Julklappstips

Julklappstips
Här kommer ett litet julklappstips!
Olaplex har kommit med denna fina duo-förpackning. Du får två stycken Olaplex Hair Perfector nr. 3 och en appliceringskam för 499:- (ordinarie 269:-/per produkt).
Såhär använder du din Olaplex hemma:
- Applicera i handdukstorkat, rent hår från rot till topp.
En femkrona brukar räcka för dig med axellångt, normaltjockt hår.
- Kamma genom håret för en jämnare fördelning.
- Låt verka minst 10 minuter, gärna längre.
- Skölj ur och tvätta håret som vanligt med schampoo och balsam/inpackning.
Det här gör Olaplex:
- Ett hårstrås insida består utav flera olika bindningar som med tiden försvagas och resulterar i att hårstrået så småningom går av. Bindningarna bryts fortare om man färgar, bleker, använder värmeverktyg osv.
- Olaplex efterliknar hårets grundläggande kemi och kopplar ihop dessa bindningar igen. Det förhindrar att håret går av och vi frisörer kan använda Olaplex i en färgning för att skydda håret.
Med Olaplex återskapas alltså hårets egna disulfidbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet.
- Olaplex skydd är permanent och inget som tvättas ur.
Men om du fortsätter att slita på ditt hår så kommer bindningarna pö om pö att ge efter igen.
- Olaplex återfuktar inte håret utan bara styrker upp det. Men ett hår som är starkt och välmående har lättare att bevara fukt, förstår du skillnaden? Man ska alltså inte sluta vårda hårstrånas utsida och fjällskift bara för att man använder Olaplex. Min rekommendation är att kombinera Olaplex med en riktigt grym fuktinpackning. Då får ditt hår näring inifrån och ut.
Olaplex är fri från silikoner, sulfater, aldehyder, oljor och DEA. Olaplex har heller aldrig testats på djur. Det har även kammat hem inte mindre än åtta världspatent!
Läs mer om Olaplex här
Camilla Lind 2015-11-25