Frisör i Stockholm

Sommarslingor

Sommarslingor

En utav veckans förvandlingar. Min fina kund ville bli ljus till sommaren och få en ny frisyr. Tunna folieslingor, en kall toning och klipp gjorde susen! Nu har hon blivit Peachad inför sommaren ;)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-16

Lyxig blond

Lyxig blond

Fina, glada Fia var här förra veckan och ville göra en förändring på sitt långa hårsvall. Hon ville ha en naturlig färg på sitt hår där hon slipper hålla efter med utväxter och där hennes egna blonda färg får mer liv. Jag valde att göra en lätt toning med koppar och guld där jag valt en något mörkare ton i botten och ljusare i längderna för en djupare och mer livfull färg. Efter det klippte jag undan de slitna topparna och klippte håret i layers för att få en luftigare frisyr. Fönat med rundborste och avslutat med en återuppbyggande olja i längderna. Resultatet blev en lyxig blond färg med liv, glans och en nöjd Fia :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-13

Fredagsmys!

Fredagsmys!

Som alltid på fredagar är det fredagsmys här på Peach Stockholm. Har du vägarna förbi tveka inte att titta in på ett glas sommarkänsla!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-10

Härligt sommarblont!

Härligt sommarblont!
Härligt sommarblont!

I tisdags var Camilla hos oss och var trött på sitt glanslösa vinterhår och helt redo att bli en blond sommartjej. Vi började med många tunna folieslingor i hela håret. Jag använde Wellas blekning Blondor som jag verkligen kan rekommendera alla frisörer - alltid jämnt resultat. När slingorna var ljusa började vi skölja i nacken och arbetade oss uppåt vart efter slingorna var klara. För att få en mjuk ton på håret och slippa den ny blekta känslan penslade jag en kall toning i hårbotten som jag sen kammade ut på längderna. Toningen fick sitta i ca 10min. Jag avslutade med en efterbehandling som sluter hårstråna och ger glans. Tillbaka i stolen masserade jag in Luxoil på längderna en oljemix med keratin från Wella - den gör magi i håret. Alla slitna toppar klipptes bort och för att framhäva Camillas fina ansikte klippte jag upp lite extra i frampartiet. Jag fönade håret med en rundborste för få ett slätt glansigt resultat. Ett tips är att blåsa håret nästan torrt innan du går in med rundborsten eftersom håret inte formas förrän det är helt torrt. Jag avslutade med en lätt spray över håret för att få alla småhår på plats. Nu är det sommar i Camillas hår!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-10

Vårfin i håret

Vårfin i håret

Min söta kund ville bli vårfin i håret så jag lade många tunna, ljusa slingor och klippte fram hennes egna lockar så att hon enkelt kan styla fram dem hemma. Fräscht och fint! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-08

Vår soliga uteplats

Vår soliga uteplats

Vilket underbart väder vi har idag i Stockholm. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och njut av våren på vår soliga uteplats här på Peach Stockholm.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-07

Finbesök från Zürich

Finbesök från Zürich

Idag hade vi finbesök från Zürich. Jessica min gamla frisörkollega fick nya blonda slingor. Med sig hade hon en stor bukett rosor - finns det nått härligare än färska blommor en solig vårdag :)

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-06

Hårtrender vår och sommar 2013

Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013

Ibland kan det vara svårt att hålla koll på olika trender och vad som gäller just nu. Ett tips är att titta på modevärlden och Hollywood där många av de stora hårtrenderna föds.

Till våren är det fortfarande ombre färgningar (mörkare botten, ljusare längder/toppar) som gäller men de skarpa övergångarna är borta. Färgerna överlag går mot naturliga softa toner, gärna mjuk nougat eller sammetslen vanilj. Den utväxta pagen är hetare än någonsin. Styla den med naturliga lockar eller böj topparna svagt inåt med hjälp av en plattång. För den som är trött på sitt långa hår men inte redo att gå kortare så är en lång lugg helt rätt. Låt luggen hänga i ögonfransarna eller dela den i en snygg mittbena.

En lång lugg kan du också kombinera med en snygg inbakad fläta eller varför inte en utdragen fiskbensfläta. Flätor är nämligen super inne i vår och sommar. Kamma in ett bra solskydd och släng ihop en slarvig fläta så är du helt rätt på beachen.

Ni är välkomna förbi salongen för mer tips och trix för vad som passar just ditt hår eller boka en tid så ska vi se till att ditt hår blir redo inför våren och sommaren.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-05

Missfärgad hemmablekning

Missfärgad hemmablekning

Första dagen för mig på Peach Stockholm och jag stortrivs redan. En missfärgad hemmablekning förvandlades till en härlig sommarblond med hjälp av en kall toning och lite slingor.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-02

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Igår var det Josefins tur att få ett vackert sommar hår. Jag använde 90 keratinvax extensions i två blonda nyanser för att skapa liv och rörelse i håret. Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-25

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Från och med den 2 maj har vi en ny frisör här på salongen och vi är väldigt stolta att presentera Camilla Lind som en del av vårt team. Camilla tog gesällen 2010 och begav sig sedan till vårt grannland Norge för nya utmaningar. I Oslo jobbade hon på en välmeriterad salong vid namn Auster. Tiden på Auster var fylld av visningar och spännande kurser - en perfekt start för en ambitiös frisör. Två år senare var längtan hem till Sverige för stor och hon bestämde sig för att återvända vilket vi på Peach Stockholm är jätte glada för. Camilla är en kreativ tjej med glimten i ögat och hon har en väldigt bra känsla för färg och form vilket genomsyrar allt hon gör. Passa på att boka en tid hos Camilla redan idag via vår onlinebokning.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-24

Godmorgon fredag!

Godmorgon fredag!

Här är en för och efter bild på Malin som var hos oss och blev vårfin igår. Jag har använt mig av 120 keratinvax extensions i olika nyanser för att få ett naturligt resultat.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-19