FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Throwback Thursday - Tips & Trix från oss!

Throwback Thursday - Tips & Trix från oss!
Throwback Thursday - Tips & Trix från oss!
Throwback Thursday - Tips & Trix från oss!
Nu tänkte jag att vi kunde köra en Throwback Thursday på bloggen med temat Tips & Trix!
Vi har ju hunnit tagit upp några intressanta ämnen här på bloggen, både när det gäller själva frisörbesöket, inspiration till hemmastyling och nagelvård.
Klicka gärna in på länkarna nedan och sist men inte minst - Kom gärna med önskemål! Vad vill ni läsa mer av på bloggen?
Något ni saknar? Det vore jätte, jätte roligt att höra era fina idéer och åsikter, vare sig ni väljer att skriva i kommentarsfältet eller att plinga oss på Instagram eller mailen, vi lyssnar. Så, håll till godo med dessa gamla tips och trix från oss alla på salongen ✌️
Tips på hur du får ditt hår att växa bättre läser du här
Har du en dålig hårdag och behöver lite hjälp? Läs mer här
Beror din dåliga hårdag på att du fort får fett hår? Tips här
Har du svårt att välja om trivs bäst i varma eller kalla färger kan du läsa det här inlägget.
Är du nyfiken på att veta mer om skillnaden mellan en Ombre/Balayage/Ecaille, läs här
Får du en klump i magen inför frisörbesöket? Du är inte ensam, läs mer om Frisörskräck här
Är du däremot redo för en stor förändring och vill klippa av dig håret, läs mer om att Donera hår här
Är du mer nyfiken på olika färgningar, man kan göra och vad man kan tänka på kanske något av dessa inlägg intresserar:
Två exempel där man gått från mörkt till ljust hår, klicka här eller här
Vad är det som krävs egentligen för ett riktigt snyggt Granny Hair? Läs här
Lite tankar bakom ett bra samarbete mellan frisör och kund läser du här
Vill du gotta dig i lite olika tips på stylingar så kan du klicka in dig på dessa inlägg:
Vattenfallsfläta här, Olika baluppsättningar här, mera flätor här, olika uppsättningar att göra hemma här, perfekta lockar såhär eller såhär, hårinpackning du kan göra hemma själv såhär. Eller tips på hur du tar hand om ditt hår i solen, klicka här.
Även våran nagelteknolog Malin S har lagt upp några hjälpsamma blogginlägg.
Läs mer om olika formar på naglar här. Eller vad du kan göra om du har sköra naglar, klicka här. Är du en nagelbitare är det här blogginlägget väldigt hjälpsamt, läs mer här. Och slutligen, lite "nailinspo" här
Puhh, nu är jag lite snurrig efter allt klipp- och klistrande med blogg-koder så hoppas ni fått lite inspiration. Ha de gott!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-10

Pastell

Pastell
Härliga Fredrika kom tillbaka till mig för nästa steg på sin resa mot blond pastell med lilarosa toner. Förra gången hon var hos mig var hon röd. Därför fick vi ta det i steg för att få en ljusare, kallare ton på håret. Vi avfärgade förra gången och nu hade vi ett bättre utgångsläge. Jag blekte upp några partier ytterligare och sedan lade jag en pastelltoning med lila och lite rosa toner. Eftersom Fredrika passar bäst i varma toner så valde vi att blanda i rosa i den lila, på så sätt harmoniserar den bättre med hennes ansikte. Så roligt med färg!
Hilda Wistrand 2016-03-10

Slingor

Slingor
Fräschade upp fina Karolinas hår med en toning och ljusa slingor ovanpå. Att välja en toning och bara lägga slingor i överhåret sparar på hårkvalitén och ger en mild utväxt. Så snyggt och fräscht me en lite mer dämpad blond färg.
Hilda Wistrand 2016-03-09

Kopparrött hår

Kopparrött hår
Kopparrött hår
Kopparrött hår
Hur mycket dreglar man inte över Jennies hår!? 😍
Vår egna fina Jennie har friskat upp sitt hår så det är riktigt kopparrött igen. Sedan har Paulina fått sätta sina flinka fingrar i arbete och satt i 90stk keratinslingor för att förlänga Jennies hår. Hon är bara så snygg i det!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-08

Wob hår

Wob hår
Jag gillar verkligen att Loben har lett vägen till att allt fler vågar klippa sig kort. Nästa steg är boben som är en stor hit i vår, samt den vågiga pagen "Wob" (wavy lob). Min fina kund fick en väldigt rak sådan med lite "avklippt" känsla på hennes toppar, jag har alltså inte mjukat upp linjerna så mycket. Då blir frisyren lite hårdare och inte så gullig som man ibland kan känna sig i en kortare frisyr 😊 Lite nya slingor på det med en naturlig botten satte en helt annat prägel på hela kalaset!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-08

