Page på rakt hår

Page på rakt hår
Page på rakt hår

I tisdags klippte jag av många centimeter hår! Båda de här två tjejerna var modiga nog att klippa från långt till kort, supersnygg page. Som ni ser på förebilderna har båda tjejerna ett rakt hår naturligt.

Det enda jag har gjort med stylingen på efterbilden på brunetten är att föna med en rundborste. Det behöver inte vara en 100% all in rundborstföning från blött till torrt hår (då säger armen aj). Blås istället igenom håret som vanligt tills det är ca 80% torrt. Ta sedan fram rundborsten och bara föna in topparna och lägg lite extra krut på överhåret som är det som syns mest. 

På Minna, som är den blonda tjejen på bilden, har jag gått efter med lite plattång och bara böjt litelite på de topparna som jag inte fick till en tillräckligt hållbar form med fönen. Vissa hår är lättare att forma än andra. 

Det är som ni ser ganska lite form som behövs för att det ska bli ett bra lyft i frisyren. De dagar som man inte orkar eller hinner forma håret så mycket kan man ha frisyren helt rak och slät - det är också supersnyggt! 👌🏻

Hilda Wistrand 2017-02-02