FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Varm chokladbrun

Varm chokladbrun
Äntligen dags för min vackra kund att få göra något nytt med sitt hår. Hon kom till mig med helt ofärgat hår och ville bli en varm chokladbrun utan att känna av framtida utväxter för mycket eller känna sig för helfärgad. Så jag gjorde massa slingor med Illuminas hårfärg i olika nyanser för att ljusa upp håret utan blekning och samtidigt få en fantastisk glans. Fördelen att arbeta i ett ofärgat hår är man kan skippa blekningen helt och bespara håret onödigt slitage, lite som en ren canvas för mig att arbeta på :) En klippning och styling med den breda plattången från GHD och förvandlingen är komplett!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-12

Blont hår

Blont hår
Min fina kund var hos mig igår för en uppfräschning efter sommaren. Tyvärr glömde jag bort att ta förebild men innan var hon en varmare och lite mörkare blond och ville bli både en ljusare och kallare blond. Så jag har lagt många tunna slingor i hela håret och nyanserat dem med Illumina som ger härlig lyster till håret. Håret ville hon spara på längden men ändå känna att det händer något så vi klippte upp mer vid ansiktet och tog lite extra på uppklippningen. En av mina favoritprodukter här på salongen är saltvattensprayen från O&M som ger ett fint lyft för tunna och fina hår. En rufsigare styling som passar den nya hårfärgen kalasbra!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-11

Ombre

Ombre
Idag var gulliga Sofia hos mig för att fixa till sin ombre som hon gjort på en annan salong. Jag mjukade upp övergångarna genom att kamma ner en toning nära hennes egen färg från botten och la även ett par ljusare slingor i övergångarna. Avslutade allt med att tona längderna i en kallare beige :)
Malin Kvaernå 2015-08-10

Kall ombre

Kall ombre
Här hade jag en kund som länge har varit helblekt och ville nu komma ifrån detta till en mer naturlig färg. Då fick det bli en kall ombre som gör att utväxten slipper bli så markant, samtidigt som hon får fortsätta vara ljus på längderna :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-08-10

Kort frisyr

Kort frisyr
Min kund kände sig redo att lämna sina långa och solblekta längder bakom sig och var sugen på en kort frisyr. Den här längden är perfekt om man vill bli av med mycket hår men ändå inte känna sig alldeles för korthårig, och till den nya frisyren blev det även en naturlig, havreblond färg med ny lyster :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-07-30

Dekorerade och handmålade naglar

Dekorerade och handmålade naglar
Nu när största delen av sommaren regnar bort så kan man ju alltid klicka igenom instagram och hitta en massa rolig inspiration till handmålade naglar och sätta sig och pyssla lite. Det finns så enormt mycket man kan göra. Se vad dessa duktiga tjejer har skapat!
När jag dekorerar uppbyggda/ förlängda naglar brukar jag använda mig av akrylfärg (vattenfärg) och en riktigt smal pensel för att få raka fina linjer, sen är det bara låta fantasin sätta gränserna! På naturlig nagel funkar det perfekt med ett helt vanligt nagellack.
Malin Sevelin 2015-07-27

Naturlig ögonfransförlängning

Naturlig ögonfransförlängning
Tidigare i veckan kom min fina kund in för en påfyllning av fransarna. Vi använde oss av fransar i längd 12 och böj C. Med detta fick vi fram en fin och naturlig ögonfransförlängning.
Malin Sevelin 2015-07-23

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Det är så härligt med dessa bröllopstider! Här bestämde vi oss för en mjuk och romantisk bruduppsättning på min fina kund med lite blommor för en extra somrig och fin touch!
Vi på Peach Stockholm önska er all lycka!
Paulina Andersson 2015-07-22

Brun koppar ombre

Brun koppar ombre
När Carolina satte sig i min stol gick det snabbt att konstatera att hennes hår var i stort behov av en klippning som fick kapas en del för att få tillbaka fyllighet och form. Gällande hårfärgen var hon intresserad av att prova på koppar men gav mig lite fria tyglar! :) Jag valde att skapa en ombre och la en djupare lite naturligare färg i botten och sedan ljusade jag upp lämgderna med blekning och Olaplex, för att sedan tona längderna till en härlig kopparton. Det är dethär som är så roligt med vårat jobb, träffa härliga människor och äran att få förvandla ett livlöst hår till något fint :)
Malin Kvaernå 2015-07-21

Strawberry blonde

Strawberry blonde
Här hade jag en riktig utmaning med ett hemmafärgat rött hår. Efter att ha varit rödhårig länge ville nu min kund gå tillbaka till att bli blond igen. Avfärgning, infärgning, sedan slingor i det och vi landade på en härlig strawberry blonde! Allt gjordes med Olaplex för att behålla kvalitén på håret.
Paulina Andersson 2015-07-17

