FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Vårens trendfrisyrer 2014

Vårens trendfrisyrer 2014
Ljusare, härligare tider stundar (äntligen!) och med det så lämnar vi de perfekt stylade frisyrerna bakom oss och omfamnar istället en mer avslappnad finish. Så här uppdaterar du ditt vårhår 2014!
Den älskade flätan tycks aldrig gå ur modet och i vår ser vi den komma i ny romantisk tappning med edge. För bästa resultat, fläta ett redan lockat hår och låt både små som större hårslingor få falla ur fritt. Enkelt och superfint!
Ännu en romantik-favorit som får extra schvung i vår är de busiga lockarna, som med fördel borstas ut ordentligt. Tupera gärna delar av längderna lätt och fixera som avslutning med en soft spray för att hålla dem på plats. Eller varför inte locka håret redan kvällen innan? Sov sedan på dem och dra fingrarna igenom på morgonen - voilá!
Vi ser också mycket lek med olika texturer i en och samma frisyr. Superhett just nu är att hålla det sleekt och blankt närmast hårbotten, både bakåtkammat som i bena, för att sedan låta längderna få hänga relativt orörda längs med huvudet.
Och som pricken över i - oavsett frisyr - så ser vi ett helt hav av olika accessoarer som ger din slutlook det där "lilla extra". Så våga pimpa! Alltifrån spännen, hårband, kedjor och glitter är helrätt och vi lovar att du kommer göra succé.
Sofie Graw 2014-02-18

Eldig kopparröd

Eldig kopparröd
Vår fina Jennie här på salongen var i ett stort behov av en vårrensning. Här har vi först blondortvättat Jennies kronparti som hade fått en något sotig och mättad färg och vi ville ha en jämnare resultat. Efter detta har vi färgat med Wellas högpigmenterade färg, så resultat blev ett härligt eldig kopparröd svall :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-17

Alla hjärtans dag ❤️

Alla hjärtans dag ❤️
Alla hjärtans dag firar vi på Peach Stockholm på bästa sätt med lyxiga cupcakes och rosa bubbel. Titta in och känn kärleken med oss :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-14

Lyxig blondin

Lyxig blondin
Idag var denna härliga tjej hos mig för att få styr på sitt blonderade hår, vars nyans börjat dra åt det lite gulvarma hållet. Hon var också trött på sin markanta utväxt och önskade sig en lite mjukare övergång till längderna. Min lösning på problemet blev massvis utav finvävda folieslingor i utväxtpartiet, samt några slingor med en snällare blekningsstyrka en bit ut på några längder, för att därigenom trolla fram mer liv och rörelse till hårets helhet. Som avslutning nyanserade jag in hela håret i en lyxigt sandblond nyans med inslag av sval champagne för en naturligt vårfräsch look med riktigt fina highlights :)
Sofie Graw 2014-02-12

Brun ombre

Brun ombre
Min gulliga kund ville ha en uppfräschning av utväxten och så var hon sugen på en soft och mjuk ombre. Först la jag en bottenfärg som jag kammade ut på längderna för att bli av med utväxten och få mycket glans, sen valde jag att slinga längderna ljusa för att få den där mjuka övergången från mörkt till ljust. En lättare toning i schamponeringen gav slingorna en fin nyans och lyster.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-02-12

Din åsikt är viktig!

Din åsikt är viktig!
Nu är det väl verkligen på tiden att vi släpper in er i vår blogg! Era åsikter är jätte viktiga för oss och vi vill att ni ska vara involverade i allt vi gör :).
Hur ska vi få till det på bästa sätt? Jo, nu kan du nämligen både gilla, dela och kommentera våra inlägg. Vi vill höra just din åsikt!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-11

Mjuka folieslingor

Mjuka folieslingor
Mjuka folieslingor
Underbara Patrice var hos mig för att få lite mer liv i hennes fantastiska hår. Som småbarns mamma var hon även noga med att få en lättskött färg. Vi bestämde oss för att göra en soft sombre. Jag blekte upp folieslingor i underhåret som jag sen nyanserade in i en mjuk karamell nyans. Genom att klippa upp överhåret i mjuka etapper så kom färgen fram väldigt fint. Resultatet blev precis som vi önskat - en soft färg med mycket liv men utan utväxt att underhålla :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-06

Årets första brud

Årets första brud
Idag hade jag årets första brud här på Peach, och det känns härligt att bröllopssäsongen snart drar igång på riktigt! Dagens uppsättning gick i rocka Billy tema och vi på Peach önskar Jennifer och hennes blivande make all lycka!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-02-06

Naturlig blond med varma och kalla inslag

Naturlig blond med varma och kalla inslag
Min fina kund var trött på att få så markanta utväxter och ville bli mer lik sin egna hårfärg. Resultatet blev en härlig mörkblond färg med lite slingor i både varma och kalla toner. På det viset ser färgen mer levande ut även om helhetsintrycket är ganska svalt och naturligt.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-03

Ljusbrun Sombre!

