Höstens hårtrender

Höstens hårtrender
Höstens hårtrender
Höstens hårtrender
Höstens hårtrender
Nu är det dags att börja inspireras av den stundande höstens nya hårtrender. Första inlägget kommer jag att visa lite bilder på olika hårstylingar som är heta i höst, följt av klippningar och hårfärger.
Dessa stylingar tycker jag att vi kan tjuvstarta med redan nu :)
På de stora visningarna i USA var det onekligen populärt med en sportig och något smutsig look. Detta lånar jag med mig till den slarviga ballerina knuten som är het i höst. Du kan välja genom att antingen köra den "ny-tränade" looken som är en mer vattenkammad och cool frisyr, eller den "jag-har-inte-speglat-mig-idag" looken som är mer avslappnad. Till den får det gärna hänga lite hår löst kring ansiktet för inramning och de ståndaktiga flätorna hänger även med nästa säsong.
Flätorna kommer också igen i de låga och lösa hästsvansarna som ses flitigt i höst. Var inte rädd för att blanda in olika typer av flätor och kom ihåg att det inte ska se för perfekt ut. Hästsvansarna ska även de vara lekfulla, så blanda gärna in olika håraccessoarer, fjädrar och smycken. Tycker du att ditt hår är för tunt eller kort för att få till så finns det jätte fina hårtrensar man kan använda i sin toffs!
Vill du ha håret utsläppt men ändå att de ska kännas lite fixat så kan du tupera upp en läcker höjd bak på huvudet. Tänk Jackie-O och du är rätt ute. Min favorit är de bohemiska vågorna som ses i höst. De känns som en härlig mix av ledighet och elegans men på ett ofixat sätt. Låt håret torka i en knut eller locka med en stor locktång. Kamma ut lockarna och glöm inte glansen i topparna som du enklast får genom ett serum, hårolja eller glansspray. Mitt tips är Wella's Shimmer Delight som är en fjäderlätt och superglansig spray som inte tynger ner eller låser fast frisyren.
Mer tips kommer på bloggen, så håll utkik och lycka till! :)
Camilla Lind 2014-07-23