FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusa slingor på brunt hår

Ljusa slingor på brunt hår
Här har jag lagt ljusa slingor på ett brunt hår för att lyfta fram frisyren och göra den härligt sommarfräsch! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-07-02

Hair tutorial

Hair tutorial
Hair tutorial
Hair tutorial
Hair tutorial
Hair tutorial
Väntar ni liksom jag på sommarens lata dagar och varma grillfester? Idag är det riktigt grått i Stockholm och jag tänkte att äsch, strunt samma, man kan piffa upp sig sommarfin för det även om vädret inte levererar. Så här kommer ett blogginlägg på härliga sommarhår, stylingtips och enkla uppsättningar. Mitt tips till er är att googla "Hair tutorial" och få massa tips på steg-för-steg som man kan lyckas med hemma. Prova även att söka på YouTube. Min favorit är att göra en fiskbensfläta och snurra upp den till en lagomt slarvig knut. Även en fint smycke i håret kan lyfta en surmulen dag. Nu piffar vi upp Stockholm tycker jag, lycka till!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-07-01

Hårförlängning

Hårförlängning
Nu var det dags för vår alldeles egna My att bli semesterfin. Med hjälp av en hårförlängning med 120stk keratinslingor fick hon den där extra decimetern som verkligen förvandlar håret till ett super-svall! ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-30

Året som gått

Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Året som gått
Äventyret började en kylig aprildag 2013 då Peach Stockholm slog upp portarna med målet att välkomna alla in i en hemtrevlig miljö, med service på högsta nivå och ett hantverk utöver det vanliga till en prisvärd peng! Nu vill vi tacka alla er kunder som gjort det här året möjligt för oss. Vi är både glada och lite överraskade över hur många som hittat till oss. Tyvärr har en del fått vänta väldigt länge på en tid, för att vi helt enkelt inte hunnit med. Det hoppas vi förbättra i framtiden för att ge er en ännu bättre service.
Så vad har då hänt under året?
Från att ha börjat som ett enmansföretag är vi idag en salong på fem härliga tjejer. Vi har hunnit utöka våra tjänster och kan nu även erbjuda naglar och make up. Under året har vi gått på några fantastiska kurser och visningar så som Wella Show Globe, Björn Axén uppsättningskurs, Wella Cut & Colour spring/summer 2014, Wella Ilumina kurs, Wella trendvision visning och Wella Colour ID kurs. Vi har även hunnit med en modellkväll - ett event vi hoppas kunna göra till en tradition både höst och vår. Så håll utkik i bloggen om ni är sugna på en förvandling. Vi har även haft några kända ansikten som låtit vår fantasi få leka med deras hår och naglar, allt från One Republic till Ellinor och Jennifer från tv-programmet Top model. Helt enkelt har vi haft ett fullspäckat år och vi är superglada för alla härliga kunder som hittat till oss!
Så vad har Peach Stockholm för planer för framtiden?
Vår vision är att bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill helt enkelt fortsätta leverera härliga upplevelser för såväl nya som gamla kunder. I planeringen för hösten/vintern står allt från modell/VIP kvällar till härliga kurser och inspirerande visningar på schemat. Det gäller att aldrig slappna av i sin utveckling utan alltid blicka framåt och sträva efter nya mål och lärdomar. För att det här ska bli verklighet kommer vi göra en prisjustering fr.o.m juli. Vi tar gärna emot tips från er på vad ni saknar hos oss eller vad vi behöver bli bättre på, som sagt ständig utveckling är väldigt viktigt för oss.
Sist men absolut inte minst vill jag tacka mina underbara tjejer Camilla, Jennie, Sofie och Malin, utan er hade det här aldrig varit möjligt. Ni har vuxit oerhört mycket under året både som människor och inom vårt underbara hantverk. Det har varit en fröjd att se er passionerat och nyfiket ta del av nya kunskaper och entusiastiskt kasta er in på nya banor och tankesätt. Det är något som påminner en gammal räv som jag vad yrket egentligen handlar om!
Vi ser fram emot ett ännu härligare år med både nya och gamla bekantskaper med mycket skratt och härliga förvandlingar :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-28