Blond ombre

Blond ombre
Va roligt det är med förändringar och lite annorlunda jobb. Min gulliga kund kom till mig med ett hår i alla möjliga färger och vad inte säker på vad hon vill göra. Hon hade en mörk utväxt från sin egna färg och tyckte det var jobbigt att hålla efter en sån ljus och kall färg. Så vi valde att dova ner hennes färger och få ett mörkare intryck. En mörk botten och rejält grova balayage slingor lättade upp alla dessa olika nyanser till en jämnare grund. Så nu har hon en blond ombre i toner av ask, havre och en hint av kylig rosé ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-07-17

Balayage

Balayage
Idag vad supergulliga Derya här för att få sitt hår lite ompysslat. Jag har här använt mig av balayage-tekniken och på så sätt bevarat hennes naturliga hårfärg men samtidigt fått ljusare längder. Eftersom hennes hår va så mörkt innan och hade önskemål att bli mkt ljusare så har jag använt mig av Olaplex i blekningen för att håret inte ska slitas för mycket. Lite mjuka vågor med locktången, hårspray och solljus så är håret som nytt :)
Malin Kvaernå 2015-07-16

Beach-lockar hårtrend 2015

Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
En stark trend just nu och något vi märker att våra kunder gärna vill få hjälp och tips om är de mjuka beach-lockarna. En väldigt fin styling som passar bra in på sommarens och höstens 70-talsmode och som funkar för många olika hårlängder. Supersnygga lockar till både den somriga klänningen och höstens stickade tröjor!
Tänkte nu ge er lite tips på vägen som förhoppningsvis kan hjälpa er att hemma få till det perfekta håret. :)
- Spraya längderna i fuktigt hår med en värmeskyddande produkt, gärna en saltvattenspray om du har tunna mjuka strån (även närmast botten för volym) och gärna en olja eller återfuktande spray om du har grovt/slitet/torrt hår. Torka håret 100% torrt.
- Dela upp håret från öra till öra bak i nacken och börja att locka håret med en konformad locktång. Tvinna slingan med den bredaste delen av locktången närmast botten och toppen ut mot tångens tipp (lämna den sista 3cm av toppen på håret olockad för extra beach-känsla). Ta ej för stora slingor och se till att ditt värmeverktyg inte är inställt på en värme över 180 grader (Högre temperaturer skadar håret mer än nödvändigt). Spraya lockarna med en torr hårspray och kamma/dra inte in dem, låt alla lockar svalna innan du borstar i dem för längre hållbarhet på frisyren.
- Fortsätt dela upp håret och locka och spraya tills allt är lockat.
- Låt alla lockar svalna ca 5-10 minuter och fixera med spray igen.
- Ta en borste och borsta försiktigt igenom håret, alternativt släng huvudet upp och ner och skaka igenom lockarna med händerna.
- Var inte rädd för att ta i håret! Har du lockat, sprayat och låtit svalna så kommer lockarna hålla trots att du rufsar i håret. Om du inte separerar lockarna och "mjukar upp" är det svårt att få till den avslappnade och ofixade känslan och risken är att det blir mer som bild nummer 1 ovan, om det nu inte är sådana lockar man är ute efter såklart!
- När du lagt benan och mjukat upp lockarna till önskat resultat kan du fixera åter igen med den torra hårsprayen. Har du rätt hårspray behöver du inte vara rädd att överdosera. En torr hårspray hjälper lockarna att fixeras och ger en sträv beachkänsla, medans en blöt hårspray som först och främst är till för uppsättningar kan ge en "klistrigt" känsla som inte ger håret samma chans till att röra sig naturligt.
Vi rekommenderar starkt ett spray från Wella SP som heter Perfect Hold, våran favorit här på Peach!
Hoppas detta kunnat hjälpa er på traven för att skapa 2015's lockar! :)
Malin Kvaernå 2015-07-16

Kopparrött med extensions

Kopparrött med extensions
Min härliga kund kom in med gamla extensions och ville ha en helrenovering med färg och lite nytt svall. En mustig kopparröd botten med lite ljusare längder och 70 keratinslingor senare så var hon redo för sommaren!
Paulina Andersson 2015-07-15

Ljusbrun balayage

Ljusbrun balayage
Min vackra kund kom till mig för att bli fin i håret. Hon ville ha en soft ombre i en ljusbrun nyans men inte blivit riktigt nöjd med sina slingor som hon gjort hos en annan frisör. Så vi valde att köra på balayage tekniken och arbeta in en riktigt fin övergång mellan hennes egna botten och de uppljusade längderna samtidigt som det finns olika skiftningar i hela håret. Nu fick hon den färg hon ville ha, och den fina glansen kommer från att ha färgat håret tillsammans med Olaplex för maxad vård och reparation :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-07-14