Vi börjar med Yumi Lashes igen!! 😁

Vi börjar med Yumi Lashes igen!! 😁

EFTERLÄNGTAD NYHET VÄNNER! 😁😁 Vi ska börja med Yumi Lashes igen och oj va det har varit efterfrågat. Erika ska gå kurs på fredag 8/11 och behöver modeller som kan vara lediga mellan 10-13 här i Stockholm. Skriv till oss om du är intresserad att sitta modell!⁠

VAD ÄR YUMI LASHES? 
Det är en avancerad, prisbelönad parabenfri keratinbehandling för dina egna fransar. Behandlingen lyfter dina fransar uppåt samt fyller fransarna inifrån med keratin, kollagen, vitaminer, pigment m.m. Vilket gör att dina fransar ser längre och fylligare ut utan att du behöver anstränga dig. Ett lyxigt alternativ till ögonfransförlängning och tillväxtserum! 
Upprepade YUMI behandlingar förlänger fransarnas livscykel, vårdar fransarna & ger bättre resultat. 
Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanligt ”lash lift” – som en uppdaterad variant av permanent ögonfransböjning som kan skada fransarna och göra dem torra och spröda.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ EFTER EN BEHANDLING?
Det viktigaste du bör tänka på är att fransarna inte får tvättas under de första 24, helst 48 timmarna.
Men efter de första 24-48h kan du göra precis som du brukar i vardagen. Dina fransar kommer inte att påverkas av vare sig bad, bastu, sol, produkter etc. Du kan ha samma skönhetsrutiner som innan behandlingen & kanske till och med kan slippa mascaran! 

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?
Utifrån egen erfarenhet räknar vi med att effekten håller i sig mellan 6-10 veckor. Men beroende på just dina fransar kan tiden variera. Man kan förlänga effekten med hjälp av en vårdande, återfuktande transparent keratin Mascara som finns att köpa på salongen.
ATT TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLINGEN: 
- Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar, för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det vara en bra idé att duscha innan behandlingen.
- Kom osminkad och använd inte någon oljebaserad produkt innan behandlingen.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN:
- För bästa möjliga resultat, tvätta inte och håll fransarna borta från vatten/fukt de första 24-48 timmar efter behandlingen. Det innebär inga tårar, bastu, dusch eller dylikt. Skydda fransarna från fukt, regn och snö. Ju längre du väntar med att tvätta fransarna, desto bättre! 
- För att hjälpa dig att förlänga effekten har YumiLashes tagit fram en näringsrik genomskinlig Mascara (som också kan appliceras innan din vanliga mascara). Det är en välfylld behållare med en unik lotion (räcker lika länge som tre mascaror).
- Det finns även en svartfärgad liftning mascara, med bra återfuktande och vårdande ingredienser. 
- Se till att kamma fransarna morgon och kväll, framförallt på morgonen om du har en tendens att sova med ansiktet i kudden. 
VAD KAN PÅVERKA RESULTATET:
Framförallt om fransarna blir blöta/fuktiga under de första 24-48h. Fransarnas växtcykler som kan variera på grund utav ålder, stress, hormonbalans, graviditet/amning & sjukdomar. 

Bild och informations-text av vår Amanda som är ledig! 💛

Camilla Lind 2019-11-04