FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Nageltrend 2016 - päls?!

Nageltrend 2016 - päls?!
Någon mer som har hört om senaste nageltrenden? Päls-naglar! Första tanken jag fick när jag hörde om detta var opraktiskt. Kan dock tycka att det gör sig bra på bild, det får i alla fall mig att dra blicken till fotot. Kanske är en kreativ catwalk-trend men jag skulle nog inte ha de själv på naglarna.
Vad säger ni, helt galet eller en kul idé?
Malin Sevelin 2016-02-23

Sombre

Sombre
Sombre
Min underbara kund Emma kom in till mig och ville göra håret ljusare. Emma har just blivit mamma och hinner inte med att gå till frisören varannan månad. Vi bestämde oss för att inte lägga slingorna hela vägen in till botten, för en naturlig sombre. Vi avslutade med en nyansering för att få den här kalla glansiga känslan på det! Visst blev det fint? 😃
Ingvild Norevik 2016-02-23

Mörk sombre

Mörk sombre
Mörk sombre
Mörk sombre
Från mörkt och livlöst till den er fina varma brunfärgen med skiftningar! Här lade vi en bottenfärg och sen balayage-slingor för att skapa skiftningar. Resultatet blev en mörk sombre i varma toner! :)
Ingvild Norevik 2016-02-22

Askblond page

Askblond page
Underbara Birgit var hos mig och fick ett rejält lyft idag. Vi bestämde oss för att kyla ner hennes färg ganska mycket för att både få en mer smickrande ton mot hennes hy men även för att göra den gråa utväxten mindre markant. En luftigt klippt page på det och Birgit kunde ut och glänsa i den underbara solen.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-22

Kall blond

Kall blond
Min fina kund Hanna hade varit hos en annan frisör och fått en färg hon inte var nöjd med. Hannas långsiktiga plan är att få ett askblond hår med pastelliga slingor i en peach-liknande färg. Vi avfärgade topparna och lade en kall toning på det hela. Resultatet blev en kall blond färg som är ett steg i rätt riktning. 😊
Ingvild Norevik 2016-02-22

Chokladbrun hårfärg

Chokladbrun hårfärg
Chokladbrun hårfärg
Förra veckan var min kära brorsdotter här och fräschade upp sin färg. Jag blandade längderna med både mörka och ljusa slingor för att få mer skiftningar och sedan la jag en toning som gav hela håret en mer neutral/ chokladbrun ton och mycket glans! :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-22

Rosa gelenaglar

Rosa gelenaglar
Bläddrade bland bilder i telefonen och hittade dessa härliga. Rosa gelenaglar! Vad säger ni, blir man inte lite sugen på vår när man ser det här?
Malin Sevelin 2016-02-22

Guldiga naglar

Guldiga naglar
Titta på dessa härligt vårinspirerande naglar jag fick göra idag! Min kund kom in med en inspirationsbild på ljust rosa naglar med silverglitter i liknande stil. Vi valde att köra på en mer nude färg och matchade de sedan till två guldiga glitter, vilket vi tyckte passade bättre än silver till denna färg.
Malin Sevelin 2016-02-19

Vit blond sombre

Vit blond sombre
Vit blond sombre
Underbara Johanna var hos mig för att bli snygg inför sin Japan resa. Vi bestämde oss för att lyfta upp hennes sombre och göra den vitare och lite mer pärlig i tonen. Jag använde mig av balayage tekniken som jag sen nyanserade in i en riktigt gnistrig vit nyans. Jag önskar dig en super härlig resa Johanna och hoppas du riktigt kan lysa upp Tokyo 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-19

Babylights

Babylights
Kolla den här snygga färgen jag fick göra på min fina kund Katarina idag! 😊 Hon ville ha det lite ljusare på länderna men beholla sin djupa botten. Efter många foliepaket med babylights (supertunna folieslingor) som vi inte lade hela vägen in till botten, fick vi den här härliga naturliga färgen! 😊
Ingvild Norevik 2016-02-19

Kopprigt hår

Kopprigt hår
Kopprigt hår
Min härliga kund Maria var sugen på en färg med lite sting och vad kan passa bättre då än ett koppriga hår. Jag lade en botten färg med mycket pigment och sen slingor i två olika nyanser som jag sen tonade in i härliga koppriga toner. Så nu kan Maria verkligen gnistra i vintermörkret.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-18

Crazy colors

Crazy colors
Den här coola tjejen ville har varit röd i många år men ville göra något nytt. Hon var inte rädd för färg och hade bilden av eld som inspiration. Eftersom hon tidigare använt henna så kunde vi inte bleka topparna. Det hela landade därför i en omvänd ombre i crazy colors. Så kul!
Hilda Wistrand 2016-02-17

Havre blond hårfärg

Havre blond hårfärg
Min kund hade en ganska fin färg redan så vi ville bara förstärka den lite, så här har jag lagt både lite ljusa slingor och lite mörkare för att få en fin havreblond nyans :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-17

Sandblond

Sandblond
Den här fina tjejen ville fixa sin utväxt på ett sätt som var lättskött. Vi valde då att lägga en toning som låg ganska nära hennes egen färg, men med lite ljusare och klarare ton. Sedan la jag bara några få slingor för att utväxten inte ska få för stor kontrast till färgen. Sist la jag en nyansering för att få en sandblond färg istället för lite gulaktig ton, som ljusa hår lätt blir med tiden.
Hilda Wistrand 2016-02-16

Hårtrender Grammy Awards 2016

Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Galor och fester av alla dess slag är alltid lika roliga då kändisar visar upp sig på röda mattan med de hetaste trenderna både när de gäller smink, hår och klädval. Den senaste var den årliga Grammy Awards där artister, musiker och producenter hyllas för det de har skapat under musikåret.
Här har jag plockat ut några av de hårtrender som visades upp på röda mattan, där vi bland annat kunde se många med lob, strama tofsar och kopparröda hårfärger. Hoppas detta kan inspirera er både till nästa fest och till ert nästa frisörbesök :)
Malin Kvaernå 2016-02-16