Sista avsnittet av Produktskolan! Vilket hårvax är bäst? Hur väljer man? Vad är hairpaste, hairgel, pomade och hairwax?

Sista avsnittet av Produktskolan! Vilket hårvax är bäst? Hur väljer man? Vad är hairpaste, hairgel, pomade och hairwax?

Hej på er kära läsare! Det är söndag och jag sitter hemma med en kopp kaffe och en bit handgjord choklad från Gnarp (Hälsingland in my ❤) och jag myser framför Vasaloppet. Det är alltså den första söndagen i mars och det innebär även ett nytt avsnitt av Produktskolan. Och nu mina vänner, har det blivit dags för det SISTA avsnittet av vår egen (och osponsrade) mini-serie. Det har varit maffiga inlägg med noggranna produktguider som jag hoppas att ni har tyckt om. Mitt mål med produktskolan är att ni ska slippa köpa fel hårprodukter och få er att lära känna era hår. Då kan ni lyckas på hemmaplan och det är det roligaste jag vet. När man ser en kund lyckas med håret hemma och få hen att känna sig fin! :)


I det sista avsnittet går jag igenom de vanligaste typerna utav hårvax och hur man vet vilket som är bäst. Det finns så många olika varianter (hairpaste, hairgel, pomade, hairwax m.m.) och det är inte helt lätt att välja rätt.Det här är ett inlägg mer riktad till dig med lite kortare hår och jag hoppas att ni ska bli inspirerade!
Tack så jätte mycket för att ni har följt med oss och fortsätter att titta och gilla vår YouTube. Vi är så peppade för att släppa loss andra videoinlägg nu så häng kvar på kanalen så kommer vi komma med massa nytt! ♥ Kram Camilla

Camilla Lind 2018-03-04