Nagelbitare? Vi hjälper dig!

Nagelbitare? Vi hjälper dig!
Nagelbitare? Vi hjälper dig!

Många nagelbitare har svårt att sluta bita på naglarna och till slut märker man inte ens när man själv gör det. Det finns hjälp att få om man vill sluta, många vet inte om det, men det finns andra sätt än bara illaluktande medel att ha på naglarna. Här på Peach kan vi hjälpa dig att nå din dröm om att få tillbaka dina naturliga fina naglar.

Först och främst är det jätte viktigt att du har bestämt dig för att sluta och är villig att ge det tid.

Under behandlingstiden startar vi alltid med att gå igenom vad du har för önskemål och utifrån hur dina naglar ser ut bestämmer vi därefter material och behandling.

Första gången rekommenderar vi inte att förlänga naglarna då det ökar risken för att börja pilla i och med att det är en ovana. Materialen vi använder oss av är akryl, gele, polygel eller gellack - dom har alla olika styrkor och egenskaper.

Vi lägger på materialet på den naturliga nageln och förlänger max till fingertoppen (beroende på nagelns utgångsläge). Vi avslutar med en fin färg om så önskas. Hemma underhålls naglarna med en nagelolja som smörjs in 2 gånger per dag, vilket också är en viktig del för att få önskat reslutat av behandlingen.

Nästa behandling bokas in efter 2 veckor för ett återbesök. När man väl fått skydd på nageln och låter bli att bita så växer dom fortare. Efter 2-4 gånger med återbesök har nageln hunnit växa ut så pass långt att man kan se den vita kanten. Då kan man börja göra en kort förlängning om man vill ha längre naglar eller fortsätta med förstärkningen. Redan efter 3 månader så kan man ha vänjt av sig med bitandet, och då kan vi ta av materialet om så önskas!

Kom ihåg att det är viktigt att ha viljan själv, men vi kan definitivt hjälpa dig på vägen!

Ni är välkomna att kontakta oss för mer frågor, vi finns här 🥰

-bild nr 1, lånad bild från wikipedia.

(Det är olika personer på bilderna)

-Bilden med röda naglar är gjorda av oss på peach. 

Erika Gradin Naglar/Fransar på Östermalm 2019-12-07