Peach Stockholm välkomnar Ida Westin

Peach Stockholm välkomnar Ida Westin

Hej! Jag heter Ida och är en positiv och utåtriktad person som älskar nya utmaningar. Frisör bestämde jag mig i tidigt för att bli då jag alltid fascinerats av yrket och började redan som 6åring att frisera både barbiedockor och penntroll. 

Nu har jag varit i branschen i över 7 år, men kommer aldrig att vara trött på att lära mig nya saker. Utbildning är nyckeln till framgång för mig! Både smink och hår är min grej, men färg är det jag skulle säga att jag brinner mest för. Min övertygelse om att kundens upplevelse är det mest värdefulla som frisör har gjort att jag ägnar mycket tid till att konsultera och informera för att alla mina kunder ska gå hem nöjda och uppfyllda efter ett besök hos mig.

Efter att ha spenderat nästan ett år i Australien med att resa och jobba är jag nu tillbaka i Stockholm igen med pirr i magen inför nya utmaningar. Det ska bli så kul att få bli en del av Peach teamet och jag ser fram emot att vi ses framöver i salongen på Karlaplan 🌼 Vill du boka en tid hos mig redan idag, då är det bara att gå in vår onlinebokning. Varmt välkomna! 🍑

Ida Westin 2019-07-23