FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Chokladbrun

Chokladbrun
Det är alltid lika roligt med färgförändringar och idag var det gulliga Louise som gick från gulblont med utväxt till härlig brunett. Jag la en färg i botten liknande hennes naturliga men med lite mer djup och värme, sedan har längderna fått en aningen ljusare färg och en härligt glänsande chokladbrun ton. Underbart med lite sol efter allt mörker och se hur härligt färgen glänser!
Malin Kvaernå 2015-02-06

Varm caramel

Varm caramel
Idag var Renate hos oss på Peach Stockholm för första gången och kände sig trött på sitt långa blekta hår. Jag valde en varm caramelfärg för lyx och glans plus att den är perfekt för hennes ögonfärg och hudton. Jag klippte en page för att ge hennes hår ny styrka och mer form, och det blev en bra bit som klipptes av för en hel decimeter klipptes av innan förebilden. Roligt med förändring!
Malin Kvaernå 2015-02-02

Skänka hår

Skänka hår
Här har vi en modig ung tjej som ville klippa av sitt otroligt långa hår och skänka det till organisationen Änglahår som gör peruker till cancersjuka barn. Håret ska vara ofärgat och minst 30 cm långt, och man ska sätta gummisnoddar runt håret innan man klipper av det så att det inte trasslar sig. Vilken god gärning att skänka sitt svall till de som behöver!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-01-30

Mönstrade naglar

Mönstrade naglar
Tidigare i veckan hade jag och Camilla några timmar tillsammans och fixade både nya naglar och fyllde på fransarna. Vi gick loss på en hel hög med glitter i två olika orangea toner och en rosa. Vi tog sedan fram penseln och skapade massa snygga mönster på de med vit akrylfärg. Se så snygg hon blev!
Malin Sevelin 2015-01-29

Uppfräschning

Uppfräschning
Idag har jag fått pyssla om vår kollega Malin och hennes hår!
Hon kände att hon ville få en uppfräschning och lite mer djup i sitt koppriga hår, så vi färgade botten ett snäpp mörkare än tidigare och tonade ner längderna lite för en superlyxig kopparbrun nyans!
Paulina Andersson 2015-01-26

Pastellfärg

Pastellfärg
Min kära kollega Paulinas hår är alltid lika roligt att jobba med! Sist såg ni henne få en blandning av violett och blått men som ni ser på förebilden så tvättas Instamatics pastellfärger ut nästan helt. Det gör det dock lättare att prova nytt så idag bestämde vi att köra på en lila/rosa färg i hela håret. Är så förälskad i denna färg och hon bär upp den helt fantastiskt!
Malin Kvaernå 2015-01-26

Hår vår 2015

Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Snart har vi gjort klart en av årets mörkaste och gråaste månader och det dröjer inte allt för länge tills vårsolen kikar fram. Så jag tänkte smygstarta med att visa lite hårtrender som gäller i vår.
Först tänkte jag kika på lite olika stylingar.
Vi ser en härlig mix av bohemiska frisyrer, modern romantik och punk. Alla de tre stilarna ska vara avslappnade och just sådär "lagomt" ofixade, en cool stil helt enkelt. Den slarviga knuten är super het i vår, speciellt om den sitter högt uppe på huvudet så halva håret "råkat" ramla ur (cool and casual) :). Vi ser även många håraccessoarer och olika blandningar på texturer i håret. Sjuttiotals vågorna är riktigt heta, tänk en avslappnad hippie med gårdagens kvarglömda fläta som kikar fram i underhåret till exempel? Flätorna är ståndaktiga och de håller även denna säsong. Dom går fint att både ha som en slarvig detalj i ett utsläppt hår men även upprullad till en romantisk knut.
Man är lekfull med den naturliga skönheten, den ska få ta plats och stråla i vårsolen och man ska helt enkelt inte lägga ner så mycket tid på sitt hår. Eller det ska i alla fall se ut som det... ;)
Håll utkik på bloggen för mer tips till ett trendigt 2015, lycka till!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-01-23

