Revlon stylemasters

Revlon stylemasters
Revlon stylemasters

Hej allihopa! 

Vi har nu tagit in Revlon Stylemaster till salongen, så kul och helt underbar stylingserie om ni frågar oss. 

Jag (Julia) och Amanda har testat under veckan och tänkte tipsa er om grymma produkter. 👌🏻✨

Julia: Mina absoluta favoriter hittills från Revlon stylingserie Stylemaster är Volume Elevator Spray. Det är en rootlifter som är väldigt dryg och räcker länge. Den ska appliceras i handdukstorkat hår och man behöver inte mycket för att man ska få upp volym. Fönas in.

Nästa produkt som är Creator matt Clay. En matt lera som jag verkligen älskar. Den är matt och tynger verkligen inte ner, lättapplicerad. Perfekt till kunder som har fintrådigt hår, där produkter har lätt att tynga ner. Passar kvinnor som män. Kan appliceras i fuktigt eller torrt hår.

Amanda: Min favorit just nu är helt klart Amplifiera Mousse! Den är mycket volymgivande men samtidigt väldigt lätt dra igenom fingrarna. Den blir inte för hård/stel utan den är helt perfekt för såna som vill ha volym som inte tynger. Det ska vara rörligt och man ska kunna slänga håret åt ett annat håll. Passar perfekt i min lite längre gardinlugg! Passar alla hårtyper. 

Sen har jag alltid varit svag för torrschampo i olika dess slag. När jag hörde om Revlons Double or Nothing Reset blev jag väldigt nyfiken. Jag använder alltid det i mitt nytvättade hår för att jag älskar texturen man får och jag tycker att håret håller sig fräschare längre. Detta torrsshampo är gjord främst för volymgivande och inte lika mycket för att ”rena” den flottiga hårbottnen. Det kanske låter konstigt, men det är en perfekt produkt att använda i nytvättade hår för att få mer volym, textur och luftighet.Hoppas ni gillar våra tips! Tveka inte på att komma in till salongen och få mer tips. Vi kan skräddarsy ett stylingkit till dig. Trevlig helg på er. ✨⭐️❄️

Julia Hemlén 2018-03-16