Vårens trendfrisyrer 2014

Vårens trendfrisyrer 2014
Ljusare, härligare tider stundar (äntligen!) och med det så lämnar vi de perfekt stylade frisyrerna bakom oss och omfamnar istället en mer avslappnad finish. Så här uppdaterar du ditt vårhår 2014!
Den älskade flätan tycks aldrig gå ur modet och i vår ser vi den komma i ny romantisk tappning med edge. För bästa resultat, fläta ett redan lockat hår och låt både små som större hårslingor få falla ur fritt. Enkelt och superfint!
Ännu en romantik-favorit som får extra schvung i vår är de busiga lockarna, som med fördel borstas ut ordentligt. Tupera gärna delar av längderna lätt och fixera som avslutning med en soft spray för att hålla dem på plats. Eller varför inte locka håret redan kvällen innan? Sov sedan på dem och dra fingrarna igenom på morgonen - voilá!
Vi ser också mycket lek med olika texturer i en och samma frisyr. Superhett just nu är att hålla det sleekt och blankt närmast hårbotten, både bakåtkammat som i bena, för att sedan låta längderna få hänga relativt orörda längs med huvudet.
Och som pricken över i - oavsett frisyr - så ser vi ett helt hav av olika accessoarer som ger din slutlook det där "lilla extra". Så våga pimpa! Alltifrån spännen, hårband, kedjor och glitter är helrätt och vi lovar att du kommer göra succé.
Sofie Graw 2014-02-18