Här kommer ett inlägg om hur du på små enkla vis kommer va snyggast på gatorna i höst. Lite hår, smink och mode. Bläddra bland bilderna för att hitta inspo, tips och tricks.

Make up

Att mörka läppar alltid blir en trend till hösten är ett faktum, men i kombination med en "Nude make up", som på första bilden, känns nytt. Våga mer kontraster!

Om man vill gå all in och framhäva ögonen också så är ljusa och glittriga skuggor helt rätt i höst. Blåa ögonskuggor är tillbaka och en sotning är aldrig fel.

På andra bilden har jag delat med mig av mitt bästa knep för att få läppstiftet på rätt plats, även om slarvigt och suddiga konturer på mörka läppar är den nya trenden i höst. Ett annat knep är att avsluta med en concealer i konturerna runt läpparna för att "städa till" kanten. Att använda en penna under stiftet ger ett mer hållbart resultat och en jämnare linje. Och för er som gillar glans, på med det också !


Hår

En snabb hårfix när man vill se stylad ut men inte har så mycket tid; gör en inbakad fläta, lämna luggen om du har en kort lugg, ta med luggen i flätan om du har lång lugg. När du flätat hela vägen till toppen och satt en snodd så viker du in flätan under den inbakade delen och fäster fast den med hårnålar. 


Klädesplagget att rocka in hösten i

Kappor i alla dess färger och former funkar perfekt till hösten. 2016 bjuder på mönster såsom djurmönstrat, prickigt och spräckligt. Hilda ska ta fram sin leopard kappa igen och jag ska absolut införskaffa mig en direkt innan det är slut i butikerna. Ut och shoppa loss!

/Hilda och Sara P ✨

Sara Pettersson 2016-09-22