Rengöring fransförlängning

Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning
Rengöring fransförlängning

Jag tĂ€nkte att det Ă€r dags att ta tag i det hĂ€r med rengöringen av fransförlĂ€ngningar.  đŸŽ€

PĂ„ salongen anvĂ€nder vi oss utav en skumtvĂ€tt, som Ă€r lĂ€tt att applicera och den fungerar Ă€ven i hela ansiktet som sminkborttagning. Supersmidigt! 

Jag rekommenderar att man antingen lÀgger skummet direkt pÄ fransarna eller att man försiktigt lÀgger pÄ den pÄ fransarna med rengjorda fingrar. För att komma Ät intill rötterna sÄ tar man en liten rengöringsborste och för den jÀmns med fransarnasriktning, alltsÄ frÄn roten ut till toppen

För att sen fĂ„ bort rengöringen sĂ„ anvĂ€nder man sig utav en liten piptub som Ă€r fylld med vatten, sĂ„ att man lĂ€tt kan föra vatten över fransarna sĂ„ att tvĂ€tten rinner av. Avsluta med att badda lĂ€tt med en handduk.

Den hĂ€r ritualen rekommenderar jag att man gör varannan dag eller varje gĂ„ng man har haft smink nĂ€ra ögonen. 

Vi har kitet inne pĂ„ salongen, som innehĂ„ller skummtvĂ€tten, en rengöringsborste, en piptub och en mascaraborste. Alla som kommer in och gör ett nyset fĂ„r kitet pĂ„ köpet, men det finns Ă€ven att köpas för alla för endast 199kr - ett riktigt kap! 

Man fĂ„r heller inte glömma att borsta fransarna med en mascaraborste. De finns i alla vĂ€rldens olika form, fĂ€rg & material. Man bör borsta dom morgon och kvĂ€ll. 

Det Ă€r superviktigt att man rengör och tar hand om fransarna, bĂ„de för de hygieniska skĂ€len men Ă€ven för hĂ„llbarheten. DĂ€remot ska man inte tvĂ€tta fransarna för mycket sĂ„ att det istĂ€llet blir en förslitning pĂ„ fransarna.

💕 Lycka till! - Amanda 

Amanda Da Silva Frisör på Östermalm 2018-06-29