Rengöring fransförlängning

Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning

Jag tänkte att det är dags att ta tag i det här med rengöringen av fransförlängningar.  🎀

På salongen använder vi oss utav en skumtvätt, som är lätt att applicera och den fungerar även i hela ansiktet som sminkborttagning. Supersmidigt! 

Jag rekommenderar att man antingen lägger skummet direkt på fransarna eller att man försiktigt lägger på den på fransarna med rengjorda fingrar. För att komma åt intill rötterna så tar man en liten rengöringsborste och för den jämns med fransarnasriktning, alltså från roten ut till toppen

För att sen få bort rengöringen så använder man sig utav en liten piptub som är fylld med vatten, så att man lätt kan föra vatten över fransarna så att tvätten rinner av. Avsluta med att badda lätt med en handduk.

Den här ritualen rekommenderar jag att man gör varannan dag eller varje gång man har haft smink nära ögonen. 

Vi har kitet inne på salongen, som innehåller skummtvätten, en rengöringsborste, en piptub och en mascaraborste. Alla som kommer in och gör ett nyset får kitet på köpet, men det finns även att köpas för alla för endast 199kr - ett riktigt kap! 

Man får heller inte glömma att borsta fransarna med en mascaraborste. De finns i alla världens olika form, färg & material. Man bör borsta dom morgon och kväll. 

Det är superviktigt att man rengör och tar hand om fransarna, både för de hygieniska skälen men även för hållbarheten. Däremot ska man inte tvätta fransarna för mycket så att det istället blir en förslitning på fransarna.

💕 Lycka till! - Amanda 

Amanda Da Silva Naglar/Fransar på Östermalm 2018-06-29