Frisör i Stockholm

Kall sombre

Kall sombre

Min fina kund Britta har sen länge haft sin naturliga färg, och kände för lite förändring nu när det är så grått och trist ute. Vi bestämde oss för att lägga många ljusa slingor i två olika färger. Vi lade inte slingorna hela vägen in till botten - på så sätt fick vi bevara Brittas bottenfärg och hon blir inte beroende av att fixa utväxten lika ofta! :) Resultatet blev en kall sombre! :)

Ingvild Norevik 2016-02-15

Kall blond

Kall blond

Min härliga kund Emelie var sugen att testa lite kallare toner men behålla en mörkare botten för att slippa en skarp utväxtkant. För att ett hår ska kunna bli åt det kallare hållet så måste det vara ganska ljust, så jag slingade hennes längder med blekning och Olaplex och sedan la jag en toning i botten för att fräscha upp hennes utväxt och en annan toning på längderna för att ge dom denna glansiga isighet. ❄️😊

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-15

Romantisk uppsättning ❤️

Romantisk uppsättning ❤️

Idag är det underbara alla hjärtans dag och vad kan passa bättre då än ett litet frisyr tips till kvällens middag. Här är ett tips på en romantisk avslappnad svinrygg perfekt för mysiga stunder med det där lilla extra.
Vi på Peach Stockholm vill passa på och önska er alla massa kärlek på alla hjärtans dag ❤️.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-14

Röd ombre

Röd ombre

Vad passar bättre än denna sprakande, röda ombre en sån här grå och regning vecka? 😊 Min fina kund hade en mellanbrun ombre med ljusa toppar innan och var sugen på något med mer färg, så jag har penslat en rejält kopparröd färg i botten och även lagt lite slingor på längderna med den färgen för att få mer ös där också 😊

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-12

Balayage

Balayage
Balayage

Underbara Sussi som jag inte sett på 10 år var hos mig härom dagen för att bli fin i håret. Det var så himla roligt att se henne igen och det kändes ju helt sjukt när vi började räkna åren - att man varit frisör sålänge :). Efter lite konsultation kom vi fram till att vi skulle lätta upp hennes matt svarta längder med en mjuk balayage. För att få en perfekt grund att senare i vår kunna lägga ännu lite ljusare highlights i och då få en mer sombre känsla. Men vilket fantastiskt hår Sussi har nu som då - se och njut gott folk!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-12

Mahognyröd ombre

Mahognyröd ombre

Här fick jag skapa denna knalliga ombre med fantasy-inspiration! En röd som går mer åt det mahogny röda som ger härlig knallig ton och futuristisk känsla. Självklart användes Olaplex i blekningen för att minska slitaget på håret under en så stor förvandling. Så roligt och passade min söta kund perfekt! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2016-02-11

Granny hair ombre

Granny hair ombre
Granny hair ombre

Olivia kom in till mig för en månad sen och var sugen på en riktig förändring- grannyhair! Efter två sittningar fick vi det ljust nog till att skapa den här fräscha grå ombren som Olivia bär med bravur. Så roligt när kunderna vill ha något utöver om det vanliga. :)

Ingvild Norevik 2016-02-11

Nagelförlängning på nagelbitare

Nagelförlängning på nagelbitare
Nagelförlängning på nagelbitare

Min kund är nagelbitare och har försökt hitta en lösning på att sluta bita på naglarna. Väldigt ofta limmar hon på färdiga lösnaglar och målar dom vinröda.

Idag var det dags för något nytt!

Vi förlängde hennes naglar med tippar, filade till en snygg oval form, förstärkte sedan med gelé och avslutade med ett riktigt fräscht gellack. När man har så här snygga naglar vore det väl dumt att bita ;)

Malin Sevelin 2016-02-11

Askblond

Askblond
Askblond

Gulliga Sara var hos mig och blev riktigt askblond. Hon kände att hennes längder var alldeles för gula och inte alls matchade hennes egen ton. En massa folieslingor och en nyansering senare var det gula tonerna ett minne blott och Saras hår gnistrade härligt i kalla isiga färger.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-10

Ljusblond

Ljusblond

Min underbara kund Emma var sugen på lite förändring. Hon har länge haft en ljus färg som har gått lite åt gul-orange. Hon ville ha en mera ljusblond och kall känsla på det, och långsiktigt en sombre look på håret. Vi gjorde många tunna folieslingor med blekning och olaplex för att ljusa upp håret och bevara kvalitét på håret. Sen gjorde vi en nyansering för att få en snygg och kall känsla på det. Följ med på bloggen på min och Emmas resa mot en kall sombre! :)

Ingvild Norevik 2016-02-10

Varma slingor

Varma slingor
Varma slingor

Min underbara kund Lisa var trött på sitt matta vinterhår och ville få in liv och värme. Jag lade en mjuk varm toning i botten för att slippa utväxt och få en fin övergång på färgen. I längderna varvade jag ljusa slingor med mustiga hasselnöts färgade slingor och hela kalaset avslutades med en guldig nyansering för att ännu mer boosta det varma tonerna. Vi klippte bort de trötta topparna och avslutade med lite härliga vågor med extra glans på. Så nu kan Lisa verkligen lysa upp det gråa vädret med sin varma glans.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-09

Ombre

Ombre

Fina Hanna var hos mig igår och fräschade till både sin ombrefärg med lite nya slingor och satte i 30st extensionsslingor för ett fylligare svall :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-09

Semmeldagen

Semmeldagen

Vad kan vara mer passande en regnig dag som denna än att passa på och fira semmeldagen med en mumsig cupcake semla. Det tycker iallafall vi på Peach Stockholm, så varmt välkommen till någon av salongerna och mumsa med oss :)

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-09

Gellack

Gellack

Startar denna vecka med fräscha naglar med gellack och lite gulligt folie på ringfingrarna. Enkelt och snyggt!

Malin Sevelin 2016-02-08

Slingad page

Slingad page

Det är många kunder som kommer såhär års och tycker håret känns livlöst och matt. Här livade vi upp det trötta vinterhåret med en härligt slingad page, självklart använde vi Olaplex i blekningen för att inte bara behålla kvalitén utan faktiskt få ett bättre hår efter behandlingen. Jag avslutade det hela med en rejäl klippning med snygg finish i nacken 😊.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2016-02-04