FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

God jul önskar vi er alla!

God jul önskar vi er alla!
Nu när mörkret över stan sig sänker,
en tanke på detta år vi skänker.
Kreativiteten har fått flöda över våra kunder,
ja vi tackar er för alla härliga stunder.
Fina frisyrer har vi fått skapa,
och nu vi en till salong ska starta.
En salong på Östermalm vi öppnar på det nya året,
välkomna in och låt oss göra dig tjusig i håret.
Nu hoppas vi att ni har alla klapparna klara,
så att ni kan sitta i soffan och bara vara.
Vi önskar er en jul så mysig och vit,
kom tillbaka sen för en ny visit.
Vi på Peach Stockholm önskar er alla en riktigt god jul!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-12-23

Peach Stockholm välkomnar Ingvild Norevik!

Peach Stockholm välkomnar Ingvild Norevik!

Som frisör i Norge i 7 år, har jag nu tagit steget att röra mig över gränsen för att göra svenska folket kämpe fine i håret. Det var kärleken som förde mig till Sverige och Stockholm, och jag trivs bara bättre och bättre i den här mysiga staden. Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på den nya fina salongen på Östermalm tillsammans med det härliga Peach Stockholm teamet. Med gesällbrev inom frisöryrket och diplom som makeup artist, önskar jag alla kunder välkomna till vår hemtrevliga salong för en avslappnande och professionell behandling :).
Ingvild Norevik 2015-12-22

Ombre på kortare hår

Ombre på kortare hår
Här fick jag fräscha upp min kunds ombre med en ny bottenfärg och några få slingor vid ansiktet, ibland behövs så lite för att man ska vara på topp igen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-12-21

Hårinspiration till nyår

Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Hårinspiration till nyår
Gud va roligt det är med alla dessa fester här i vintermörkret. De behövs verkligen kan jag känna, så här kommer ett bildregn med hårinspiration till nyårsfesten (och julfesten förstås).
Våga satsa på mycket glitter, lockar och lek. Har du kort hår som mig så investera i ett fint hårsmycke, de piffar upp enormt mycket. Hittar du inget så kan man alltid rota fram något halsband och spänna fast i frisyren.
Bläddra gärna bland bilderna som jag lånat från Pinterest. I make-up väg så är min favorit fortfarande Linda Hallberg, en himla cool tjej med massa idéer på olika sminkningar.
Lycka till och ha en fantastisk jul och nyår!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-12-18

Färgkorrigering med Olaplex

Färgkorrigering med Olaplex
Här fick jag ett rejält jobb att ta tag i! Efter att ha varit väldigt knalligt röd en tid och avfärgat håret två gånger hos en annan frisör kom Josefine till mig för att få en jämnare och naturligare hårfärg. Jag började med att slinga bort hennes mörka utväxt och avfärgade sedan längderna med Olaplex för att få bort så mycket av de röda pigmenten som möjligt och samtidigt skona hårets kvalitet. Det hela avslutades med att jag tonade håret till en jämnare och naturligare färg och klippte bort de slitna topparna. Min kund har även använt Olaplex hemma mellan färgningarna för att stärka upp håret, vilket är en stor bonus eftersom röda pigment är ett långsiktigt projekt att bleka bort. Härlig makeover! :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-12-17

Glittriga naglar

Glittriga naglar
Det är mycket glitter nu när nyår närmar sig och kunderna vill ha snygga naglar! Dagens första kund önskade guld, silver och lite vit. Så här blev resultatet!
Malin Sevelin 2015-12-16

Platinablond hårfärg

Platinablond hårfärg
Platinablond hårfärg
Min fina kund har trixat med hemmafärgningar ett bra tag nu och kände att det var dags att ge håret lite extra kärlek hos frisören. Vi har helblekt hennes utväxt tillsammans med Olaplex för att försöka reparera det och få det på rätt väg igen. Underhåret valde vi att behålla i denna läckra pastelliga nyans men få en rejält mycket jämnare ton. Hennes överhår har jag tonat sådär härligt platinablond utan gula toner. Nu har hon fått fräscha till sin hårfärg rejält och gett det massa näring, det gillas! 😊
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-12-15

Kallbeige sombre

Kallbeige sombre
Här har jag gjort en väldigt mjuk och fin sombre med kallbeiga toner på min härliga kund :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-12-15

Honungsblond ombre

Honungsblond ombre
Här har jag fått skapa en härlig ombre med varma skiftningar och fin glans. Botten har jag tonat till en chokladbrun mustig färg för mer djup och sen även slingat längderna för en uppljusande effekt för mer liv till håret. Avlutade med att tona de nya slingorna till en honungsblond ton, och efter ett klipp för att få bort de slitna topparna är håret som nytt :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-12-11

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning
Ögonfransförlängning
Här om dagen testade vi sätta fransar på vår egen Camilla med en D-böj som vi precis köpt in för er som vill ha ännu böjdare fransar. På Camilla har jag satt 14 mm som längst. Se så snyggt det blev!
Malin Sevelin 2015-12-11

Från rödhårig till chokladbrun

Från rödhårig till chokladbrun
Idag fick jag göra en riktigt härlig makeover på fina Angelica! Efter att ha varit rödhårig i 5 år var hon nu sugen på en naturligare färg närmare hennes egna. Jag började med att avfärga hennes röda längder med Olaplex och färgade sedan in håret till en glänsande chokladbrun färg med fin värme i tonerna. Längden kapades en bit för en ny fräsch känsla och det hela stylades med en konformad locktång för härligt svall. :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-12-10

Mustig chokladbrun Ecaille

Mustig chokladbrun Ecaille
Mustig chokladbrun Ecaille
Hur mumsig är inte den här färgen? En riktigt mustig chokladbrun färg med extra tryck i botten, härliga slingor på längderna för en fin Ecaille känsla. Och så himla glansig! 😍
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-12-10

Havre blond hårfärg

Havre blond hårfärg
Fina Hanna var här och ville ha lite mer liv i sin färg, så jag la både lite ljusare och lite mörkare slingor för att få olika skiftningar på längderna och en havreblond ton. Vi har även sen tidigare satt 30 st keratinslingor för att få lite extra tjocklek till topparna och ett mer lättstylat hår :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-12-09

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar
Fina Maya var hos oss igår och fixade till tassarna inför jul och nyår! Vi fortsatte med "pressat glitter" som blivit en stor favorit. Massa vitt blandat med lite silver på en del naglar och ser ni paketet och fyrverkeriet gjorda med lösglitter till höger? Så snyggt och så mycket bling på dessa nyårsnaglar!
Malin Sevelin 2015-12-09