Frågor & Svar - fransförlängning Peach Stockholm

Frågor & Svar - fransförlängning Peach Stockholm

Jag får ofta en hel del frågor angående fransförlängning. Så jag tänkte att jag ska börja svara på de allra vanligaste frågorna jag får. 🎀

Hur ofta behöver jag fylla på? 

- Det är en jättebra men samtidigt en väldigt svår fråga. Man kan aldrig ge en exakt tid, det är så mycket som spelar in. Främst så beror det på hur ens egna cellförnyelse, men man brukar säga att man bör fylla på var 3-4 vecka. Vissa kan gå 6 veckor utan att det syns, medans vissa bör fylla på varannan vecka för att hålla det snyggt! 

Vad är skillnaden mellan volymfransar & singelfransar?

- skillnaden är att med singelfransmetoden så sätter man en syntetfrans på en naturligfrans. Medan på volymmetoden så sätter man ett knippe med fransar (kan vara allt från 3-5 fransar) på en naturligfrans.

Förstör det mina egna fransar? 

- nej, inte om du går till någon som vet vad den gör. Men gör man inte tillräckligt med research så finns det en risk att ens egna fransar blir förstörda. Det krävs att man vet vad man jobbar med och hur man ska jobba med fransarna för att det ska bli bra och inte ge slitage på dem naturliga fransarna. Så kolla noggrant upp vem du går till, har stött på alldeles för många olycksfransar tyvärr! 


Jag tappar jättemycket fransar, mer nu än innan fransförlängning? 

- förmodligen så tappar du inte fler fransar. Det är bara det att när en naturlig frans lossar så ser man den inte på grund utav att den är så pass liten och tunn. Men när det sitter en större, tjockare och längre frans på den naturliga fransen så lägger man märke till den. Det är naurligt att tappa fransar och man tappar upp emot 3-5 fransar per öga, per dag! Vilket innebär att på enbart en vecka så byter man ut ca. 21-35 fransar. Sen kan det även bero på att du är i en period som påverkar fransarna, men det tänkte jag berätta mer om i ett annat inlägg! 

Varför är behandlingen så lång? 

- det tar tid att sätta fransar om dem ska sitta korrekt. Man har ungefär 90-140 fransar på enbart den övre raden på ett öga och man sätter ungefär 90-120 fransar per öga. Det är ett hantverk och det tar tid! 😌

Amanda Da Silva Naglar/Fransar på Östermalm 2018-01-11