FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Chokladbrun

Chokladbrun
Vi får inte glömma att bland alla blondiner så funkar också en riktigt mustig, chokladbrun färg i sommar! På min kund har jag bara fräschat upp botten och lagt en toning på längderna för att få tillbaka glansen och den nyfärgade känslan :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-06-12

Beige

Beige

Min kund kom in med ofärgat hår och den klassiska "cendré" färgen som dom flesta med skandinaviskt hår har. Den är ju kanske inte så rolig att ha i hela håret, men väldigt fin att blanda upp med lite slingor. Jag blandade blekta slingor och slingor med färg, för att få ett fint spel och för att inte få henne för ljus. För att sedan få det extra till färgen så la jag en kall beige nyansering på hela håret som samtidigt ger en fin lyster och glans. Vi tog även bort en bra bit på längden för att få en riktigt sommar fräsch frisyr. Åh, så fint det är med beige!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-06-12

Gellack

Gellack
Ett rött härligt gellack med skiftningar i rosa. En liten sten på vardera hand och hon är redo att möta sommaren!
Malin Sevelin 2014-06-11

Sveriges nationaldag

Sveriges nationaldag
I dag önskar Peach Stockholm Sverige ett stort GRATTIS på sin nationaldag. Vi håller stängt och vi önskar alla en super skön helg så ses vi på måndag igen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-06

Extensions

Extensions
Sommartider är extensionstider! Här har jag med hjälp av just extensions - 100st keratinvaxslingor - trollat fram ett helt fantastiskt vackert och levande hårsvall på fina Line som dessutom snart ska gifta sig. Och wow vilken pingla hon blev! Perfekt inför både bröllop och den stundande sommaren :)
Sofie Graw 2014-06-05

Glitternaglar

Glitternaglar
Nya härliga glitternaglar på vår Camilla! Här har jag gjort en förstärkning med ett blått glitter i olika storlekar nedtonat av ett lager med silver, kort och gott.
Malin Sevelin 2014-06-04

Chokladbrunt hår

Chokladbrunt hår
Min vackra kund kom till mig med i princip svart hår som färgats hemma under en lång tid. Hon ville bli ljusare mot sommaren och komma bort från det svarta. Jag har avfärgat, tonat och till sist satt mjuka slingor kring ansiktet för liv och rörelse. Så småningom hoppas vi kunna ljusa upp henne ytterligare i en fräsch sombre, men vi ville bevara hårets kvalité och satsade på ett härligt chokladbrunt hår idag. Vilken skillnad lite färg och klippning kan göra! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-03

Somriga blonda extensions

Somriga blonda extensions
Somriga blonda extensions
Underbara Johanna var hos mig och fick lite härlig sommar i håret. Med hjälp av blekta folieslingor och 100st blonda keratinvax extensions så var hon en riktig sommartjej!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-03

Bröllopsfrisyr

Bröllopsfrisyr
I dag var det fina Lindas stora dag! Tidigare i veckan så satte vi in 100 st keratin slingor för att få det där tjocka, långa svallet som passar perfekt när man ska fixa sin bröllopsfrisyr. Härliga lockar och lite romantiska flätor gjorde hela håret komplett. Vi på Peach Stockholm önskar Linda och hennes blivande make all lycka!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-05-31

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Idag hade vi besök av en mor och dotter som startade sin shoppingdag med ett stopp hos oss för att få fina naglar. En varsin klassisk frans manikyr lackat med nagellack.
Malin Sevelin 2014-05-30

Glad Kristi himmelsfärd

Glad Kristi himmelsfärd
Idag är det Kristi himmelfärd och då passar Peach Stockholm på att stänga och ladda batterierna. Om det är något ni undrar över når ni oss på mailen, annars har vi öppet precis som vanligt imorgon :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-29

Naturella gelenaglar

Naturella gelenaglar
Naturella gelenaglar
Alla arbeten tillåter inte långa naglar med massa glitter, tur är väl de att det är minst lika snyggt med naturella gelenaglar.
Malin Sevelin 2014-05-28

Wella's hårvisning

Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Här kommer lite bilder från Wella's hårvisning som Peach-teamet var på för några veckor sedan. Showen bjöd på härliga färgtekniker samt spännande klippningar för både herr och dam :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Här har vi en tjej som var redo för förändring och ville bli ljusare till sommaren! Jag har gjort en lätt avfärgning för att tvätta ur hennes mörkaste partier. Efter det gjorde jag massa tunna slingor och nyanserade det till en mjuk och härlig ljusbrun hårfärg :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Sommarkänslor

Sommarkänslor
Vilka härliga sommarkänslor det är i luften idag! Det firar vi på Peach Stockholm med underbart bubblande rose och svalkande vattenmelon ☀️. Kom gärna förbi och njut av vår mysiga uteplats!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-23