Frisörblogg i Stockholm

Gellack

Gellack

Ett rött härligt gellack med skiftningar i rosa. En liten sten på vardera hand och hon är redo att möta sommaren!

Malin Sevelin 2014-06-11

Sveriges nationaldag

Sveriges nationaldag

I dag önskar Peach Stockholm Sverige ett stort GRATTIS på sin nationaldag. Vi håller stängt och vi önskar alla en super skön helg så ses vi på måndag igen :).

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-06-06

Extensions

Extensions

Sommartider är extensionstider! Här har jag med hjälp av just extensions - 100st keratinvaxslingor - trollat fram ett helt fantastiskt vackert och levande hårsvall på fina Line som dessutom snart ska gifta sig. Och wow vilken pingla hon blev! Perfekt inför både bröllop och den stundande sommaren :)

Sofie Graw 2014-06-05

Glitternaglar

Glitternaglar

Nya härliga glitternaglar på vår Camilla! Här har jag gjort en förstärkning med ett blått glitter i olika storlekar nedtonat av ett lager med silver, kort och gott.

Malin Sevelin 2014-06-04

Chokladbrunt hår

Chokladbrunt hår

Min vackra kund kom till mig med i princip svart hår som färgats hemma under en lång tid. Hon ville bli ljusare mot sommaren och komma bort från det svarta. Jag har avfärgat, tonat och till sist satt mjuka slingor kring ansiktet för liv och rörelse. Så småningom hoppas vi kunna ljusa upp henne ytterligare i en fräsch sombre, men vi ville bevara hårets kvalité och satsade på ett härligt chokladbrunt hår idag. Vilken skillnad lite färg och klippning kan göra! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-03

Somriga blonda extensions

Somriga blonda extensions
Somriga blonda extensions

Underbara Johanna var hos mig och fick lite härlig sommar i håret. Med hjälp av blekta folieslingor och 100st blonda keratinvax extensions så var hon en riktig sommartjej!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-06-03

Bröllopsfrisyr

Bröllopsfrisyr

I dag var det fina Lindas stora dag! Tidigare i veckan så satte vi in 100 st keratin slingor för att få det där tjocka, långa svallet som passar perfekt när man ska fixa sin bröllopsfrisyr. Härliga lockar och lite romantiska flätor gjorde hela håret komplett. Vi på Peach Stockholm önskar Linda och hennes blivande make all lycka!

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-05-31

Fransk manikyr

Fransk manikyr

Idag hade vi besök av en mor och dotter som startade sin shoppingdag med ett stopp hos oss för att få fina naglar. En varsin klassisk frans manikyr lackat med nagellack.

Malin Sevelin 2014-05-30

Glad Kristi himmelsfärd

Glad Kristi himmelsfärd

Idag är det Kristi himmelfärd och då passar Peach Stockholm på att stänga och ladda batterierna. Om det är något ni undrar över når ni oss på mailen, annars har vi öppet precis som vanligt imorgon :).

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-05-29

Naturella gelenaglar

Naturella gelenaglar
Naturella gelenaglar

Alla arbeten tillåter inte långa naglar med massa glitter, tur är väl de att det är minst lika snyggt med naturella gelenaglar.

Malin Sevelin 2014-05-28

Wella's hårvisning

Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Wella's hårvisning

Här kommer lite bilder från Wella's hårvisning som Peach-teamet var på för några veckor sedan. Showen bjöd på härliga färgtekniker samt spännande klippningar för både herr och dam :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg

Här har vi en tjej som var redo för förändring och ville bli ljusare till sommaren! Jag har gjort en lätt avfärgning för att tvätta ur hennes mörkaste partier. Efter det gjorde jag massa tunna slingor och nyanserade det till en mjuk och härlig ljusbrun hårfärg :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Sommarkänslor

Sommarkänslor

Vilka härliga sommarkänslor det är i luften idag! Det firar vi på Peach Stockholm med underbart bubblande rose och svalkande vattenmelon ☀️. Kom gärna förbi och njut av vår mysiga uteplats!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-05-23

Kopprigt långt hår

Kopprigt långt hår
Kopprigt långt hår

Nu var det dags för vår egna Jennie att bli Peachad till sommaren!
Ny färg och lyster samt 80stk keratinslingor för ett långt kopprigt hår och se vilken babe hon blev ;)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-23

Bruduppsättning

Bruduppsättning

I lördags var det dags för min underbart vackra kund att gifta sig. Solen sken och stämningen på salongen var på topp! Till hennes bruduppsättning har vi använt oss utav en vacker knut med en fin överlappnings-teknik. De skapar mer liv och dynamik till skillnad från en vanlig slätkammad knut. En mjuk make-up från mineralsminket Yound Blood blev pricken över i. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-22