FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Sommarbröllop

Sommarbröllop
Sommarbröllop
Sommarbröllop
Denna gråa och regniga måndag minns jag gärna tillbaka till den där härliga lördagen i augusti när vackra Siru skulle gifta sig. Vår salong var full med tjusiga tärnor, smink, flätor och lockar. Brudens romantiska uppsättning och make-up stog jag för, medan My tog hand om brudens tärnor. Ett sommarbröllop att se tillbaka på och minnas med både inspiration och glädje. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-22

Water marble

Water marble
Water marble
En rolig grej att pyssla med hemma är water marble. Här kommer en steg-för-steg guid hur man gör.
1. Fyll en plastmugg med kallt vatten och välj ut de nagellack du vill använda. Jag valde Pure white, No comment och Créme de la créme från Leighton denny.
2. Droppa lackerna i mitten av muggen en efter en tills du känner dig nöjd.
3. Använd en tandpetare eller liknade för att försiktigt, utifrån och in till mitten dra mönster i lacket.
4. Applicera en fetare créam på huden runt nageln för att det lättare ska gå att ta bort allt som kommer utanför (de kommer kladda).
5. Doppa försiktigt nageln över den del av mönstret du vart mest nöjd med och håll den under ytan.
6. Använd tandpetaren igen för att fånga upp de lacket som fortfarande flyter runt på ytan och lyst sedan upp nageln ur vattnet.
7. Torka ren runt nageln med ett remover och applicera ett topplack.
Pyssligt, kul och så snyggt!
Lycka till!
Malin Sevelin 2014-09-19

Romantisk bröllopsuppsättning

Romantisk bröllopsuppsättning
Underbara Lotta var här på sin dag och gjorde sig om möjligt ännu vackrare. En romantisk mjuk uppsättning med vita blommor och flätor blev valet, och en soft och ljus make up där vi lade fokus på härligt fylliga fransar. Vi på Peach Stockholm önskar Lotta och hennes underbara man massa lycka och tackar för att vi fick vara med och förgylla deras dag.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-09-17

Ljusa naglar

Ljusa naglar
Här har vi mixat ihop ett par ljusa naglar där jag blandade två gellack för att få den perfekta färgen som kunden önskade. Självklart med en liten twist! Än är inte sommarkänslorna slut, blommor ett tag till.
Malin Sevelin 2014-09-17

Chokladbrun

Chokladbrun
Min härliga kund ville fräscha upp sin färg till en mustig och glansig chokladbrun färg. Hon hade redan lite slingor i sina längder så för att behålla skiftningarna lite så la jag en färg i botten för att få ett fint djup och sedan en toning på längderna för att inte täcka över slingorna helt. En toppning och lite lockar med den konformade locktången så blev hennes fina svall perfekt!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-16

Koppar

Koppar
Med hösten kommer också ett sug för lite mer färg, och min kund ville ha koppar! Det var ett tag sen hon färgade håret sist så då vart förvandlingen ännu större, från en lång utväxt och solblekta längder till en strålande kopparfärg som glimmar härligt i höstsolen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-12

Höstsvall

Höstsvall
Här har jag satt i 80 st keratinslingor på min kund och jag har blandat olika nyanser av brunt och även några ljusa slingor som ger färgen lite mer liv. Hon hade redan rätt långt hår så vi har bara förlängt det med några cm och gjort det till ett snyggt och fylligt höstsvall som ser väldigt naturligt ut :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-10

Höstnaglar 2014

Höstnaglar 2014
Hösten börjar krypa fram och självklart också de snygga höstnaglarna. Inte nog med de mörka lackerna, nu har vi även fått in ett grymt snyggt top coat som får dina naglar att bli matt. Hur snyggt är inte de!
Malin Sevelin 2014-09-10

Ljus ombre

Ljus ombre
Min fina kund behövde bättre på sin ombre som blivit lite väl solblekt i sommar. Jag la en ny bottenfärg som jag kamma ner tillsammans med mörkblonda slingor i längderna. Sedan har jag tonat övergången mellan mörkt och ljust och dämpat det solblekta en aning. Hon får behålla sin känsla av en ljus blond ombre men med en naturligare ton :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-09

Istället för vitblond...

