FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Den rätta sommarlooken

Den rätta sommarlooken
Mikaela kom till oss och ville ha ett härligt långt sommar hår. För att få den rätta sommarlooken så gjorde jag blekta slingor med folie som lyfter fram hennes egen hårton. Sen satte jag i 80 keratinvax extensions i två blonda nyanser för att få ett naturligt liv i håret. Nu är Mikaela redo för sommaren :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-27

Sommarfina extensions i kopparrött

Sommarfina extensions i kopparrött
Igår var Paulina här och ville göra sig fin inför sommaren. Hon har försökt spara ut till ett långt, svallande hår väldigt länge men nu fick 100st keratinslingor hjälpa till ;) Jag har använt mig av ett ljusare löshår som jag först satt in och klippt till. Efter det lade jag en lite mörkare toning i botten för att få en djuphet till färgen och sedan en riktig färgstark kopparröd toning på längderna. Efter det har jag stylat håret med en konformad locktång och applicerat en mjukgörande hårolja i längderna för glans. Till sist lite hårspray för att busa till lockarna och voila, en sommarfin och nöjd Paulina :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-23

Rött - det nya blonda

Rött - det nya blonda
Rött - det nya blonda
Rött - det nya blonda
Rött - det nya blonda
Emelie hörde av sig till oss och ville att nått nytt skulle hända med hennes hår. Blont hade hon redan provat och brunett var hon sen ett år tillbaka. Hon var super sugen på att bli rödhårig och mailade oss några inspirationsbilder. När Emelie satte sig i stolen hade hon urtvättade bruna längder med en ljusare utväxt.

Jag började med att avfärga längderna för att göra plats åt de härliga röda pigmenten. Avfärgningen masserade jag noga in i håret för att få ett så jämnt resultat som möjligt. Hårbotten lät jag vara eftersom den var ofärgad.

Jag sköljde avfärgningen och behandlade håret med ett reparerande balsam för att det skulle återhämta sig. Sen torkade jag håret torrt och satte en neutral brun bottenfärg för att senare kunna stinga på med det röda pigmenten utan att det lyser i hårbotten. När verkningstiden var slut och vi sköljt håret var det bara att dra på en djup härlig vinröd färg. Med den fick hon sitta 20min i värme för att pigmenten riktigt ska sätta sig. Jag avslutade med en efterbehandling för att sluta hårstråna. Sen var det bara att klippa bort alla slitna toppar och massera in en hårolja på längderna för maximal glans. Jag blåste håret torrt och stylade till vågor med en konformad locktång som jag sen lätt sprayade över och borstade ut för att få ett naturligt svall. Den röda färgen tog verkligen fram Emelies vackra blåa ögon och lyfte hennes hudton. Nu är hon redo att glänsa i vårsolen!

Här är några tips för dig som färgat håret rött:
  • Använd alltid hårprodukter för färgat hår gärna speciellt för rött hår. Då röda pigment är väldigt flyktiga.
  • Tvätta håret så sällan du kan eftersom det lossnar pigment vid varje tvätt. Kör med torrschampo så klarar du dig en extra dag.
  • En bra hårolja som du applicerar i handdukstorkat hår gör att du får en glansig nyfärgad känsla.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-22

Sommarmingel!

Sommarmingel!
Fredagen den 31/5 bjuder Peach Stockholm in till en sprudlande mingelkväll med massa sommarkänsla. Vi kommer visa sommarens hår och sminktrender samt hur du får till den perfekta stilen både på stranden och uteserveringarna. Under kvällen kommer vi ha 20% rabatt på hela produktsortimentet och de 50 första minglarna får en goodiebag med våra favoriter. Ta med en vän och drick bubbel och mumsa snittar med oss från 16:30 till 20:00. Anmäl dig till eventet på Facebook för att få de senaste uppdateringarna.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-16

Sommarslingor

Sommarslingor
En utav veckans förvandlingar. Min fina kund ville bli ljus till sommaren och få en ny frisyr. Tunna folieslingor, en kall toning och klipp gjorde susen! Nu har hon blivit Peachad inför sommaren ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-16

Lyxig blond

Lyxig blond
Fina, glada Fia var här förra veckan och ville göra en förändring på sitt långa hårsvall. Hon ville ha en naturlig färg på sitt hår där hon slipper hålla efter med utväxter och där hennes egna blonda färg får mer liv. Jag valde att göra en lätt toning med koppar och guld där jag valt en något mörkare ton i botten och ljusare i längderna för en djupare och mer livfull färg. Efter det klippte jag undan de slitna topparna och klippte håret i layers för att få en luftigare frisyr. Fönat med rundborste och avslutat med en återuppbyggande olja i längderna. Resultatet blev en lyxig blond färg med liv, glans och en nöjd Fia :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-13

Fredagsmys!

