Herrfrisyr 2015

Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Nu äntligen kommer ett inlägg riktat till er män där ute. Vi älskar att klippa herrar här på salongen, även om de inte syns lika mycket i bloggen. Men ni är inte bortglömda, det lovar jag er. Så här kommer ett bildkollage med inspiration inför nästa klippning och vilken herrfrisyr man kan satsa på 2015.
- Rufsigt: Den här trenden passar nästan alla längder på olika frisyrer. Använd en mattare paste eller lera om du har kortare hår och saltvattenspray om du har lite längre hår och vill få till en perfekt "casual look". Har du redan lite vågigt/lockigt hår så plocka fram dom så är du helt rätt ute!
- Kontraster: Länge har vi sett den 20-tals inspirerade klippningen med kort på sidorna och långt uppe på. Nu får det gärna vara lite extremare kontraster, alltså att den längd som är kring öron och nacke går från super kort och vågar bygga lite bredd precis under kanten där håret blir längre på toppen. Tänk en blandning av en Army-klippning från 0 mm som möter ett groomat 20-tal som framåt arbetsdagens slut busas till och blir rufsig på toppen.
- Luggar: Här kommer rufsigheten och kontrasterna tillbaka och frisyren får gärna vara kort runt öronen och ändå behålla en vassare snelugg. Denna snelugg mjukas upp med lite fiberwax och textur, och går även att variera med en cool backslick dom dagar du känner för en annan look.
- Bohem: 70-talet influerar och vi ser många skägg, stiliga mustascher och längre hårknutar för de män som har valt att spara längden i sitt hår. Var inte rädd för att slänga i lite matta solblekta skiftningar i topparna för ett skitigare intryck och en coolare känsla.
Jag hoppas att bilderna har gett lite inspiration och jag önskar er stort lycka till!
Camilla Lind 2015-04-08