Året som gått

Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Äventyret började en kylig aprildag 2013 då Peach Stockholm slog upp portarna med målet att välkomna alla in i en hemtrevlig miljö, med service på högsta nivå och ett hantverk utöver det vanliga till en prisvärd peng! Nu vill vi tacka alla er kunder som gjort det här året möjligt för oss. Vi är både glada och lite överraskade över hur många som hittat till oss. Tyvärr har en del fått vänta väldigt länge på en tid, för att vi helt enkelt inte hunnit med. Det hoppas vi förbättra i framtiden för att ge er en ännu bättre service.
Så vad har då hänt under året?
Från att ha börjat som ett enmansföretag är vi idag en salong på fem härliga tjejer. Vi har hunnit utöka våra tjänster och kan nu även erbjuda naglar och make up. Under året har vi gått på några fantastiska kurser och visningar så som Wella Show Globe, Björn Axén uppsättningskurs, Wella Cut & Colour spring/summer 2014, Wella Ilumina kurs, Wella trendvision visning och Wella Colour ID kurs. Vi har även hunnit med en modellkväll - ett event vi hoppas kunna göra till en tradition både höst och vår. Så håll utkik i bloggen om ni är sugna på en förvandling. Vi har även haft några kända ansikten som låtit vår fantasi få leka med deras hår och naglar, allt från One Republic till Ellinor och Jennifer från tv-programmet Top model. Helt enkelt har vi haft ett fullspäckat år och vi är superglada för alla härliga kunder som hittat till oss!
Så vad har Peach Stockholm för planer för framtiden?
Vår vision är att bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill helt enkelt fortsätta leverera härliga upplevelser för såväl nya som gamla kunder. I planeringen för hösten/vintern står allt från modell/VIP kvällar till härliga kurser och inspirerande visningar på schemat. Det gäller att aldrig slappna av i sin utveckling utan alltid blicka framåt och sträva efter nya mål och lärdomar. För att det här ska bli verklighet kommer vi göra en prisjustering fr.o.m juli. Vi tar gärna emot tips från er på vad ni saknar hos oss eller vad vi behöver bli bättre på, som sagt ständig utveckling är väldigt viktigt för oss.
Sist men absolut inte minst vill jag tacka mina underbara tjejer Camilla, Jennie, Sofie och Malin, utan er hade det här aldrig varit möjligt. Ni har vuxit oerhört mycket under året både som människor och inom vårt underbara hantverk. Det har varit en fröjd att se er passionerat och nyfiket ta del av nya kunskaper och entusiastiskt kasta er in på nya banor och tankesätt. Det är något som påminner en gammal räv som jag vad yrket egentligen handlar om!
Vi ser fram emot ett ännu härligare år med både nya och gamla bekantskaper med mycket skratt och härliga förvandlingar :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-28