Från brunt till blont hår!

Från brunt till blont hår!

Här var den riktig vårstädning på gång! Efter några tappra försök att bli ljus och en hel del mörka hemmafärgningar kände vår härliga kund att det var dags att försöka bli ljus på riktigt. När hon kom till oss hade hon ljus utväxt och mörka färgmättade längder, hon hade även gamla extensions som skulle bort. Efter vi plockat bort extensionsen började vi uppljusningen. Vi lade en härligt brun bottenfärg och sen massa slingor på längderna för att få ett djup i botten med ljusare längder. Självklart använde vi Olaplex i blekningen för att skona håret så mycket som möjligt. Den här gången hade vi tur och hemmafärgningen släppte jätte fint, det är ju alltid en liten överraskning med hemmafärger.
Vi avslutade färgningen med en härligt beige nyansering så vi fick den rätta tonen på längderna. Där efter satte vi 100 extensions slingor och vips så var vårsvallet på plats! Härligt samarbete av Jennie och Malin K!
Vi ser framemot att se vår söta kund här igen om några månader då håret är redo för uppljusnings omgång nummer två, fortsättning följer :)......
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-30