FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Wow-håret

Wow-håret
Här ser vi ett helt ofärgat hår; långt, tjockt och alldeles underbart. Men det behöver förändring, och en naturlig sådan. Jag har gjort slingor i tre olika nyanser på längderna plus en intensivtoning i botten. Lite layers i klippningen för smidighet och liv följt av en omgång med den breda plattången och wow-håret är ett faktum! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-11-13

Makeover

Makeover
Idag var modiga Mikaela här för en makeover! Jag fick äran att skapa en busig och livfull pagefrisyr av hennes härliga tjocka hår som passade henne superbra. Jag klippte upp håret för mer liv och rörelse och sedan taggade jag ur alla linjer för att få en mjukare och mindre "strikt" känsla. Stylingen skapades av en hårspray som jag använde samtidigt som jag rufsade till håret lätt med handen :) Enkelt och snyggt!
Malin Kvaernå 2014-11-13

Mustig brun

Mustig brun
Dessa härliga, mustiga bruna färger kan man aldrig ledsna på! Speciellt inte denna gråa och trista november månad, då behöver vi en snygg hårfärg att glädjas över :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-11-13

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Här fick jag minsann en riktigt utmaning. Mina härliga kund har haft helblekt i flera år och var nu sugen på en naturlig ombre. När ett hår är så vitt finns det så gott som inga pigment i det så det var bara att kavla upp ärmarna och börja jobba. Jag har lagt två olika mörkblonda nyanser i hennes botten med mörka slingor i längderna följt av en toning på det som sparats ljust. Resultatet blev en mjuk och fin ombre som är vacker både rak som lockig. Jag gillar att de finns lite pastellrosa kvar i topparna dessutom! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-11-10

Glitternaglar

Glitternaglar
Underbara blå! Min kund hade en tanke att göra fransk manikyr när hon kom för att hålla naglarna naturliga och inte för utstickande. Så här slutade de! Vi mixade tre olika glitter, en mörkare blå, en ljusare och även ett vitt glitter. Tillsammans med en cover pink vart det riktigt snygga glitternaglar som inte sticker ut allt för mycket.
Malin Sevelin 2014-11-07

Mönster

Mönster
Den här eftermiddagen har det pysslats med handmålade mönster på en ursnygg blå förlängning. Inspirerat från en duktig nagelteknolog, Celina Ryden. Fredagsnaglar när dom är som bäst så här till hösten!
Malin Sevelin 2014-11-07

Fylliga fransar

Fylliga fransar
Att känna sig lika snygg på morgonen när man vaknar som på fredagskvällen, det är ögonfransförlängning. Det är både bekvämt och riktigt snyggt med långa fylliga fransar. På denna kund har jag lagt B-fransar med 12 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-07

Blond i alla tider...

Blond i alla tider...
Här har vi en härlig kund som varit blond i alla tider men som nu var redo för förändring. Vi gick på med varmare toner i brunt som matchar hennes hudton bra. Och visst passar hon bra som brunett? :)
Paulina Andersson 2014-11-06

Pastellrosa hår

Pastellrosa hår
Nu har Jennie fått sätta fingrarna i mitt hår och jag fick prova "Pink Dream" från Wella's nyhet Instamatic. Det blev en riktigt läcker och matt pastellrosa nyans som känns lite skitig, helt i min smak! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-11-04

Nyhet från Wella!

Nyhet från Wella!
Nyhet från Wella!
Nu har vi fått in Wella's senaste nyhet in till salongen. Vi är så nyfikna på deras senaste färgskapelse - Instamatic. De är fem härliga pastellnyanser man kan använda både som slingor, helfärg, nyansering eller vad du vill. Här får vi minsann vara kreativa! Man kan jämföra dem med ett filter från Instagram, en soft matt nyans som förnyar och varar i cirka åtta tvättar. Vad tycker ni? Själv är jag sugen på att prova "Pink Dream" :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-11-03

Sugar glitter nails

Sugar glitter nails
Förstärkning med sugar glitter nails. En snygg teknik för att få de svarta glittret att verkligen komma fram och glänsa. Här är det tillsammans med ett av våra nya gellack i en svart/lila färg.
Malin Sevelin 2014-11-03

Höstfärg

Höstfärg
Idag tittade solen fram och Jenny var här för att ge sitt hår en härlig höstfärg. Denna kopparfärgen framhäver hennes ljusa hy och blåa ögon väldigt bra och livar även upp hösten som nu blivit mörkare. För att behålla sin röda färg snygg rekommenderar jag att använda färgbevarande produkter då röda pigment tyvärr lättare tvättas ur. Wella SP Color Save serie är perfekt då den hjälper till att behålla färgen inuti håret vid tvätt och även innehåller UVfilter och värmeskydd som hindrar att färgen bleks av yttre påverkan.
Du är varmt välkommen till oss om du behöver tips och råd om produkter för just Dig :)
Malin Kvaernå 2014-10-30

Trött hår i höst?

Trött hår i höst?

Nu är hösten här på riktigt och med den kommer inte bara kalla och mörka kvällar utan även ett tröttare och torrare hår. Då passar SPs inpackning Keratin restore mask, perfekt. Den innehåller alla möjliga godsaker, keratiner som bygger upp håret och olika oljor som ger ordentligt med vård och näring. Vill du boosta ditt hår ännu mer så kan du även använda luxe Oil som innehåller både värmeskydd och massor med vård, den är även super lätt i konsistensen så du behöver inte oroa dig att håret känns tungt. Passa på att njuta av hösten med en kopp te och en mysig filt i soffan :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-10-29

Ögonfransförlängning stockholm

Ögonfransförlängning stockholm
Ögonfransförlängning stockholm
Ögonfransförlängning stockholm
Så här snyggt blev det i vårt nya rum och pysslet med ögonfransförlängning är ingår gång. Här har jag lagt fransar i B-form upp till en längd av 12 mm. Resultatet blev ganska naturligt med ett snyggt lyft av ögat.
Malin Sevelin 2014-10-29

Gellack höst

Gellack höst
Gellack höst
Gellack höst
Det känns som man aldrig får nog av alla galet snygga gellack denna höst! Vi har fått in en hel hög men nya färger ni inte går missa.
Malin Sevelin 2014-10-29