Vad är hår? Vad är det gjort av? Vilken hårprodukt passar mig? Produktskolan drar igång!

Vad är hår? Vad är det gjort av? Vilken hårprodukt passar mig? Produktskolan drar igång!

Hej på er kära vänner! Just nu sitter jag på ett flygplan på väg till varmare breddgrader. Jag ska nämligen backpacka i Filippinerna i tre härliga veckor. Och inför min semester så har jag förberett en massa roligheter på vår youtube-kanal och här på bloggen. Jag har tänkt att det en gång för alla är dags att prata om hår och hårprodukter på djupet. Hur vet man vilken hårprodukt som passar just mig? Det är en djungel där ute och mitt mål är att inspirera er att lära känna era hår och lyckas hemma med era frisyrer. Så jag och min underbara chef My bestämde att vi ska börja prata mer om produkter här på bloggen och på vår YouTube.

Så häng med oss under några veckor där jag har förberett en miniserie för er som vi kallar för Produktskolan. Nu ska vi reda ut en gång för alla vad skillnaden är på de olika produkterna och hur man undviker att köpa fel.

Del 1 är en introduktion och ett kliv tillbaka ner i skolbänken. För er som vill nörda in er om hår följer här en lätt redogörelse om vad hår är för något. Lär du dig vilken hårtyp du har så ökar dina chanser att få fina frisyrer och lyckade produktköp. Och om du inte vill nörda in dig så säger jag såhär – Lita på din frisör som vet vad som passar dig och ditt hår bäst!? Kika gärna på videon och håll utkik efter del 2 som kommer ut redan på söndag. Nya avsnitt kommer att komma varenda söndag som jag hoppas att ni ska tycka om. Så ses vi när jag är tillbaka i Sverige igen den 19de Februari. Lycka till vänner, alla kramar från mig!  

Camilla Lind 2018-01-25