FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Romantisk bruduppsättning

Romantisk bruduppsättning
Romantisk bruduppsättning
Romantisk bruduppsättning
Härliga soliga fredag, som vi tycker om dig!
Tänkte att det var dags att släppa dessa pärlor upp på bloggen. Här har jag gjort en romantisk och lite lantlig bruduppsättning på min otroligt vackra kund. Jag har använt mig av lite extra löshår, sedan gjort olika flätor, lockar och satt i olika blommor. Hade så himla roligt att pyssla ihop den här frisyren. En naturlig sminkning blev pricken över i. Jennie fick pyssla om brudens tärnor med både hår och make-up. Den första tärnan fick en enkel och avslappnad frisyr med softa lockar och blommor medan den andra tärnan fick en halvuppsatt frisyr, även hon med lite somriga blommor. Vi vill passa på att önska brudparet all lycka och er läsare en trevlig helg!
Camilla Lind 2015-07-03

Somrig sombre med havre ton

Somrig sombre med havre ton
Min härliga kund väntar sitt andra barn och tryckte att det var dags för en rejäl uppfräschning! Vi klippte av en bra bit av längden som var trött och sliten, och sen fick både botten och längder ny färg. Jag la slingor på längderna med Olaplex i för att vara så skonsam mot håret som möjligt och sen även en nyansering med en härlig ton av havre :)
Jennie Andersson 2015-07-03

Kort frisyr

Kort frisyr
Min modiga kund var sugen på en kort frisyr och tyckte att det var självklart att hon skulle skänka sina långa, avklippta längder till Cancerfonden. Detta var möjligt eftersom att hon hade ofärgade längder som var längre än 30 cm, och det är en otroligt fin tanke som vi på Peach uppmanar alla som vill klippa sig korta och har ett hår som passar att göra :)
Jennie Andersson 2015-07-03

Äntligen sommar!

Äntligen sommar!
Nu har sommaren äntligen kommit till Stockholm. Vi på Peach Stockholm vill passa på att önska er alla en underbar sommar. Har ni vägarna förbi salongen så kika gärna in på ett glas härligt svalkande iste eller varför inte lite fredags bubbel :). Vi vill även påminna om att vi från den 2 juli till den 28 augusti har sommartider på salongen och håller öppet mellan 09:00-18:00 lunch 13:00-14:00 som vanligt.
Varmt välkommen!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-07-03

Blond hårfärg med Olaplex

Blond hårfärg med Olaplex
För några månader sen va Elin här för sitt första steg mot en blond hårfärg. Igår va hon här för sitt andra besök och de va då dags för massor av slingor. Även denna gång använde jag självklart Olaplex för hårkvalitetens skull. Hennes hår är ett av de hår som trots svart hemmafärg varit väldigt snällt när det kommer till att ljusa upp. Det är alltså inte allas hår som lyckas bli såhär ljust på bara två frisörbesök och självklart har regelbunden användning av Olaplex hemma bidragit till att håret orkat mer. Nu är hon äntligen i kategorin blond! :)
Malin Kvaernå 2015-07-02

Ljusbrun ombre

Ljusbrun ombre
Min fina kund kom till mig med en önskan om en ljusbrun och soft ombre. Vi fixade en mustigare ton i botten och gjorde nya fina slingor på längderna i olika nyanser där sedan övergången tonades in och vissa toppar lämnades sådär krispigt ljusa. Nu är hon extra fin i sommar! 🌞
Camilla Lind 2015-07-02

Bröllop, hår och smink

Bröllop, hår och smink
Bröllop, hår och smink
Denna gråa måndag tänkte jag att det passar fint att se tillbaka till en av sommarens härliga bröllop. Det var en solig och fin lördag när jag fick äran att fixa min otroligt vackra brud till hennes stora dag. Vi körde på en naturlig och mjuk look både när det kom till hår och smink. Jag satte i lite extra löshår för ökad effekt och gjorde glammiga lockar med extra volym bak under slöjan samt jordnära färger till sminkningen. Paulina fick sätta sina flinka fingrar i arbete på brudens tärnor som även de fick en naturlig sminkning och romantiskt glammigt hår. Stort tack till detta glada gäng och vi önskar brudparet all lycka!
Camilla Lind 2015-06-29

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Hoppla! Här fick jag minsann ett härligt svall att bita i. Vi har lagt en massa tunna slingor för att liva upp de långa längderna och nyanserat in dem till en härlig ljusbrun hårfärg. En rejäl klippning på det för att plocka fram min fina kunds egna lockar och ge henne en finare form på hela frisyren :)
Camilla Lind 2015-06-24

Golden blonde

Golden blonde
Mums vilken härlig guldblond hårfärg! Här har vi fått mer balans mellan hårets alla färger och fått bort de orangea tonerna till en svalare golden blonde med lite kallare beiga inslag.
Camilla Lind 2015-06-23

Glad midsommar

Glad midsommar
Idag dansar vi runt midsommarstången och äter jordgubbar, så då är salongen stängd. Vi önskar alla en riktig glad midsommar så syns vi på måndag igen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-06-19

Blonde balayage

Blonde balayage
Här har jag skapat en somrig, blond hårfärg med hjälp av Balayage tekniken som innebär att man penslar slingor på fri hand. En perfekt teknik när man vill ha ljusare hår men ändå slippa utväxt :)
Malin Kvaernå 2015-06-18

Blond hårfärg

Blond hårfärg
Idag var Lina här för en rejäl uppfräschning av sitt hår. Efter en lång tid utan klippningar och med ett par hemmafärgningar var det dags att få ordning på håret igen. Jag har här lagt slingor i hela håret för att mjuka upp kanterna efter tidigare färger och sedan tonat med en aningen mörkare ton i botten och kallare toner för att få en blond hårfärg med lätt sombre känsla. De långa längderna fick kapas och bli till en lättare och mer formbar frisyr. Kul med stora förändringar! :)
Malin Kvaernå 2015-06-17

Peach Stockholm önskar Er en trevlig sommar!

Peach Stockholm önskar Er en trevlig sommar!
Gud vilken fantastisk fredag vi har idag! Solen skiner i Stockholm, graderna stiger och storstan bjuder på sommar och musik. Därför kommer salongen att stänga tidigare idag fredag då Peach-teamet har kick off inför sommaren. Vi önskar er alla en jätte trevlig helg och en underbar sommar. Salongen kommer att ha öppet hela sommaren, med ett litet undantag för idag då vi ska på Summerburst och glassa. Kom och säg hej om ni ser oss, annars föreslår jag att ni unnar er lite glass och jordgubbar en dag som denna! :)
Camilla Lind 2015-06-12

Koppar rosé hårfärg

Koppar rosé hårfärg
Idag blev det en ljus kopparfärg med en liten hint av rosé på min härliga kund, nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson 2015-06-11

Soft ombre

Soft ombre
Vilket drömhår! Jag är helt kär i dessa chokladbruna färger, och med lite ljusare skiftningar i topparna blir dom ännu snyggare! Denna softa ombre kommer glänsa fint i sommarsolen!
Jennie Andersson 2015-06-10