Herrfrisyrer

Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Nu var det längesedan vi uppmärksammade våra stiliga herrar här på bloggen så nu är det dags att titta på olika herrfrisyrer. Vi i Peach teamet var för en tid sedan på en modellkväll med Wella. Då låg männen i fokus och vi såg frisyrer från bl.a. Sons of Anarchy, som är en populär tv-serie just nu. Det var en härlig visning med olika stilar, trender och vad som man ska tänka på när man stylar en herre idag. Vi såg 3 starka trender:
1. Skägg. Nu är det super populärt med skägg i alla dess slag. Vildvuxna skägg, inoljade skägg och mustascher samt kantiga former och groomade looker. Det är även inne med ett vildvuxet långt hår som åker upp i en knut. Tänk saltvatten-spray, torrt och ofixat "jag bryr mig inte"-looken så är du rätt ute.
2. Army klippning. Det är en snygg finish-nacke där inga kanter syns utan det klipps från en nollgradig hårlängd som växer uppåt. Detta kan man sedan styla med en kantig frisyr på toppen för att riktigt fullända Army-looken, eller leka med olika texturer och vågor för att kunna variera sig.
3. Benor. Var inte rädd för att markera din bena som sitter på sidan. Här går det att kombinera alla stilar; ett maskulint skägg, en finish-nacke och en kammad bena med härlig textur i överhåret. Vad kan gå fel?
Det var de tre hetaste trenderna just nu, men vi såg även flera stiliga herrar som lekt med sin hårfärg. Varför inte prova en shading? En soft look som ger håret en hint av en cool ton utan bekymmer för att man ska känna sig "för färgad".
Fråga din frisör om vad som passar just din hårtyp, virvlar och olika styling tekniker.
Hoppas att ni fått lite idéer, lycka till!
Camilla Lind 2014-11-27