Vinn smink från Youngblood

Vinn smink från Youngblood
Vinn smink från Youngblood

JULTÄVLING HÖRNI! 😍 December står för dörren och vi tänkte köra igång en extra lyxig tävling. Ni har nämligen en chans att vinna ett suuperfint kit med make-up från lyxiga Youngblood. Det här är ett så omtyckt och fint mineralsmink där du vinner en GRYM puderfoundation (bara den har ett värde av 529:-), en exklusiv primer, ett perfekt setting powder och såklart en matchande Kabuki Borste till. Läs mer om produkterna längst ner i inlägget.

🎅
FÖR ATT TÄVLA:
1. Du behöver följa oss på Instagram.
2. Tagga minst 2 vänner som du tror skulle tycka om att följa oss.
3. Skriv en motivering till oss om varför du vill vinna denna julklapp, kanske du vill skämma bort en extra fin vän i jul? Eller skämma bort dig själv såklart 🙌
4. Tävlingen pågår till den 18/12 och kitet hämtas på Östermalmssalongen.


Och som om inte det vore nog (för det är ju ändå jul🎄) så har vi bestämt oss för att lotta ut TRE underbara make-up-kit 🤭😄 Lycka till fina ni, vi hoppas att ni får en underbar december!


Om produkterna och ordningen de kan användas som:
1. Mineral Primer
är en lätt, silkeslen primer som innehåller vitamin A och E samt mineraler som hjälper till att skydda hudens celler, stimulera kollagenproduktionen och återuppbygga stressad hud. En perfekt grund innan du lägger din make-up.
2. Kabuki Brush är en tätare borste av gethår som rekommenderas till applicering av t.ex. puderfoundationen.
3. Natural Mineral Loose Foundation är en lätt och silkeslen foundation som fungerar som concealer, foundation och puder i ett. Resultatet är ett naturligt och felfritt utseende med möjlighet till varierad täckningsgrad. Är i färgen Neutral som passar de allra flesta hudtoner som är ljus-medium. Camilla älskar denna foundation!!
4. Mineral Rice Setting Powder är ett 100 % talkfritt transparent puder som innehåller en unik blandning av mineraler och malet ris, som ger den flera goda egenskaper. Det kan antingen användas som primer under din foundation och gör då att fuktighetskrämen binds vilket gör att resultatet blir jämnt och hållbart. Som primer minimerar det dessutom porer och fina linjer. Det kan också användas som fixeringspuder.
Youngblood testar aldrig på djur 💙

Camilla Lind 2018-11-29