Frisörblogg i Stockholm

Brons naglar

Brons naglar

Drar igång det nya året med ett set härliga brons naglar. En kort förstärkning i rak modell!

Malin Sevelin 2015-01-02

Grått

Grått

I måndags var Rebecka här för en häftig förändring! Hon va sugen på att prova på trenden med grått hår och en kortare frisyr. En trend som inte alla vågar sig på så därför ännu roligare att få skapa! Passade henne perfekt! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2014-12-31

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar

Det nya året närmar sig och det välkomnar vi så klar med ursnygga nyårsnaglar. Vem får inte ett lyckorus när man ser glitter? Här är en mix av svart och silver fadat ner på nageln.

Malin Sevelin 2014-12-30

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart år och önska er en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!
Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen.

23/12 10:00-18:00
24/12 stängt
25/12 stängt
26/12 stängt
29/12 10:00-19:00
30/12 10:00-19:00
31/12 09:00-16:00
1/1 stängt

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-12-22

GHD locktänger

GHD locktänger

Idag fick vi in fyra godbitar från GHD till salongen, nämligen deras populära locktänger. Här provade jag den ovala men konformade varianten på Mys hår och oj vilken glans de gav! Något extra fint att önska sig i jul kanske? ;)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-12-19

Lila och kopprig ombre

Lila och kopprig ombre

I går fick jag pyssla om vår egna nageltjej Malin! Hon ville ha en stor förändring och var sugen på en färgstark ombre. Som en grund la jag en mörklila färg och blekte sedan upp längderna med olika ljushetslägen och avslutade med en kopprig toning i schamponeringen. Åh så tjusig hon blev!

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-19

Beige ton

Beige ton

Min härliga kund vart trött på utväxten som syntes snabbt i hennes helblekta hår, så nu har vi under en tid gjort en ombre istället med en svalare färg som är väldigt lik sin egen och nu slipper hon den skarpa kanten. En nyansering på längderna ger dom en härlig glans och fin beige ton. Visst har hon ett fint blont svall?

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-12

Mustig brun färg

Mustig brun färg

Här har jag gjort en hel rensning och trollat bort alla gråa strån och gav i stället håret en glansig, mustig brun färg som grund och lite mjuka slingor på längderna för att göra färgen mer levande. En toppning och lite lockar med den konformade locktången gjorde även sitt :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-12

Kopparblond

Kopparblond

Älskade koppar, vad du piggar upp i vintermörkret! Här har jag färgat och slingat i flera olika nyanser av honung, karamell och kopparblond för massa liv och glans. Lockarna är hennes egna som jag fönat fram med rundborsten och avslutat med lite hårolja :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-12-11

Snönaglar

Snönaglar

Piggar upp stämningen lite med snygga snönaglar. Är det inge snö som faller utanför så får det falla ner på naglarna här innan istället. Här har vi mixat glitter i olika storlekar i vitt och även adderat lite, lite småkornigt glitter i en härligt ljus blå färg för att få de där lilla extra i vissa ljus!

Malin Sevelin 2014-12-11

Julnaglar 2014

Julnaglar 2014

Detta röda glitter, jag tror jag är kär! Här mixade vi de med ett kopprigt glitter i större flingor. Se hur bra glittret går ihop med varandra. Julnaglar i kortare modell, anpassat för en tjej som jobbar i stallet. Alla kan ha fina naglar! :)

Malin Sevelin 2014-12-10

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar

Jul och nyår börjar närma sig och kunderna vågar sig på lite mer färgglada naglar. Något som har blivit riktigt populärt nu till vintern är mandelformade naglar, lite spetsiga men även mot de rundare formerna. Här är två bilder på ursnygga helfärgad naglar. En i mörk lila uppiffat med ett härligt silvrigt glitter, perfekt till Nyår. De andra naglarna är i rundare modell och lite längre, 100 % inspirerade av julen. Lackade i en intensiv röd färg med två fingrar på vardera hand helt i rött glitter.

Malin Sevelin 2014-12-09

Håruppsättning

Håruppsättning

Här har vi en kund som skulle iväg på bankett och ville unna sig en håruppsättning dagen till ära, vilken jag fick turen att göra. Gjorde en mellanlåg uppsättning med en lite mer avslappnad känsla för att det inte skulle bli alltför uppstyrt. Åh så roligt det va!

Paulina Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-09

Colorwow

Colorwow

Nu har vi fått in en till nyhet till salongen. Ni vet hur kämpigt det kan vara mellan färgningarna när utväxten kikar fram men man är inte riktigt redo för sitt frisörbesök än, då rekommenderar vi Colorwow. Det är ett tonat mineralpuder man penslar i sin utväxt och som sedan försvinner vid nästa tvätt. Vi har dem i fem olika nyanser, så det passar även de gråa håren samt de med ljusa slingor som börjar känna sig mörk i botten. Enkelt och så himla bra! Gå in på deras hemsida (http://www.colorwowhair.com/uk/cw-landing-uk) och kika mer eller kom gärna förbi salongen och prova! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-12-09

Vinterfärger

Vinterfärger
Vinterfärger
Vinterfärger

I början av november var vi på en inspirerande visning med Wella och Björn Axén som bland annat visade oss vilka trendfärger som gäller nu i vinter. Här några av de vinterfärger vi fick se som kanske kan inspirera :)

Smokey grey - Den här trenden är nog den som kändisarna tagit till sig mest. Hollywoodprofiler som Rihanna, Kelly Osbourne och Nicole Richie är några av dom som vågat sig på just den och spridit inspiration. Supersnygg färg både mörk som ljus eller varför inte köra en ombre variant? Varför säger man just "smokey grey" då, jo denhär färgen ska du satsa på att få så matt finish som möjligt på. Alltså, skrota glanssprayen och satsa på en rufsig nästan dammig look som skapas lätt av ett torrschampo eller en torr hårspray.
Kort och gott, "Grey is the new black" !

Oxblodsrött - Är det rött hår man vill ha är den hetaste nyansen just nu den djupmörka blodröda färgen som gäller. Tänk blod och vampyr, en supersnygg färg tycker vi som även blir det lilla extra om man matchar med ett mörkrött läppstift eller röd klänning.

Senapsgult - Ja, gult är ju en färg som vi frisörer ofta får kämpa med att få bort i kundernas hår så därför är dehär en väldigt cool och nytänkande hårtrend för den modiga. Det är inte kycklinggult som gäller utan den mörkare varianten som vi nu också ser på många klädesplagg i butikerna.

Instamatic - Tidigare i höstas kom denna nyhet upp på bloggen men tänkte påminna om den just för att de är så hett just nu. Matta pastellnyanser är supersnyggt att lägga in som effekt i håret för att liva upp sin färg och få något nytt och spännande. På visningen fick vi se hur de lagt alla olika nyanser som slingor i ett och samma hår, vilken effekt! Vågar du? :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2014-12-06