FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Kopparblonda slingor

Kopparblonda slingor
Vad jag älskar att det finns så många olika nyanser av blond idag, flera skiftningar och slingor för liv och rörelse. Här är en härlig variant med kopparblonda slingor som verkligen glöder ikapp med vårsolen! ☀️
Camilla Lind 2014-04-10

Grönt är skönt

Grönt är skönt
Grönt är skönt
En kund som jobbar som målare, här vågar man sig på lite färg. Använde ett härligt pastelligt grönt lösglitter, inget snål här inte. Så underbar färg som piggar upp det här tråkiga och regniga vädret som vart de senaste dagarna. Nu hoppas vi på sol så hon kan gå ut och glittra med sina nya snygga naglar!
Malin Sevelin 2014-04-09

Top model Sverige Jennifer

Top model Sverige Jennifer
Snygga Jennifer var här på besök idag. Hon är precis som mig, helt såld på spetsigt! Jennifer som är nagelbitare ville inte ha dom allt för långa så jag förlängde dom på mall och sedan filade jag till en snygg mandelform och använde en härlig nude färg. Så kul känsla när man prickar rätt på vad kunden vill ha!
Titta gärna in på snygga Jennifers modeblogg :)
Malin Sevelin 2014-04-09

Ombre

Ombre
Min fina kund ville bli riktigt sommar fräsch, så vi valde att ljusa upp hennes längder till en snygg ombre. Hennes bottenfärg låg redan nära hennes egna färg så den behöll vi lite mörkare och trollade bort utväxten. En rensning på slitna toppar gjorde susen och en kylande toning gav längderna en fin havre nyans. Nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-04-08

Makeover

Makeover
Idag gav jag denna färgstarka tjej en renovering av håret som hette duga! Hon ville bort med de knalligt röda längderna och få en mer naturligt vårfräsch look med lätt sombrekänsla. Jag började med att avfärga hela håret, varpå en bottenfärg lades och kammades ut en bit på längderna. Massvis med slingor i en härligt ljusbrun nyans vävdes in i detta och lämnade plats för de redan blonda partierna, som avslutningsvis tonades in i en underbart guldblond nyans. Resultatet? Ett helt fantastiskt livfullt svall fullt av glans och lyster! Färgen blev underbart mjuk, nyansrik och naturnära, vilket också är helt rätt för våren 2014! :) Vilken makeover!
Sofie Graw 2014-04-08

Ombre / sombre

Ombre / sombre
Min fina kund kom in med riktigt långt, mörkt hår och ville ha lite förändring, så nära 20cm åkte bort och kvar blev fräscha längder som fortfarande var långa men betydligt lättare att jobba med. Sen la jag in nätta slingor i längderna för att få en sommarfin sombre som skimrar fint i solljuset.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-04-07

Ellinor från Top model

Ellinor från Top model
Ellinor från Top model
I fredags hade vi finbesök på salongen! Supertrevliga Ellinor från årets säsong av Top Model var här och fick naglarna fixade.
Önskemålet var naturellt med lite längd. Jag gjorde en naturell nagelförlängning med nyansen cover pink warm och adderade även lite lösglitter på vardera ringfinger, de där lilla extra som alltid är så snyggt! Fräscha naglar igen och redo att möta vårens alla utmaningar!
Titta gärna in på Ellinors härliga blogg och bli inspirerad ☀️
Malin Sevelin 2014-04-07

Honungsblond

Honungsblond
Den här söta tjejen var trött på sina brunskiftande längder och önskade en mer varm och solkysst look såhär i vårtider. Med hjälp av en upplyftande bottenfärg och massvis av olika ljusa slingor så lade jag grunden, som sedan skonsamt tonades in i en härligt honungsblond nyans med inslag av guld och solmogen aprikos. Tada! Ett fantastiskt härligt vårhår med massor av glans och lyster :)
Sofie Graw 2014-04-04

Modellkväll

Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Här kommer lite bilder från vår härliga modellkväll. Vi på Peach har nyligen varit på färgkurs och vi kände att vi ville prova ut lite nya färgtekniker och pastellfärger. Det bjöds på bubbel och andra godsaker till våra modeller medan vi lekte loss. Vi avslutade kvällen med att prova på en naturlig sminkning på Karin som inspiration till den här säsongens brudar. Vackert mineralsmink från Young Blood. Bläddra bland bilderna och kika på våra modeller, visst blev de fina? :)
Camilla Lind 2014-04-01

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Vitt vitt vitt! Fransk manikyr med det lilla extra. Denna gång längre naglar där kunden hade en bild med sig som inspiration. En hel-vit nagel på vardera hand och lite bling på ringfingrarna. Tänk att det enkla kan bli så himla snyggt! Nu är hon redo att möta våren!
Malin Sevelin 2014-03-28

Förlängning nagelbitare

Förlängning nagelbitare
Alla kan få fina naglar! Min kund bestämde sig för att äntligen göra sin första förlängning i hopp om att sluta bita på naglarna. Hon börjar enkelt på ett säkert kort, korta naturella naglar för att sakta vänja sig vid längden. Kul att se en sån förändring. Vem vet! Kanske blir det massa glitter om några månader.
Malin Sevelin 2014-03-28

Extensions

Extensions
Min underbara kund Ellinor var hos mig igår för att få ett riktigt vårlyft. Vi satte i 150 keratinvax extensions i olika bruna nyanser och vips vilket hårsvall hon fick :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-27

Cut and Colour

Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Vi på Peach Stockholm var iväg på Cut and Colour kurs hos Wella för en tid sedan. Det var en dag fylld av härlig inspiration och hårmode. Vi fick ta del av Wellas vår och sommar kollektion "The Undone Collection". Wella menar att årets vår och sommarhår går i den något "ofixade" andan, där pasteller möter rufsiga och något utdragna lockar. De ljusa färgerna ska kännas något urtvättade och ha en fin mix av morgonrufs och glans. Jätte fint tyckte vi på Peach! Vi blev även tilldelade egna modeller som vi fick pyssla om under kursdagen med klipp och färg. Bläddra gärna bland bilderna och ta del av vår lärorika dag du med! :)
Camilla Lind 2014-03-25

Blå extensions

Blå extensions
Min härliga kund hade länge funderat på denna vågade frisyr och nu var det äntligen dags! Jag la en svart färg på hennes egna hår och sen satte in 100 st keratinslingor från SoCap i en blå färg och även några svarta för att det skulle smälta in bättre i hennes egna. Vips! Så fick hon ett häftigt, långt svall i läckra färger!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-03-21

Gellack

Gellack
Hade en super trevlig kund som önskade att ta bort sina röda akrylnaglar med extrem utväxt. Vi valde att fila ner längden för att sedan lägga ett gellack i färgen fruit smoothie. En rosa nyans med snyggt skimmer! Längtar så till sommaren när jag ser alla dessa underbara färger.
Malin Sevelin 2014-03-21