Hår vår 2015

Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Snart har vi gjort klart en av årets mörkaste och gråaste månader och det dröjer inte allt för länge tills vårsolen kikar fram. Så jag tänkte smygstarta med att visa lite hårtrender som gäller i vår.
Först tänkte jag kika på lite olika stylingar.
Vi ser en härlig mix av bohemiska frisyrer, modern romantik och punk. Alla de tre stilarna ska vara avslappnade och just sådär "lagomt" ofixade, en cool stil helt enkelt. Den slarviga knuten är super het i vår, speciellt om den sitter högt uppe på huvudet så halva håret "råkat" ramla ur (cool and casual) :). Vi ser även många håraccessoarer och olika blandningar på texturer i håret. Sjuttiotals vågorna är riktigt heta, tänk en avslappnad hippie med gårdagens kvarglömda fläta som kikar fram i underhåret till exempel? Flätorna är ståndaktiga och de håller även denna säsong. Dom går fint att både ha som en slarvig detalj i ett utsläppt hår men även upprullad till en romantisk knut.
Man är lekfull med den naturliga skönheten, den ska få ta plats och stråla i vårsolen och man ska helt enkelt inte lägga ner så mycket tid på sitt hår. Eller det ska i alla fall se ut som det... ;)
Håll utkik på bloggen för mer tips till ett trendigt 2015, lycka till!
Camilla Lind 2015-01-23