Höstens hårtrender 2015

Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Den här veckan skiner solen men det känns att det är en annan luft i Stockholm.
Hösten är i antågande och här kommer ett inlägg med några av höstens hårtrender.
Ecaille:
Här är en ljuvlig variant från ombre/sombre/balayage familjen. Den här färgen har mer djup i sig med en mörkare botten och sedan varvas varma mörka slingor med tunna, tunna ljusa gyllene slingor som ramar in ansikte och toppar. Den ska kännas så mjuk som det bara går, inga skarpa slingor eller kanter och fokus ligger på rika och mustiga hårfärger. Genom att varva de olika nyanserna får håret mer djup och man kommer bort den helljusa känslan i längderna som man får av en ombre och balayage. Kändisar som briljerar på den här färgen är bland annat Blake Lively, Khloe Kardashian, Giselle Bundchen och Jessica Alba.
Babyhår:
Yes, denna trend står sig även i höst och vinter. Äntligen är det okej att dessa små rackare smiter från hästsvansen och det ger din frisyr en väldigt avslappnad look. Går att variera till en mer grunge/punkig stil med en mer tuperad uppsättning eller en mer romantisk lantlig stil om du låter babyhåren smita från dina lösa flätor.
Hög, hög hästsvans:
En mitt-på-kronan-tofs är riktigt inne i höst. Varva mellan strama svansar, flätade buns eller en lekfull och rufsig knut. Även den lägre hästsvansen är het i höst, gärna med olika typer av textur och volym.
Lyxigt och bortskämt hår:
På många fronter i höst är det inne med stilen "rikemans-flicka", både när det gäller make-up, hår och kläder. Håret ska kännas fönat, blankt och välmående. Lyxigt, glamouröst och exklusivt.
Outdoorsy:
Är inte glamour din melodi så kan jag glatt meddela att det är även inne i höst/vinter med friluftsstilen. Tänk en aktiv, sportig och avslappnad look med härligt rosiga kinder, lagom rufsiga flätor och utsläppta längder som frigjort sig från den stickade polokragen.
Korta luggar:
Busiga, avhuggna, 70s, choppy eller gotisk - luggen kan varieras hur mycket som helst! Den djupa sidbenan hänger med och är jätte fin med en snedlugg. Fråga din frisör om vilken lugg som passar din ansiktsform och hårtyp bäst samt hur du stylar dig och du har en rolig förändring lagom till den nya årstiden.
Asymmetrisk bob:
Kommer ni ihåg när Sienna Miller klippte sin superfina asymmetriska blonda bob? Den är tillbaka. En väldigt vacker och rolig frisyr som man kan leka med och variera i stilen. Ena sidan är längre än den andra och jag personligen älskar den!
Hur lång man vill ha den, hur mycket olika längder och vågor, det är helt upp till dig.
Hoppas att ni fick lite inspiration till höstens trender, lycka till! :)
Camilla Lind 2015-08-18