Frisör i Stockholm

Romantisk bröllopsuppsättning

Romantisk bröllopsuppsättning

Underbara Lotta var här på sin dag och gjorde sig om möjligt ännu vackrare. En romantisk mjuk uppsättning med vita blommor och flätor blev valet, och en soft och ljus make up där vi lade fokus på härligt fylliga fransar. Vi på Peach Stockholm önskar Lotta och hennes underbara man massa lycka och tackar för att vi fick vara med och förgylla deras dag.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-09-17

Ljusa naglar

Ljusa naglar

Här har vi mixat ihop ett par ljusa naglar där jag blandade två gellack för att få den perfekta färgen som kunden önskade. Självklart med en liten twist! Än är inte sommarkänslorna slut, blommor ett tag till.

Malin Sevelin 2014-09-17

Chokladbrun

Chokladbrun

Min härliga kund ville fräscha upp sin färg till en mustig och glansig chokladbrun färg. Hon hade redan lite slingor i sina längder så för att behålla skiftningarna lite så la jag en färg i botten för att få ett fint djup och sedan en toning på längderna för att inte täcka över slingorna helt. En toppning och lite lockar med den konformade locktången så blev hennes fina svall perfekt!

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-16

Koppar

Koppar

Med hösten kommer också ett sug för lite mer färg, och min kund ville ha koppar! Det var ett tag sen hon färgade håret sist så då vart förvandlingen ännu större, från en lång utväxt och solblekta längder till en strålande kopparfärg som glimmar härligt i höstsolen :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-12

Höstsvall

Höstsvall

Här har jag satt i 80 st keratinslingor på min kund och jag har blandat olika nyanser av brunt och även några ljusa slingor som ger färgen lite mer liv. Hon hade redan rätt långt hår så vi har bara förlängt det med några cm och gjort det till ett snyggt och fylligt höstsvall som ser väldigt naturligt ut :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-10

Höstnaglar 2014

Höstnaglar 2014

Hösten börjar krypa fram och självklart också de snygga höstnaglarna. Inte nog med de mörka lackerna, nu har vi även fått in ett grymt snyggt top coat som får dina naglar att bli matt. Hur snyggt är inte de!

Malin Sevelin 2014-09-10

Ljus ombre

Ljus ombre

Min fina kund behövde bättre på sin ombre som blivit lite väl solblekt i sommar. Jag la en ny bottenfärg som jag kamma ner tillsammans med mörkblonda slingor i längderna. Sedan har jag tonat övergången mellan mörkt och ljust och dämpat det solblekta en aning. Hon får behålla sin känsla av en ljus blond ombre men med en naturligare ton :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-09

Istället för vitblond...

Istället för vitblond...

Platinablond i all ära, men ibland kan man tröttna på det hel-ljusa och vilja bli en mer skiftande blond. Min härliga kund kom till mig med ett solblekt, nästan vitt hår och ville dova ner det och få mer liv i längderna. Jag glömde bort att ta en före-bild, men många kan vi ju känna igen oss i att håret blivit För ljust. Så jag la i några varma mörkblonda slingor i längderna, nya ljusa i utväxten och sedan har jag tonat håret. En mörkare toning i botten för att de följande utväxterna inte ska kännas så skarp, sen en fin champagneblond på resten. Så istället för vitblond är min vackra kund nu en dovare, mjukare och mer naturlig blond med massa liv! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-05

Stiletto naglar

Stiletto naglar

Våga vara lite galen. Stiletto naglar passar inte alla till vardagen och sitt arbete, men det är ju så snyggt! Längden kan vara svår att hantera i början men tro det eller ej, man vänjer sig! Dessa har jag gjort på mig själv. Jobbar med dom, sms:ar, diskar, tränar med dom. Ja, allt ni kan tänka er.

Högerhanden är i grunden en förlängning i gele med ett gellack i en härligt rosa över. Vänster där emot fick lite mer kärlek. Glitter i olika färger samt handmålade blommor och mönster.

Malin Sevelin 2014-09-05

Mustig och varm beigeblond

Mustig och varm beigeblond

Vackra Wilma hade åkt hela vägen från Dalarna för att få bli fin i håret hos oss. Hon var less på sitt vitblonda hår och den utväxt som följde. Jag har både färgat hennes utväxt, slingat och tonat håret i flera omgångar för att få fram en så mustig färg som möjligt. När man går från en sådan vit hårfärg är det viktigt att man arbetar med en varm färg så håret inte börjar skifta i grönt. Tyvärr sitter inte mörka färger så länge i ett sådant ljust hår, därför tonade jag det flera omgångar och även rekommenderade att Wilma kör med en färginpackning från Revlon hemma. Jag tycker verkligen att hennes blåa ögon och vackra hudton kom fram i den nya hårfärgen som blev en härlig beigeblond till sist :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-03

Varm ljusbrun hårfärg

Varm ljusbrun hårfärg

Här fick jag minsann ett långt svall att bita i!
Min fina kund kom till mig med en rödflammig hårfärg i bruna och svarta toner som hon inte tyckte om. Vi valde att först avfärga hennes svarta längder, sedan la jag en mustig, varm och brun bottenfärg med en massa ljusa slingorna på längderna. Dessa tonade jag sedan in så att alla övergångar blev mjuka och följsamma. En toppning på det och en styling med den konformade locktången så blev förvandlingen komplett! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-08-29

Varmbrun

Varmbrun

Min kund hade varit röd ett bra tag och var nu sugen på en mer varmbrun färg med lite ljusare toppar. Jag la en neutralare brun färg som grund, eftersom att det redan fanns så mycket värme i färgen under, sen blandade jag längderna med ljusa slingor och en mellanbrun färg för att få ett fint spel. Jag la även en toning på de blekta slingorna för att få en fin nyans, det kan vara lite trixigt att ljusa upp en röd färg då det gärna går mot det rosa hållet under uppljusningen.

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-08-28

Fräscha toppar

Fräscha toppar

Min kund ville bli av med sina slitna sommar längder så vi klippte av en bra bit till en fin längd med fräscha toppar. Förutom att trolla bort utväxten så la jag ut lite slingor på längderna också som jag sedan nyanserade mer åt det beiga hållet än det guldiga som hon var innan.

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-08-27

Glitternaglar

Glitternaglar

Se dessa glitternaglar efter närmare fyra veckor. Fortfarande snygga och utan släpp. Gelnaglar är hållbara och tål rätt mycket. Oavsett detta så finns en del saker man kan tänka på.

För att få konstnaglarna att hålla:

1. Använd olja minst 2 ggr om dagen.
2. Håll dig till den längd du klarar av i vardagen. Alltså inte för långa.
3. Naglarna är inga "verktyg". Tänk dig för lite extra och var försiktig!

Malin Sevelin 2014-08-27

Nagelinspiration

Nagelinspiration

Tänkte passa på att visa lite nagelinspiration denna underbart soliga fredag. Dessa stilettonaglar har jag gjort på mig själv. Jag har förlängt min naturliga nagelbädd med en varm rosa gel och sedan lagt glitter i olika färger som en skarp kant, liknande fransk manikyr. För att vara extra kreativ tog jag fram färgen och målade för hand dessa blommor och mönster.

Vi på Peach Stockholm önskar er en trevlig helg!

Malin Sevelin 2014-08-22