Inspiration för hösten 2016 frisyr - Lugg

Inspiration för hösten 2016 frisyr - Lugg
Inspiration för hösten 2016 frisyr - Lugg
Inspiration för hösten 2016 frisyr - Lugg
Inspiration för hösten 2016 frisyr - Lugg

Lagom till hösten är det många som är sugen på något nytt med sitt hår, och luggen brukar vara väldigt populär. Här har jag valt ut lite bilder som förhoppningsvis kan inspirera er till ett nytt klipp och även gjort en liten sammanfattning på vad som är bra att tänka på inför sitt luggval. 

Virvlar - Alla har vi dessa rackare. En del har svåra virvlar i pannan som kan ställa till det lite extra vid luggen. Därför är det bra att fråga din frisör vad hen rekommenderar för just dig så luggen inte blir för kort vid torkat tillstånd eller kräver extra mycket styling.

Underhåll - Att ha en lugg kräver att man besöker sin frisör lite oftare för att få den trimmad. Vet man att detta är svårt att få till med sitt schema så bör man tänka efter innan luggen klipps dit. 

Styling - Att ha en lugg, oavsett längd och virvlar, kräver lite extra styling. Oftast innebär det föning och i vissa fall även en värmetång för att få luggen att hålla den form man önskar, och ibland extra ofta om man tränar osv. Detta kan va bra att tänka på om man vet med sig att det är svårt att hinna med i vardagen. 

På den sista bilden har jag visat ett exempel på en lugg som många har önskemål om att klippa. Däremot så är just den luggen ett exempel på en lugg som gör sig väldigt bra på bild men som kan vara en irriterande och svårstylad lugg i vardagen. Vi förslår då att man istället håller den lite längre så man lättare kan få den på sidorna av ögonen. Minst lika snyggt och mycket bekvämare! :)  

Malin Kvaernå 2016-09-14