Soft ombre på en Lob

Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Igår var härliga Lina hos mig för en enkel klippning. Vi putsade till hennes Lob och valde att göra den lite rakare i formen idag. Jag har inte förändrat hennes färg något men titta va fin hennes ombre har hållt i sig! Den känns fortfarande soft, glansig och följsam. Den har blivit lite solblekt men det tyckte vi bara om. Så idag satsade vi helt enkelt på Linas klippning och vårdade håret lite extra.
Produkterna jag har använt är följande:
O&M Detox Schampoo som är superbra produkt att använda någon gång ibland för att rensa håret från smutspartiklar, avgaser och den extra konsumtionen av hårprodukter (torrschampoon etc.)
O&M Maintane the Mane Schampoo som är en fuktgivande och färgbevarande produkt. Jag tvättar alltid igenom håret två gånger med schampoo.
O&M 7 day Miracle Mask för extra vård och näring till torra längder.
Till stylingen har jag använt en jätte bra volymmousse i botten, O&M Rootalicious som sprayas ner i handdukstorkat hår. Längderna har jag satt i ännu mera vård med hjälp av O&M Know Knott balsamspray och O&M Frizzy Logic Shine Serum i topparna. Luggen svängde jag till med plattången och sedan sprayade jag allting på plats med salongens älskling Perfect Hold från SP.
Camilla Lind 2015-10-29