Bronde i toner av nougat, choklad och kall kanel

Bronde i toner av nougat, choklad och kall kanel
Bronde i toner av nougat, choklad och kall kanel
Den här färgen gjorde jag faktiskt innan min semester på min fina kund. Bort med den gamla ombren som gick i lite röd/orangea toner och in med en härlig Bronde. En ljusare färg som ligger mellan brun och blond men har kvar djupet i botten ✨
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-08

Ljusblonda slingor

Ljusblonda slingor
Ljusblonda slingor
Härliga Anette var hos mig idag för att få lite mer liv i håret inför stundande våren. Jag lade massa folieslingor och nyanserade i en kall nyans. Sen rök en bra bit på längden och lite rejäla etapper kring ansiktet gav ett riktigt lyft. En enkel styling på det med den konformade locktången och det trista volymlösa längderna var ett minne blott.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-08

Kall ljusbrun

Kall ljusbrun
Kall ljusbrun
En rejäl klippning och en kall färg på underbara Erikas hår var allt som behövdes! Så härligt med lite förändringar 🌟
Ingvild Norevik 2016-03-07

Blond lob

Blond lob
Härliga Isabelle var hos mig idag och fick en sofistikerad lob. Vi valde också att tona ner hennes blonda färg och göra den mer naturlig. Lite snygga vågor på det och vips så var Isabelle redo att möta våren.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-07

Varm bronde ombre

Varm bronde ombre
Varm bronde ombre
Härliga Nina var hos mig imorse och piffade till sitt hår. Vi ville göra det lite mörkare i botten och ge helhetsintrycket en varm och mustig känsla med slingor i olika skiftningar. Hennes ombre skulle kännas levande och inte för mörk och inte för ljus, sådär härligt Bronde som verkligen är inne i vår. Jag avslutade hennes styling med att locka håret med den konformade locktången, kreppade hennes botten för volym och dessutom en halvuppsatt finish. Detta med hjälp av en hårsnodd som jag kunde "dra igenom" håret genom ovanför hårsnodden, sedan ett varsitt hårspänne med två slingor som varvades över själva hårsnodden. Super enkelt att göra själv och som visar Ninas nya slingor ännu mer 😋
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-07

Kall ombre

Kall ombre
Kall ombre
Min kära vän Malin kom och gjorde ett besök på salongen. Det var dags att piffa till hennes färg lite, så jag la mer ljusa slingor på hennes längder och "flyttade upp" hennes ombre. Sen la jag en lite mörkare och kallare toning i botten och en ljusare kall toning på längderna för att få en kyligare ton på hela håret och mer glans igen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-03-07

Kall blond ombre

Kall blond ombre
Kall blond ombre
Idag var fina Elin hos mig för att fräscha till sin ombre. Vi gjorde nya ljusa slingor för att "krispa" till längderna och göra henne mer blond. En kall toning satte pricken över i, och eftersom jag fick lite tid över så fick jag leka lite med det härliga svallet. En halvuppsatt frisyr med hjälp av en hårsnodd och ett par hårspännen 😊✨
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-04

Mörk sombre

Mörk sombre
Mörk sombre
Mörk sombre
Den här veckan fick jag pyssla om Christas fina hår! Efter många tunna slingor på länderna och en nyansering fick vi den här fina färgen. En uppfräschning på klippningen och Christa var redo att ut och glänsa med sin mörka sombre! 😊🌟
Ingvild Norevik 2016-03-04

Naturlig blond med tunna slingor

Naturlig blond med tunna slingor
Naturlig blond med tunna slingor
Naturlig blond med tunna slingor
Fina och gulliga Sabina var hos mig igår och var redo att förändra hennes hårfärg. Hon hade en egen utväxt som var skarp mot en gammal blond färg som hade blivit gul och tråkig. Nu ville hon slippa på den skarpa utväxten men inte känna sig helt mörk heller. En mer naturlig blond i en kallare nyans helt enkelt. Sabina har väldigt tunna hårstrån och ville ha mycket mer skiftningar i det men inte känna sig för slingad, så jag gjorde folieslingor i tre olika nyanser faktiskt. Tunna, fina babylights för inramning kring ansiktet och några kallare mellanblonda slingor och några havretonade mörkblonda för att skapa mer dimension i håret. Jag la sedan en intensivtoning i hennes botten för att ge den mer djup men inte kännas färgad, fejdade övergången mellan mörkt och ljust och sedan en kall glossing som avslut på längderna. En toppning på det och Sabinas förvandling är komplett! ☺️
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-03-03

Tbt - fransk ombre

Tbt - fransk ombre
Vi säger godmorgon torsdag och startar blogg-dagen men en tbt! Här har jag gjort en nagelförlängning, fransk ombre och målat små söta fjädrar. Som pricken över i adderade jag även en rad med silvrigt glitter för att framhäva målningarna.
Malin Sevelin 2016-03-03