Istället för vitblond...
Platinablond i all ära, men ibland kan man tröttna på det hel-ljusa och vilja bli en mer skiftande blond. Min härliga kund kom till mig med ett solblekt, nästan vitt hår och ville dova ner det och få mer liv i längderna. Jag glömde bort att ta en före-bild, men många kan vi ju känna igen oss i att håret blivit För ljust. Så jag la i några varma mörkblonda slingor i längderna, nya ljusa i utväxten och sedan har jag tonat håret. En mörkare toning i botten för att de följande utväxterna inte ska kännas så skarp, sen en fin champagneblond på resten. Så istället för vitblond är min vackra kund nu en dovare, mjukare och mer naturlig blond med massa liv! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-05

Stiletto naglar

Stiletto naglar
Våga vara lite galen. Stiletto naglar passar inte alla till vardagen och sitt arbete, men det är ju så snyggt! Längden kan vara svår att hantera i början men tro det eller ej, man vänjer sig! Dessa har jag gjort på mig själv. Jobbar med dom, sms:ar, diskar, tränar med dom. Ja, allt ni kan tänka er.
Högerhanden är i grunden en förlängning i gele med ett gellack i en härligt rosa över. Vänster där emot fick lite mer kärlek. Glitter i olika färger samt handmålade blommor och mönster.
Malin Sevelin 2014-09-05

Mustig och varm beigeblond

Mustig och varm beigeblond
Vackra Wilma hade åkt hela vägen från Dalarna för att få bli fin i håret hos oss. Hon var less på sitt vitblonda hår och den utväxt som följde. Jag har både färgat hennes utväxt, slingat och tonat håret i flera omgångar för att få fram en så mustig färg som möjligt. När man går från en sådan vit hårfärg är det viktigt att man arbetar med en varm färg så håret inte börjar skifta i grönt. Tyvärr sitter inte mörka färger så länge i ett sådant ljust hår, därför tonade jag det flera omgångar och även rekommenderade att Wilma kör med en färginpackning från Revlon hemma. Jag tycker verkligen att hennes blåa ögon och vackra hudton kom fram i den nya hårfärgen som blev en härlig beigeblond till sist :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-03

Varm ljusbrun hårfärg

Varm ljusbrun hårfärg
Här fick jag minsann ett långt svall att bita i!
Min fina kund kom till mig med en rödflammig hårfärg i bruna och svarta toner som hon inte tyckte om. Vi valde att först avfärga hennes svarta längder, sedan la jag en mustig, varm och brun bottenfärg med en massa ljusa slingorna på längderna. Dessa tonade jag sedan in så att alla övergångar blev mjuka och följsamma. En toppning på det och en styling med den konformade locktången så blev förvandlingen komplett! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-08-29

Varmbrun

Varmbrun
Min kund hade varit röd ett bra tag och var nu sugen på en mer varmbrun färg med lite ljusare toppar. Jag la en neutralare brun färg som grund, eftersom att det redan fanns så mycket värme i färgen under, sen blandade jag längderna med ljusa slingor och en mellanbrun färg för att få ett fint spel. Jag la även en toning på de blekta slingorna för att få en fin nyans, det kan vara lite trixigt att ljusa upp en röd färg då det gärna går mot det rosa hållet under uppljusningen.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-08-28

Fräscha toppar

Fräscha toppar
Min kund ville bli av med sina slitna sommar längder så vi klippte av en bra bit till en fin längd med fräscha toppar. Förutom att trolla bort utväxten så la jag ut lite slingor på längderna också som jag sedan nyanserade mer åt det beiga hållet än det guldiga som hon var innan.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-08-27