Kall ombre

Kall ombre
Kall ombre
Dags att lysa upp vintermörkret. Nya ljusa slingor och två olika toningar med askiga och violetta pigment gav oss den här fina färgen, en kall ombre. Sen lockade jag det med den konformade tången från GHD, underbart!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-01-21

Olika fransförlängningar

Olika fransförlängningar
Det finns så många olika alternativ när det gäller fransförlängning. Långa, korta, lite böjda, mer böjda, tunna, fylliga, naturliga, ja allt! Här är tre bilder på olika resultat.
Bild 1:
Här valde vi att lägga tunna och ganska korta fransar med en naturlig böj. Super snyggt om man själv inte har jätte mycket fransar i sig själv. Ett väldigt naturligt utseende.
Bild 2:
Detta set har vi lagt fransar med den samma böj som bilden ovan (B-fransar) men kört på dom som är lite tjockare samt någon millimeter längre. Det blir ganska stor skillnad på att bara byta tjocklek. Ganska mycket fylligare look.
Bild 3:
Långa och böjda! Vi använde oss av en böj som kallas "C" som är aningen mer böjda än "B" för att få effekten av ännu mer öppen blick. Kan vara bra att använda sig av dessa fransar då man naturligt har väldigt raka, ex. asiatiska ögon eller om man helt nedlett bara tycker att det är snyggt ;)
Malin Sevelin 2015-01-20

Påfyllning naglar

Påfyllning naglar
Härliga Maya var tillbaka på påfyllning igår med sina urvuxna naglar. Jag brukar få fria händer men favoriten är så klart glitter. Vi tog ner längden en bit och lekte loss med svart och vit färg samt rosa glitter. Titta så snyggt det blev!
Malin Sevelin 2015-01-20

Hårförtjockning

Hårförtjockning
Här har vi en bra bild på vad lite löshår kan göra med helhetsintrycket. Här har jag satt in 50stk keratinslingor i olika nyanser för en lätt sling-effekt, och med det så ser håret fylligare ut, men även lite längre. En hårförtjockning är en enkel behandling som ger dig det där lilla extra! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-01-19

Kall ombre

Kall ombre
Min kund kom in med en gammal ombre som var väldigt varm och ville ha en ljusare kall ombre. Vi ljusade upp längderna en hel del med hjälp av slingor och lättade även upp botten en aning men inte för mycket så utväxten inte skulle bli så besvärlig. Sedan nyanserades det hela med kalla toner.
resultatet blev detta!
Paulina Andersson 2015-01-19

Ombre på kort hår

Ombre på kort hår
Ofta så kan man tro att en ombre bara blir snyggt på ett långt och tjockt hår, men det kan faktiskt se riktigt bra ut på kortare längder också! Här har jag gjort en ombre på ett kort hår och ljusat upp längderna med slingor och sen lagt en kylande nyansering över hela håret för att få mer glans och en kallbeige ton. Tjusigt, eller hur? :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-01-19

Klassisk page

Klassisk page
Långt hår i all ära men Gud så snyggt det är med en klassisk page. Här har härliga Therese fått en frisyr som passar henne och hennes hår perfekt. Att klippa upp håret ger även frisyren olika stylingmöjligheter trots längden. Tänk vad endast en sax och en kam kan få fram!
Malin Kvaernå 2015-01-17

Mörkblonda slingor

Mörkblonda slingor
Fler långa, underbara hår! Bara att kavla upp ärmarna och förlora sig i det pyssliga arbetet som jag tycker så mycket om. Här gjorde jag mörkblonda slingor i utväxten och tonade in dem för att det inte ska bli för randigt och ljust i botten. En rejäl klippning följde för att få en frisyr igen, sedan fönade jag med den största rundborsten och avslutade med glansspray och hårolja :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-01-16