Frisör i Stockholm

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Naturlig ombre

Härliga hår, va roligt det är när vårens arbeten har behållt en fin hårfärg såhär efter sommaren.
Min fina kund ville piffa upp sina solblekta längder och sin mjuka ombre som hon gjorde hos oss för en tid sedan. Idag mörkade vi på botten med en intensivtoning, la i lite krispiga blekta slingor i längderna blandat med några mörkblonda för djup och sedan en kall nyansering på hela kalaset. Efter det har jag toppat igenom det och lockat med den ovala, konformade locktången från GHD :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-27

Veckans favorit!

Veckans favorit!
Veckans favorit!

Jag tänkte att vi skulle köra igång en liten ny grej här på bloggen, nämligen veckans favorit! En av oss här på salongen kommer med våran absoluta favorit just nu, om det är en hårfärg, manikyr, mode, make-up eller vad som nu kan ligga oss lite extra varmt om hjärtat :)

Min favorit den här veckan är hatten!
När man har en sån där dålig hårdag är det så skönt att få gömma håret under en fin hatt eller sjal. Ett starkare läppstift på det och ingen kan tro att jag såg ut som en kratta imorse :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-27

Blond sombre

Blond sombre
Blond sombre

Min fina kund har gått till Peach ett tag nu och för ett tag sedan fick hon en härlig soft ombre till sommaren. Och titta va fint färgen har varat! Nu var hon sugen på en höstigare version av sin hårfärg med lite mörkare intryck. Jag gjorde karamelliga mörkblonda slingor i hela håret och tonade in ny glans och en beigare grundfärg. En toppning på det och hon är redo att möta hösten! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-26

Roséfärgade slingor

Roséfärgade slingor

Min fina kund Madeleine var hos mig med önskemål om att liva upp sitt blonda hår men fortfarande vara lika ljus. Jag la folieslingor i utväxten och la på slingor på längderna med Revlons färginpackning för att ge längderna i underhåret en effekt av rosé. För att få till den färgen blandade jag nyanserna 004, 005, White och 1003. Revlons färginpackningar finns i massa olika nyanser och är perfekt att slinga med om man vill ha något nytt men som inte är permanent i håret. Superhärlig effekt i ett blont hår! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-08-24

Bruduppsättning knut

Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut

Otroligt vackra Amanda var hos oss för att göra sig fin till sin bröllopsdag. Hon gjorde en fin och mjuk fransförlängning hos Malin S, som även pysslade om hennes naglar. Jag fick äran att göra Amandas bruduppsättning, då i en form av en stor knut med vackert smycke. Jag tyckte det var extra roligt att fixa den här bruduppsättningen då den passade så fint in till parets bröllop som var ute på ett slott! Som pricken över i fick jag också göra väninnan Lovisa extra fin inför bröllopet. Detta med hjälp av vackra lockar och somriga flätor. Vill även passa på att berömma deras duktiga fotograf Linda Broström från Lindisima, super fina bilder tycker vi alla på Peach och vi önskar brudparet all lycka! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-24

Stiletto nails

Stiletto nails

Vi fortsätter bli fina här i teamet. Denna gång fick min vänsterhand bli lite fixad med dessa härliga Stiletto naglar i svart med guldfolie. Äntligen långa naglar igen! Återstår att se när andra handen ska få lite kärlek ;)

Malin Sevelin 2015-08-24

Grå ombre

Grå ombre

Även Paulina i Peachteamet fick ny hårfärg idag och jag valde att i botten lägga en mörkgrå färg som jag kammade ner för mjuk övergång. Längderna tonade jag i en grå/lila färg med hjälp av färger ur Wellas pastelkollektion Instamatic. På den vänstra bilden som är tagen i solljus ser man en lätt skiftning av de lila tonerna medans den högra som är tagen inomhus är mer grå i tonerna. Så snyggt på Paulina som bär upp denna färg med bravur!

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-08-21

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Idag vad det dags för kollegan Malin K att få nytt liv i sitt hår efter sommaren. La en lite mörkare färg i botten för mer djup åt hela färgen och la sedan ljusare koppartoner på längderna, varvat med en ljusbrun chokladton. Lockarna är skapade med en konformad locktång och hårspray som sedan kammats ut en aning. Härlig och solig fredag på Peach! :)

Paulina Andersson Frisör i Vasastan 2015-08-21

Fredagsmys

Fredagsmys


Idag fredagsmyser vi i solen på Peach Stockholm. Kika gärna förbi på en kopp kaffe och en mumsig cupcake eller varför inte ett glas fredags bubbel 😊.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2015-08-21

Blondette

Blondette

Idag var fina Helena här och var sugen på en ordentlig upprfräschning. Längden klippte jag av till stramt under nyckelbenen och mjukade upp topparna genom att tunna ut dem en aning. Färgen skapade jag genom att lägga både ljusa och mörka slingor i hela håret och sedan ton i en mörkblond beige färg. Denna färgen, även kallad blondette, är väldigt inne just nu då den är mitt emellan blond och brunett. Ursnyggt till hösten och för dem som inte vill ha allt för skarp utväxt :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-08-20

Isblond med Olaplex

Isblond med Olaplex
Isblond med Olaplex

Här har jag gett Karin en isblond hårfärg med hjälp av att helbleka och tona i en askig ton. Karin har innan dagens besök använt Olaplex för att stärka upp håret och självklart använde jag det även idag. Som avslutning rakade vi håret i nacken och på sidorna i underhåret och wow! vilken effekt det blev tillsammans med hårfärgen!

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-08-19

Kort hår med naturlig askig blond hårfärg

Kort hår med naturlig askig blond hårfärg

Idag var gulliga Klara här för att få ordning på sitt hår med både klipp och färg. Jag gav håret mer form genom att klippa nacken och sidorna kortare och valde att behålla längd upptill och i luggen som ger olika stylingmöjligheter. Jag har lagt en färg i hennes hår med en ljusare och naturligt askig ton som ger hela frisyren det lilla extra men som samtigt ser naturlig ut. Så roligt jobb att få göra! Visst är kort hår så snyggt? :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-08-19

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg

Det är inte riktigt höst än men varför inte börja med lite härliga höstfärger redan nu? Min kund hade ganska ljusa och solblekta toppar och kände att det var dags för att gå lite mörkare, så då fick det bli denna livfulla ljusbruna färg! :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-08-19

Spetsiga naglar

Spetsiga naglar

Denna vecka har naglarna fortsatt vara härligt nude-färgade. Perfekt färg som passar till alla kläder och stilar. Här har vi snygga spetsiga naglar i modell längre. Jag älskar dom!

Malin Sevelin 2015-08-19

Rosé glittriga naglar

Rosé glittriga naglar

Förra veckan fick vår egna Jennie äntligen nya snygga nagla. Vi blandade tre olika glitter samt några större korn i framkant. Av de fick vi fram denna härliga rosé färg. Lite sol på de och BAM, det glittrar!

Malin Sevelin 2015-08-18