Korta killfrisyrer 2016

Korta killfrisyrer 2016
Korta killfrisyrer 2016
Korta killfrisyrer 2016

Här har jag klippt två olika varianter på en ganska lik klippning. Den vänstra stylad bakåt och den högra stylad framåt vilket känns lite nytt och spännande i höst. 

Oscar (till höger) är fotbollsmålvakt och behöver ha en frisyr som sitter på plats när han kastar sig efter bollen. Kortkorta sidor är både snyggt och enkelt när man tränar och svettas mycket. På ena sidan har han en distinkt bena och på den andra sidan är "kanten" ihopfejdad. Det gör frisyren väldigt lättstylad. 

Till vardags kan han styla håret med en vax med medium hold, både matt och en mer glansig passar bra till den här frillan.  American Crew har "fiber" som är perfekt för en matt look och "Forming Cream" som är snyggt glansig och ger bra stadga. När han ska träna och spela match behöver han dock något hårdare som håller luggen på plats riktigt ordentligt, då kan Di:fi "extreme hold styling cream" vara ett bra alternativ. 

Niklas (till vänster) har en frisyr som är inspirerad av 1910-talets England, har du sett serien "Peaky blinders" så känner du garanterat igen looken. I höst kommer mer framåtkammade luggar och vågiga luggar är också en av trenderna. Här har jag fejdat millimeter för millimeter för att få riktigt korta sidor och snygga kontraster till Niklas tjocka överhår. För att variera sig kan han också välja att styla luggen bakåt. Här passar det bäst med en blankare vax, "Forming Cream" är perfekt men preppad med "Altinator" strukturspray, också den från American Crew. Den tar man i fuktigt hår och den ger stadga och gör håret med formbart. 

Alla har ju inte denna enorma kalufs som dessa två herrar har. Har du funderingar över håravfall eller tunnhårighet, gå in på http://www.cafe.se/sa-stoppar-... och läs mer om olika behandlingar och preparat som kan hjälpa dig. 

Hilda Wistrand 2016-09-23