Hårtrender vår och sommar 2013

Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Ibland kan det vara svårt att hålla koll på olika trender och vad som gäller just nu. Ett tips är att titta på modevärlden och Hollywood där många av de stora hårtrenderna föds.
Till våren är det fortfarande ombre färgningar (mörkare botten, ljusare längder/toppar) som gäller men de skarpa övergångarna är borta. Färgerna överlag går mot naturliga softa toner, gärna mjuk nougat eller sammetslen vanilj. Den utväxta pagen är hetare än någonsin. Styla den med naturliga lockar eller böj topparna svagt inåt med hjälp av en plattång. För den som är trött på sitt långa hår men inte redo att gå kortare så är en lång lugg helt rätt. Låt luggen hänga i ögonfransarna eller dela den i en snygg mittbena.
En lång lugg kan du också kombinera med en snygg inbakad fläta eller varför inte en utdragen fiskbensfläta. Flätor är nämligen super inne i vår och sommar. Kamma in ett bra solskydd och släng ihop en slarvig fläta så är du helt rätt på beachen.
Ni är välkomna förbi salongen för mer tips och trix för vad som passar just ditt hår eller boka en tid så ska vi se till att ditt hår blir redo inför våren och sommaren.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-05