Youngblood smink

Youngblood smink

Här på Peach använder vi oss av märket Youngblood när det kommer till make up. Vi är väldigt nöjda med dem då dem har ett lagom sortiment med allt man behöver. Många fina nyanser på skuggor, läppstift, glans och inte minst deras populära creme rouge.

Youngblood Mineral Cosmetics - såhär skriver youngblood 
Youngblood Mineral Cosmetics består endast av de finaste mineralerna. 100 procent rena, naturliga mineraler utan parabener och andra konserveringsmedel. Youngbloods mineralbaserade make-up är mycket koncentrerad och fylld med pigment som ger ett fint och naturligt resultat.
Då den varken innehåller vax, mineraloljor, alkohol eller främmande tillsatser är makeupen både avslappnande och vårdande för huden. Huden kan andas fritt och makeupen är varken tilltäppande för porerna eller aknebildande. Just tack vare den avslappnande effekten, är mineralbaserad make-up perfekt för alla hudtyper, både känslig, normal, torr och fet hud samt hud med rosacea, akne, hyperpigmentering, solskador och blodkärlsprängningar. 

Här på bilderna har jag plockat ihop några favoriter som passar perfekt till både en vardags och kvälls make up. För att återkoppla lite till det senaste inlägget om make up så är ögonsskuggs paletten grym för dessa trendiga blåa nyanser. Och för att se sådär fräsch och rosig ut så är créme rougen perfekt! Sminka loss! 🎨

Sara Pettersson 2016-09-29