Nagelbehandling

Nagelbehandling
Hej alla nagelkunder!
Imorgon lördag finns en ledig tid kl. 13.00 för valfri nagelbehandling. Förlängning, förstärkning, permanent lackning eller en klassisk manikyr.
Boka själv i vår online bokning eller ring oss på 08-33 22 88
Malin Sevelin 2014-06-27

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Här har vi en elegantare bruduppsättning med tiara och slöja. Jag har vävt in några hårnålar i uppsättningen så att det får lite liv och textur trots att det kammats bakåt till en slät och fin knut. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet ett stort lycka till och ett extra stort grattis! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-24

Kopprigt hår

Kopprigt hår
Min härliga kund kom till mig och var sugen på en förändring. Vi kom fram till att vi skulle ge henne kopprigt hår med en fylligare klippning. Jag har även lagt ljusa slingor för att lyfta håret något och ge de mer liv och lyster. Lite lockar på det och förvandlingen är komplett! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-23

Midsommar mys :)

Midsommar mys :)
Idag har vi midsommar mys på salongen med jordgubbscupcakes och nybryggt kaffe. Har du vägarna förbi så kika gärna in från regn och rusk och mys med oss :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-19

Somriga lockar

Somriga lockar
Min vackra, vackra brud ville göra sig lite extra fin till sin stora dag utan att känna sig för "fixad". Somriga lockar och romantiska flätor gjorde susen. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka och stort grattis! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-18

Honungsblond

Honungsblond
Känner ni igen det här svallet?
Min underbara kund var hos mig för första gången den 24de april och ville bli ljus till sommaren. Vi valde att dela upp arbetet i olika omgångar så att håret inte skulle ta för mycket skada. På första bilden kan ni se hur det var från början, och på bild nummer två kan ni se hur hon såg ut efter första besöket hos mig, en skaplig förändring redan då. Och på den sista bilden till höger ser ni det färdiga resultatet! Jag har lagt en bottenfärg och en massa folieslingor i hennes hår följt av en nyansering på det. Nu är hon en härlig honungsblond och långt borta från det mörkröda som var förut ;) Super kul med lite utmaning tycker jag!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-13

Nagelförlängning

Nagelförlängning
Ringde en kund i panik som hade gjort naglar på en annan salong som hon inte alls var nöjd med och som dess utom hade släppt. Jag tog bort dom helt och började om från början. Behövdes nagelförlängning på en del trasiga naglar och förstärkning på några. En snygg ljus färg och hennes söners namn på vardera ringfinger.
Känns bra i hjärtat att kunna göra någon så glad!
Malin Sevelin 2014-06-13

Askblond

Askblond
Min härliga kund kom till mig för en dryg månad sedan med riktigt rödbrunt hår och ville bli en intensiv askblond. Jag avfärgade hennes hår och la i ljusa slingor, och idag var vi redo för omgång nummer två. När man går från en så pass mörk och röd färg så är det bäst att dela upp arbetet i flera omgångar så att håret inte tar för mycket skada. Idag har jag lagt slingor i två olika nyanser och sedan nyanserat de ljusa slingorna till den här läckra och riktigt kalla askblonda tonen. Super snyggt! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-06-12

Chokladbrun

Chokladbrun
Vi får inte glömma att bland alla blondiner så funkar också en riktigt mustig, chokladbrun färg i sommar! På min kund har jag bara fräschat upp botten och lagt en toning på längderna för att få tillbaka glansen och den nyfärgade känslan :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-06-12

Beige

Beige

Min kund kom in med ofärgat hår och den klassiska "cendré" färgen som dom flesta med skandinaviskt hår har. Den är ju kanske inte så rolig att ha i hela håret, men väldigt fin att blanda upp med lite slingor. Jag blandade blekta slingor och slingor med färg, för att få ett fint spel och för att inte få henne för ljus. För att sedan få det extra till färgen så la jag en kall beige nyansering på hela håret som samtidigt ger en fin lyster och glans. Vi tog även bort en bra bit på längden för att få en riktigt sommar fräsch frisyr. Åh, så fint det är med beige!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-06-12

Gellack

Gellack
Ett rött härligt gellack med skiftningar i rosa. En liten sten på vardera hand och hon är redo att möta sommaren!
Malin Sevelin 2014-06-11