Fredagsmys!
Som alltid på fredagar är det fredagsmys här på Peach Stockholm. Har du vägarna förbi tveka inte att titta in på ett glas sommarkänsla!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-10

Härligt sommarblont!

Härligt sommarblont!
Härligt sommarblont!
I tisdags var Camilla hos oss och var trött på sitt glanslösa vinterhår och helt redo att bli en blond sommartjej. Vi började med många tunna folieslingor i hela håret. Jag använde Wellas blekning Blondor som jag verkligen kan rekommendera alla frisörer - alltid jämnt resultat. När slingorna var ljusa började vi skölja i nacken och arbetade oss uppåt vart efter slingorna var klara. För att få en mjuk ton på håret och slippa den ny blekta känslan penslade jag en kall toning i hårbotten som jag sen kammade ut på längderna. Toningen fick sitta i ca 10min. Jag avslutade med en efterbehandling som sluter hårstråna och ger glans. Tillbaka i stolen masserade jag in Luxoil på längderna en oljemix med keratin från Wella - den gör magi i håret. Alla slitna toppar klipptes bort och för att framhäva Camillas fina ansikte klippte jag upp lite extra i frampartiet. Jag fönade håret med en rundborste för få ett slätt glansigt resultat. Ett tips är att blåsa håret nästan torrt innan du går in med rundborsten eftersom håret inte formas förrän det är helt torrt. Jag avslutade med en lätt spray över håret för att få alla småhår på plats. Nu är det sommar i Camillas hår!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-10

Vårfin i håret

Vårfin i håret
Min söta kund ville bli vårfin i håret så jag lade många tunna, ljusa slingor och klippte fram hennes egna lockar så att hon enkelt kan styla fram dem hemma. Fräscht och fint! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-08

Vår soliga uteplats

Vår soliga uteplats
Vilket underbart väder vi har idag i Stockholm. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och njut av våren på vår soliga uteplats här på Peach Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-07

Finbesök från Zürich

Finbesök från Zürich
Idag hade vi finbesök från Zürich. Jessica min gamla frisörkollega fick nya blonda slingor. Med sig hade hon en stor bukett rosor - finns det nått härligare än färska blommor en solig vårdag :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-06

Hårtrender vår och sommar 2013

Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Ibland kan det vara svårt att hålla koll på olika trender och vad som gäller just nu. Ett tips är att titta på modevärlden och Hollywood där många av de stora hårtrenderna föds.

Till våren är det fortfarande ombre färgningar (mörkare botten, ljusare längder/toppar) som gäller men de skarpa övergångarna är borta. Färgerna överlag går mot naturliga softa toner, gärna mjuk nougat eller sammetslen vanilj. Den utväxta pagen är hetare än någonsin. Styla den med naturliga lockar eller böj topparna svagt inåt med hjälp av en plattång. För den som är trött på sitt långa hår men inte redo att gå kortare så är en lång lugg helt rätt. Låt luggen hänga i ögonfransarna eller dela den i en snygg mittbena.

En lång lugg kan du också kombinera med en snygg inbakad fläta eller varför inte en utdragen fiskbensfläta. Flätor är nämligen super inne i vår och sommar. Kamma in ett bra solskydd och släng ihop en slarvig fläta så är du helt rätt på beachen.

Ni är välkomna förbi salongen för mer tips och trix för vad som passar just ditt hår eller boka en tid så ska vi se till att ditt hår blir redo inför våren och sommaren.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-05-05

Missfärgad hemmablekning

Missfärgad hemmablekning
Första dagen för mig på Peach Stockholm och jag stortrivs redan. En missfärgad hemmablekning förvandlades till en härlig sommarblond med hjälp av en kall toning och lite slingor.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-02

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!
Igår var det Josefins tur att få ett vackert sommar hår. Jag använde 90 keratinvax extensions i två blonda nyanser för att skapa liv och rörelse i håret. Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-04-25