Pink peach hair & tips för hållbar hårfärg

Pink peach hair & tips för hållbar hårfärg

Hallå allesammans!
Tänkte att jag skulle ta upp det här med att det är viktigt med att använda rätt hårprodukter, dvs rekommenderade produkter som är köpta hos din frisör. 
Alla produkter som är köpa på vanliga butiken innehåller väldigt dåliga silikoner som ej är vattenlösliga. Dåliga silikoner lägger sig som en hinna utanpå hårstråt och gör att produkter/färger har väldigt svårt att tränga sig in och bli jämn. 
Vilket är väldigt tråkigt när man som kund lägger ner mycket pengar på en fin färg hos sin frisör, så kan den bli ojämn eller tvättas ur väldigt fort. 

Det är många kunder säger är att de inte känner någon skillnad när de börjat använda frisörprodukter och väljer då att byta tillbaka till sitt billiga schampoo/balsam/inpackning/stylingprodukt. Nu ska jag förklara varför! TIPS! STÅ UT! Det är så att silikonhinnan tar väldigt lång tid att få bort och du kommer inte få resultat direkt utan det kommer med tiden.

Om man har använt billiga produkter från butiken, komma hit och göra en avrensning av silikoner för att få en garanterad bra färg och en färg som håller. Det är mitt STORA tips till er. Sen så klart färgbevarande produkter, men det kan du fråga din frisör om. 
Det är också många kunder som köper produkter på nätet. Ja visst, det får man göra. Nackdelen är att du köper en produkt som inte är anpassat för ditt hår. 
Sist men inte minst, så har jag en bild på min härliga stammis hår för ett tag sen. Där jag gjorde den här fantastiska färgen i peach pink-ton!!!

Julia Hemlén 2018-01-22