FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Naturella glitternaglar

Naturella glitternaglar
Denna vecka startade nagelsidan med denna härliga naturella förlängning med en cover pink som jag sedan applicerade ett vitt glitter över. Underskatta aldrig vitt glitter asså, blänker så otroligt fint i olika färger. Blev väldigt snyggt mot den rosa nyans av botten som vi valde. Kika in på instagram för att se en video!
Malin Sevelin 2015-11-09

Sombre

Sombre
Startar denna regniga novemberdag med denna softa sombre som jag gjorde för några veckor sedan :)
Jennie Andersson 2015-11-09

Lila ombre

Lila ombre
Lila ombre
Lila ombre
Idag fick Paulina i vårat lilla Peach-team en rejäl makeover på sitt hår. Här har jag och Camilla samarbetat då Camilla gett henne längre hår med ljusa extensions och sedan har jag färgat håret till en härlig lavendel-lila hårfärg med djup i botten för en soft ombre-effekt. Så roligt med pastellfärger! :)
Malin Kvaernå 2015-11-06

Blond ombre

Blond ombre
Idag var Lovisa här för att färga sitt hår för första gången på 2 år. En mjuk ombre utan skarpa kanter och naturlig ton stod på schemat och här är resultatet av denna makeover :)
Malin Kvaernå 2015-11-04

Trendalert by Kylie Jenner

Trendalert by Kylie Jenner
Trendalert by Kylie Jenner
Kommer ni ihåg i somras hur inne det var med temporära tatueringar? Nu har det blivit inne med hår-tatueringar tack vare Kylie Jenner som börjat använda dessa fina accessoarer. De kommer från en kedja som heter Scünci och de är som stickers man klistrar fast direkt i håret. I USA har de börjat synas allt mer och mer, men jag tror det kalla Skandivanien kan vara lite mer svårtflirtat då vi har plockat fram våra mössor. Men en väldigt fin detalj och kul grej till festen på lördag kanske? ☺️
Camilla Lind 2015-11-04

Blond Bob

Blond Bob
Idag var fina Emma hos mig och här har jag skapat en mjukare beigeblond hårfärg som känns mer naturlig i tonerna. Även klippningen fick sig en uppfräschning och det hela avslutades med en torr hårspray för lite liv och bus. :)
Malin Kvaernå 2015-11-02

Glad Halloween!

Glad Halloween!
Glad Halloween!
Glad Halloween!
Glad Halloween!
Nu börjar helgen närma sig och vi myser inne på salongen. Höstmörkret kommer krypande och vad passar inte bättre än dessa söta spök-cupcakes? De kommer från Cupcake Sthlm och sköljs gärna ner med en skvätt kaffe. Kom gärna förbi och säg hej så bjuder vi på en! 👻
P.s. Jag kunde inte hålla mig så jag bakade in Veckans Favorit här med en massa dö-häftiga halloween sminkningar (se upp för ordvits)😋 Bläddra åt sidan och inspireras! D.s.
Glad Halloween önskar hela gänget på Peach Stockholm! 🎃
Camilla Lind 2015-10-30

Från varm till kall hårfärg

Från varm till kall hårfärg
Oj vilket jobb jag hade igår! Min härliga kund Jenny var sugen på en ny härlig hårfärg. Sist körde vi en röd ombre, men nu ville hon gå mot det kalla hållet istället. Detta är inte det lättaste, men efter en neutral bottenfärg och två omgångar blekning på längderna ( med Olaplex såklart ) så kom vi en bra bit i rätt riktning :)
Jennie Andersson 2015-10-30

Soft mörkblond ombre

Soft mörkblond ombre
Mjuk och fin ombre/sombre i en mörkblond nyans med mörka och ljusa slingor. Allting varvat med beiga och askiga toner för en soft och naturlig hårfärg. Stylat med den konformade locktången från Cerawand :)
Camilla Lind 2015-10-29

Soft ombre på en Lob

Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Igår var härliga Lina hos mig för en enkel klippning. Vi putsade till hennes Lob och valde att göra den lite rakare i formen idag. Jag har inte förändrat hennes färg något men titta va fin hennes ombre har hållt i sig! Den känns fortfarande soft, glansig och följsam. Den har blivit lite solblekt men det tyckte vi bara om. Så idag satsade vi helt enkelt på Linas klippning och vårdade håret lite extra.
Produkterna jag har använt är följande:
O&M Detox Schampoo som är superbra produkt att använda någon gång ibland för att rensa håret från smutspartiklar, avgaser och den extra konsumtionen av hårprodukter (torrschampoon etc.)
O&M Maintane the Mane Schampoo som är en fuktgivande och färgbevarande produkt. Jag tvättar alltid igenom håret två gånger med schampoo.
O&M 7 day Miracle Mask för extra vård och näring till torra längder.
Till stylingen har jag använt en jätte bra volymmousse i botten, O&M Rootalicious som sprayas ner i handdukstorkat hår. Längderna har jag satt i ännu mera vård med hjälp av O&M Know Knott balsamspray och O&M Frizzy Logic Shine Serum i topparna. Luggen svängde jag till med plattången och sedan sprayade jag allting på plats med salongens älskling Perfect Hold från SP.
Camilla Lind 2015-10-29

Ljusblond hårfärg

Ljusblond hårfärg
Här fick jag göra en rejäl uppfräschning med både klippning och färg! Alla slitna toppar försvann och det blev en mer lättarbetad läng samt nya folieslingor i hela håret för att få en ljusblond färg :)
Jennie Andersson 2015-10-29

Beige blonde

Beige blonde
Idag var härliga Maria här och jag fick äran att förvandla hennes blekta hår till en soft beige blond hårfärg. Perfekt nyans till hösten! :)
Malin Kvaernå 2015-10-28

Halloween inspiration

Halloween inspiration
Halloween inspiration
Halloween inspiration
I helgen är det halloween och känner du liksom jag att det där med maskerader är superkul så kommer här några tips!
Jag kikar gärna på Pinterest efter inspiration och där finns massor av Do It Yourself (gör det själv) guider som är väldigt hjälpsamma. YouTube är också en enorm inspirationskälla för mig. Våga leka loss med olika verktyg och kosmetisk rekvisita. Gå ut i skogen och samla på dig kvistar, mossa, härliga gula löv och lek, lek, lek! Samla på dig dina favoritsmycken och tupera in dom i frisyren eller köp häftiga linser för att ta din kostym till nästa nivå. Tre tjejer som jag tycker är helt grymma på make-up och som har mängder med Halloween inspiration på deras bloggar är Promise Phan (driver en extremt fantasirik YouTube kanal), Linda Hallberg (gör tillsammans med BikBok en häftig halloween kollektion) och Helen Torsgården (ruggigt läskiga och blodiga kostymer med massa tips).
Lycka till och ha en fantastiskt rolig halloween! 👻💀🎃
Camilla Lind 2015-10-27

Askig hårfärg

Askig hårfärg
Askig hårfärg
Askig hårfärg
Min fina kund ville ha en mjuk och fin sombre med hennes egna färg kvar i botten.
På längderna har jag blekt upp nya slingor som jag sedan tonat in i en fin askig hårfärg.
En klippning på det och lite mjuka lockar så känns håret tiptop! 💇🏻
Camilla Lind 2015-10-26

Kopprig hårfärg

Kopprig hårfärg
Nu till hösten tyckte min härliga kund att det var dags för lite mer färg. Jag la en lite mörkare kopprig färg i botten och blandade upp hennes ljusa längder med lite slingor i samma ton för att få ett fint spel :)
Jennie Andersson 2015-10-26