Stylingtips med flätor

Stylingtips med flätor
Stylingtips med flätor
Stylingtips med flätor
Stylingtips med flätor

Idag fick jag leka lite med vår franstjej Elinors långa svall, och tänkte att jag skulle ge lite tips på enkla stylingar för både vardag och fest 😊 Den första bilden är en personlig favorit, perfekt när det har gått några dagar efter tvätt och man vill få bort håret från ansiktet. Här har jag gjort en inbakad fläta på varje sida och fäst dem med en snodd, och sen gjort en fläta av resten. För att få flätorna lite mer rufsiga och inte så perfekta så kan man dra lite försiktigt i sidorna på flätan och spraya. 

På bild nummer så har jag behållit grunden med de två flätorna och sedan lockat längderna med en konformad locktång. Sedan har jag delat upp längderna i tre sektioner och tvinnat de lockiga tåtarna lite löst, och snurrat upp dem i en boll som jag sedan har fäst med u-nålar. Var inte rädd för att spraya längderna med en mellanhård och torr spray rejält! 

På bild nummer så har jag åter igen haft samma grund och här sprayat och rufsat till de lockiga längderna rejält för att få en bra grund till uppsättningen. Sedan har jag delat upp längderna i två, och "vikt" in längderna innanför flätorna för att få en så kallad valk som det så vackert heter 😉 Spraya lite till och lås fast längderna med hårnålar. 

Här har vi tre frisyrer som ser mer avancerade ut än vad dom egentligen är, och har du en viktig fest att gå på så kan det alltid vara bra att öva en gång innan, t. ex. strax innan man ska tvätta håret bara för att få in snitsen lite ☺️ Hoppas att detta gav er inspiration att leka loss med håret i detta tråkiga höstväder! 🍁😊

P.s, de produkter jag har använt idag är ett torrschampo (Drynamic) från Sebastian och en hårspray från Wella (Perfect Hold). 

Jennie Andersson 2016-10-25