Bad hair day

Bad hair day
Bad hair day
Bad hair day
Bad hair day
Bad hair day
Bad hair day
Ibland är det verkligen kaos på morgonen och håret ett enda skatbo, så här kommer lite tips på snabba räddare-i-nöden att ta till vid en bad hair day.
Är du en tofs-människa som under hektiska mornar slänger upp håret i en knut? När du kommer fram på jobbet så är mitt tips att tippa hela huvudet upp och ner och gör en in- eller utbakad fläta med start i nacken innan du sätter upp håret i tofsen. Det går på 1 minut och gör frisyren så mycket mer intressant. Ett annat tips är att göra en inbakad fläta från benan vid luggen och upp till knuten. Ett tredje tips att prova sätta tofsen på ett annat ställe på huvudet än samma gamla vanliga. Prova att ha den snett och långt ner så man anar den när man ser dig framifrån, en fläta i luggen tillsammans med det och du ser riktigt fixad ut. Går på någon minut bara!
Flätor är bra lösningar men om du känner dig lätt naken med håret uppsatt så kan du köra lite torrschampo i benan och bara ha en lös fläta i längderna i det utsläppta håret? Bra mot frissigt och omedgörligt hår men känns ändå som nånting. En halv knut av överhåret har varit inne länge och den är också en bra nödlösning för stressade mornar.
Har du en grå utväxt som du får panik över så rekommenderar jag en produkt som heter Color Wow. Det är ett puder i olika nyanser där du kan sminka över utväxten i benan. Funkar också till slingade, ljusa hår.
Många av bilderna här ovan har jag lånat från otroligt kreativa Helen Torsgården. Hon bloggar för Vecko Revyn och visar i fina videoklipp hur man får till håret på egen hand. Rekommenderas varmt!
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/2015/09/02/22-flatade-frisyrer-tutorials
Ett annat hett tips är att spana in Björn Axéns youtube-videor där de visar hur du får till olika frisyrer hemma själv. Man kan även läsa deras guide på deras hemsida.
http://www.bjornaxen.se/howtogetthelook
Stort lycka till med era morgon-barr, hoppas att ni fått lite hjälp på traven! 😊
Camilla Lind 2015-11-24