Vinn smink från Youngblood

Vinn smink från Youngblood
Vinn smink från Youngblood

JULTÄVLING HÖRNI! 😍 December stĂ„r för dörren och vi tĂ€nkte köra igĂ„ng en extra lyxig tĂ€vling. Ni har nĂ€mligen en chans att vinna ett suuperfint kit med make-up frĂ„n lyxiga Youngblood. Det hĂ€r Ă€r ett sĂ„ omtyckt och fint mineralsmink dĂ€r du vinner en GRYM puderfoundation (bara den har ett vĂ€rde av 529:-), en exklusiv primer, ett perfekt setting powder och sĂ„klart en matchande Kabuki Borste till. LĂ€s mer om produkterna lĂ€ngst ner i inlĂ€gget.

🎅
FÖR ATT TÄVLA:
1. Du behöver följa oss pÄ Instagram.
2. Tagga minst 2 vÀnner som du tror skulle tycka om att följa oss.
3. Skriv en motivering till oss om varför du vill vinna denna julklapp, kanske du vill skĂ€mma bort en extra fin vĂ€n i jul? Eller skĂ€mma bort dig sjĂ€lv sĂ„klart 🙌
4. TĂ€vlingen pĂ„gĂ„r till den 18/12 och kitet hĂ€mtas pĂ„ Östermalmssalongen.


Och som om inte det vore nog (för det Ă€r ju Ă€ndĂ„ jul🎄) sĂ„ har vi bestĂ€mt oss för att lotta ut TRE underbara make-up-kit đŸ€­đŸ˜„ Lycka till fina ni, vi hoppas att ni fĂ„r en underbar december!


Om produkterna och ordningen de kan anvÀndas som:
1. Mineral Primer
Àr en lÀtt, silkeslen primer som innehÄller vitamin A och E samt mineraler som hjÀlper till att skydda hudens celler, stimulera kollagenproduktionen och Äteruppbygga stressad hud. En perfekt grund innan du lÀgger din make-up.
2. Kabuki Brush Àr en tÀtare borste av gethÄr som rekommenderas till applicering av t.ex. puderfoundationen.
3. Natural Mineral Loose Foundation Ă€r en lĂ€tt och silkeslen foundation som fungerar som concealer, foundation och puder i ett. Resultatet Ă€r ett naturligt och felfritt utseende med möjlighet till varierad tĂ€ckningsgrad. Är i fĂ€rgen Neutral som passar de allra flesta hudtoner som Ă€r ljus-medium. Camilla Ă€lskar denna foundation!!
4. Mineral Rice Setting Powder Àr ett 100 % talkfritt transparent puder som innehÄller en unik blandning av mineraler och malet ris, som ger den flera goda egenskaper. Det kan antingen anvÀndas som primer under din foundation och gör dÄ att fuktighetskrÀmen binds vilket gör att resultatet blir jÀmnt och hÄllbart. Som primer minimerar det dessutom porer och fina linjer. Det kan ocksÄ anvÀndas som fixeringspuder.
Youngblood testar aldrig pĂ„ djur 💙

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2018-11-29