Nyårslook för män 2016

Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016
Nyårslook för män 2016

Här har jag samlat lite olika looks för er män för att inspireras till nyår. När ska man använda kostymen om inte på nyårsafton?


På bilderna har jag valt några olika looks. Klassiskt svartvitt är alltid snyggt och passar alla stilar tycker jag. Snickare, rocker eller ekonom - Det finns ingen som inte passar i det! 

Sedan har vi en lite djärvare stil med mönster för den som vill spexa till det lite. Mönstrad skjorta är ett enkelt tillval till kostymen i garderoben eller varför inte löpa linan ut och köra på en mönstrad kostym? Det är också snyggt att leka med lite olika material och strukturer utan att sticka ut för mycket. 
Min personliga favorit är den helsvarta kostymen från kavaj till slips till skjorta - allt i svart! Då är det också supersjyst att hotta upp outfiten med lite accessoarer, klocka och armband till exempel. Guld eller silver, allt som blänker gillas! 


Frisyrmässigt tycker jag att man ska våga sig på den blanka och välkammade till kostymen. Oavsett om du har kort eller långt. Fram med kammen och dra en knivskarp bena eller kamma allt bakåt. Tipset då är att kamma det lite snett bakåt för att slippa den klassiska "backslicken"
Har du långt hår är det supercool att pynta upp sin man bun med några flätor. 
För att få håret glansigt är funkar det bra med gelé, pomada, en fetare vax eller glansspray. 

Rocka ur det sista av 2016 nu killar!

Hilda Wistrand 2016-12-30