FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fyllning gelenaglar - galen utväxt

Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Nu är äntligen våra efterlängtade tjejer hemma från Thailand igen. Som vi saknat dom! Camilla började hemkomsten med ett stopp vid nagelbordet för att fixa till den otroliga utväxten! Här är bilder både före & efter.
Malin Sevelin 2016-02-24

Softa slingor

Softa slingor
Den här fina tjejen var ofärgad och hade en fin naturlig färg på sitt hår. Därför ville vi inte färgbehandla hela håret utan valde istället att jobba med softa slingor i olika nyanser. Några mjuka blonda highlights och några naturbruna lowlights. Ser så lyxigt och fräscht ut med mycket glans och liv i.
Hilda Wistrand 2016-02-24

Sombre

Sombre
Sombre
Kolla den fina färgen jag fick ge min fina kund Sara den här veckan! 😃 En ljus sombre i kalla naturliga toner.
Ingvild Norevik 2016-02-24

Roségold hårfärg

Roségold hårfärg
I måndags fick jag göra denna roliga hårfärg! Jag behöll hennes naturliga färg i botten och gjorde slingor på längderna som sedan fick en kopprig färg med en roséton på topparna. Får man inte lite vårkänslor? :)
Jennie Andersson 2016-02-24

Lila naglar med pressat glitter

Lila naglar med pressat glitter
Nu när solen vågar kika sig fram mer och mer så får vi riktigt vårkänslor på salongen. Detta pressade, lila glitter passade så bra till de lavendelfärgade naglarna!
Malin Sevelin 2016-02-24

Wella vårvisning

Wella vårvisning
Ikväll smiter hela Peach Stockholm teamet iväg på en inspirerande vår och sommar visning för att spana in de senaste trenderna. Så ikväll stänger vi portarna redan 18:00 men vi är tillbaka imorgon 10:00 - 19:00 precis som vanligt och laddade med massa inspiration :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-23

Brunett

Brunett
Min fina kund ville få bort sin gamla ombre och bli brunett. Vi klippte bort en rejäl bit och fick bort det mesta av de blekta topparna. Sedan valde vi en härlig brun ton med lite guld och rödabruna toner i. Vi fick superfina skiftningar i håret trots att det är samma färg över hela håret, tackvare att det inte var helt enfärgat under. Nu kan hon lätt underhålla färgen och glansen hemma med en Revlonbomb; en inpackning med pigment.
Hilda Wistrand 2016-02-23

Shaved nape

Shaved nape
Shaved nape
Här har vi en riktigt modig tjej som vågade sig på en super läcker shaved nape. Det är som är bra med shaved nape är att man kan dölja den om man vill vara lite mer klassisk och plocka fram den när man vill känna sig extra cool. Tror vi kommer få se massa coola tjejer i vår med rakade nackar med olika läckra mönster :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-23

Koppar

Koppar
Min härliga kund fick en lika härlig färg, älska koppar! 😍
/Hilda
Hilda Wistrand 2016-02-23

Nageltrend 2016 - päls?!

Nageltrend 2016 - päls?!
Någon mer som har hört om senaste nageltrenden? Päls-naglar! Första tanken jag fick när jag hörde om detta var opraktiskt. Kan dock tycka att det gör sig bra på bild, det får i alla fall mig att dra blicken till fotot. Kanske är en kreativ catwalk-trend men jag skulle nog inte ha de själv på naglarna.
Vad säger ni, helt galet eller en kul idé?
Malin Sevelin 2016-02-23

Sombre

Sombre
Sombre
Min underbara kund Emma kom in till mig och ville göra håret ljusare. Emma har just blivit mamma och hinner inte med att gå till frisören varannan månad. Vi bestämde oss för att inte lägga slingorna hela vägen in till botten, för en naturlig sombre. Vi avslutade med en nyansering för att få den här kalla glansiga känslan på det! Visst blev det fint? 😃
Ingvild Norevik 2016-02-23

Mörk sombre

Mörk sombre
Mörk sombre
Mörk sombre
Från mörkt och livlöst till den er fina varma brunfärgen med skiftningar! Här lade vi en bottenfärg och sen balayage-slingor för att skapa skiftningar. Resultatet blev en mörk sombre i varma toner! :)
Ingvild Norevik 2016-02-22

Askblond page

Askblond page
Underbara Birgit var hos mig och fick ett rejält lyft idag. Vi bestämde oss för att kyla ner hennes färg ganska mycket för att både få en mer smickrande ton mot hennes hy men även för att göra den gråa utväxten mindre markant. En luftigt klippt page på det och Birgit kunde ut och glänsa i den underbara solen.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-22

Kall blond

Kall blond
Min fina kund Hanna hade varit hos en annan frisör och fått en färg hon inte var nöjd med. Hannas långsiktiga plan är att få ett askblond hår med pastelliga slingor i en peach-liknande färg. Vi avfärgade topparna och lade en kall toning på det hela. Resultatet blev en kall blond färg som är ett steg i rätt riktning. 😊
Ingvild Norevik 2016-02-22

Chokladbrun hårfärg

Chokladbrun hårfärg
Chokladbrun hårfärg
Förra veckan var min kära brorsdotter här och fräschade upp sin färg. Jag blandade längderna med både mörka och ljusa slingor för att få mer skiftningar och sedan la jag en toning som gav hela håret en mer neutral/ chokladbrun ton och mycket glans! :)
Jennie Andersson 2016-02-22