Ljusbrun Sombre!
Ljusbrun Sombre!
Härliga Emelie var hos mig i somras för att bli riktig eldröd. Nu var hon trött på att underhålla den markanta utväxten och ville ha något mer naturligt. Då passade en sombre perfekt! Sombren är ombrens nya kusin med en softare nyans och en mjukare övergång mellan den mörkare bottenfärgen och de ljusare längderna. För att slippa den tydliga utväxten och få en mer naturlig stil kan man välja en bottenfärg som är väldigt lik ens egen.
Vi började med att avfärga håret för att få bort så mycket av den röda färgen som möjligt. De röda pigmenten släppte väldigt bra eftersom färgen tidigare var gjord hos oss. Hårfärg som finns att köpa i butik har en tendens att bita sig fast och är väldigt svår att få bort. Vilket kan bli ett problem när man vill byta hårfärg. När vi fått bort det mesta av de röda pigmenten lade jag en bottenfärg som var väldigt nära Emelies naturliga hårfärg. Jag drog ut bottenfärgen en bit på längderna och lade några ljusbruna folieslingor för att få en naturlig övergång. I schamponeringen avslutade vi med en nyansering för att få lyster och glans till de ljusa längderna. Resultatet blev en mycket mer naturlig hårfärg som ligger helt rätt i tiden.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-01

Slingad och mustig brunette

Slingad och mustig brunette
En av mina härliga ombre-kunder från i somras var tillbaka hos mig för en vinterstädning. Det fick bli en ny hårfärg med en mustig, varm brun grund tillsammans med nätta highlights och något ljusare längder :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-01-31

Vårens hårfärger 2014

Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Nu tänkte jag att det var dags att kika på vårens trendiga hårfärger. Till våren ser vi många mjuka färger med vackra skiftningar och reflexer. Den omåttligt populära Ombren får ge plats till sin kusin Sombren, en softare frisyr med mjukare övergångar mellan den mörka bottenfärgen och de ljusare längderna. Trendigt i vår är toner av karamell, vanilj, brunt socker och honung. De färgerna hittar du både i fräscha Sombre-hår samt i de mustiga brunetterna med de nätta highlightsen. Man kan gärna lägga in lite varma slingor kring ansiktet för att lyfta sin bruna hårfärg till nästa nivå. Kikar vi på lite ljusare färger så är kopparblond och roséblond två heta nyanser. Den kopparblonda färgen ska gärna kännas lite solblekt och mjuk utan för skrikiga linjer medan den roséblonda färgen ska skimra och andas ungdom och glöd. Är man modig kanske man vågar sig på det riktigt pastell-färgade håret. Hårfärgen ska kännas lite urtvättad och påminna om bomull, "Stonewashed" är ledordet. Färgerna kan vara rosa, blå, lavendel eller riktigt isblond. Tänk romantisk punk och du är rätt ute! Jag hoppas att du har fått lite inspiration av mitt bildregn. Vi på Peach ska på färgkurs i mars och efter det kan jag lova ett nytt inlägg med massa inspiration från trendiga vår och sommarhår. Tills dess får ni hålla till godo, lycka till!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-01-30

Peach Stockholm välkomnar Sofie Graw!

Peach Stockholm välkomnar Sofie Graw!
Ett nytt år går ju ofta synonymt med både nystarter och nya utmaningar, eller hur?
Frågar jag mig själv så är svaret ett givet ja. Därför känns det extra roligt för mig att få inleda 2014 med att bli en del av det härliga teamet på Peach Stockholm! Jag som ”nykomling” heter Sofie Graw - en mycket glad och människokär dalkulla, med en gedigen förkärlek till allt vad kreativt skapande innebär.
Det var här i Stockholm som jag utbildade mig till frisör och hårstylist – vilket också är det bästa jag någonsin gjort! Så nu, efter en period kantad av spännande stylingjobb på både visningar och photoshoots, jobb på salong och medverkande i diverse tävlingar både ute i landet och internationellt, så står jag redo att få sätta mina ivriga små fingrar i arbete här på Peach! Jag ser fram emot många fantastiska möten med Er alla där ute, och hoppas att vi kommer att få dela flera fina stunder av hårmagi tillsammans. För det är Ni värda!
Måndagen den 3 februari är min första dag, men ni kan redan nu boka en tid hos mig via vår smidiga onlinebokning.
Sofie Graw 2014-01-28

Från hemma blekt till mer naturlig

Från hemma blekt till mer naturlig
Min härliga kund hade blekt håret hemma väldigt länge och ville nu ha en mer naturlig färg där hon inte behöver slita så mycket på håret. Jag la en mörkare botten för att få extra djup i färgen och så att utväxten inte blir så skarp, och även lite mörkare slingor på längderna för att få mer skiftningar. Sen avslutade jag med en varmbeige toning för att få mer lyster och glans. En rejäl rensning på slitna toppar gav håret nytt liv igen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-01-28

Ny fin färg i januari mörkret

Ny fin färg i januari mörkret
Det som jag har gjort på min fina kund är att ta en rejäl rensning på topparna och sen en uppfräschning av färgen. Bottenfärgen ville hon ha rätt nära sin egen färg och sen förstärka dom redan lite solblekta topparna, och resultatet blev ett helt nytt hår :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-01-27