FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Frisyrer vår / sommar 2015

Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Att det är 70-tals inspirerat mode som gäller vår/sommar 2015 har nog ingen missat. Både kläder, hårfärger och frisyrer har influenser från denna coola era då naturligt och avslappnat är sammanfattande ord för hur man såg ut och klädde sig.
Här kommer lite inspirerande frisyrer som är hur snygga som helst till vårens mode och som inte kräver allt för mycket extratid på morgonen.
Malin Kvaernå 2015-04-01

Modeller sökes!

Modeller sökes!
Vi på Peach ska utöka våra kunskaper och leka loss lite under en kursdag, så då behöver vi modeller som önskar att ljusa upp sig lite inför vår och sommar. Känner du dig sugen så ska du vara tillgänglig den 9/4 från kl 13.00 och maila en bild på ditt hår till oss på team@peachstockholm.se!
Jennie Andersson 2015-03-31

Brun sombre

Brun sombre
Min gulliga kund hade inte gjort något med sin färg på länge och kände att det var dags för en sommarfräsch sombre, så nu kan hon glänsa i solen med sin nya hårfärg!
Jennie Andersson 2015-03-30

Revlon visning

Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Igår var vi på en härlig vår/sommar visning med Revlon. De visade upp de senaste och det kommande trenderna inom hår. Så himla inspirerande!
Så låt er bli härligt inspirerade i fredagssoffan med ett glas bubbel :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-03-27

Hårtrender 2015

Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Nu är det hög tid att kika på vilka hårtrender som gäller i vår och sommar 2015 och jag tänkte fokusera på damernas klippningar.
I vinter så har vi sett många "Lobbar" (lång bob) som är en utvuxen page nedanför nyckelbenen. Loben hänger kvar men får gärna växa på sig lite extra och få en luftig och "osynlig" uppklippning där volymen sitter mer på sidorna snarare än på hjässan. Känner man att man trivs bra med det lite kortare är det väldigt inne med en ungdomlig page som precis ligger ovanför axlarna, detta tillsammans med en tydlig snedbena och lite rufsiga lockar.
På de längre håren inspireras vi av 70-talet och man sparar ut långa, hela längder som är sådär lagomt vågiga och ofixade. En svepande 70s lugg gör hela frisyren ny och spännande. Vi ser massa, massa luggar och 70-talet kommer igen i både kläder, smink, naglar, inredning, ja allt! Jag grävde fram lite bilder från 70-talets Charlies Änglar, och visst känner vi igen trenden?
Vi ser även många snedbenor, slarviga flätor, hästsvansar, accessoarer och en comeback av backslicken. Men jag tror att oavsett vilken längd du har på din frisyr så är vågor superinne i sommar. Använd tex din plattång och gör vågor genom att vrida den fram och tillbaka på samma hårslinga eller prova fläta ditt hår och använd plattångens värme att få fram vågorna. Kom gärna in på salongen och be om lite tips!
Hoppas att du fick lite inspiration, bläddra bland bilderna och Stort lycka till! :)
Camilla Lind 2015-03-27

Från hemmablekt till ljusbrun hårfärg med Olaplex

Från hemmablekt till ljusbrun hårfärg med Olaplex
Här är ännu ett fantastiskt exempel på den nya reparerande produkten Olaplex. Min kund kom in med hemmablekt hår som var i extremt dåligt skick men ville gärna ha en fin sombre. Jag har här lagt slingor med blekning och Olaplex för att jämna ut alla kanter och få ett jämnare resultat, och sedan har håret tonats till en kallare ljusbrun färg. Tyvärr klarade inte håret att ljusas upp mer än såhär vid dagens besök men vilken skillnad! Ska även tillägga att håret på efterbilden varken är klippt eller plattat, det är endast fönat med en leave-in balsam. Vi är så glada för denna produkt! :)
Malin Kvaernå 2015-03-26

Mörkbrun hårfärg

Mörkbrun hårfärg
Jag kunde inte låta bli att fota min kunds fina hår idag när solen strålar så fint! Vi mörkade ner henne lite extra men behöll lite ljusare längder för att få en riktigt mustig mörkbrun färg :)
Jennie Andersson 2015-03-24

Sombre hår

Sombre hår
Fina härliga vårförändringar, här fick jag klippa en ny frisyr och göra massa folieslingor i olika nyanser. Resultatet är en lyxig, mjuk och fin sombre som gav min kunds hår ett rejält lyft! :)
Camilla Lind 2015-03-24

Gellack med glitter

Gellack med glitter
Tidigare i veckan fick jag leka loss lite med gellack. Min kund kom in med en bild hon hade hittat på internet och ville göra något liknande. Vi använde oss utav två olika gellacker samt ett glitter i en underbar koppar-färg. Man kan göra mycket kul med naglar trots att dom inte är så långa. Checka bilden för det härliga resultatet!
Malin Sevelin 2015-03-18

Långa fransar

Långa fransar
Långa fransar
Min kund var tillbaka för en påfyllning efter ca 5 veckor. Hon har alltid kört på en ganska långa fransar då hon också har väldigt långa naturliga men denna gång valde vi att gå ner en storlek från 14 mm till 13 mm. Se bilden innan och efter påfyllningen.
Malin Sevelin 2015-03-16

Ronze toning med Olaplex

Ronze toning med Olaplex
Ronze toning med Olaplex
Då var det äntligen dags för mig att pröva Olaplex på mitt torra sträva hår. Här använde vi Olaplexens magi när vi tonade in längderna i vårens innefärg ronze. Mitt hår känns helt fantastiskt mjukt och glansigt och har fått en helt ny lyster. Det känns verkligen som håret fått ny spänst inifrån och ut. Eftersom Olaplexens molekyler går in i hårstrået och stärker upp svavelbindningarna i strået får man verkligen en känsla av friskare hår snarare än bara mjukt som man kan känna efter en inpackning. Det är just det som är så unikt med Olaplexen att den verkligen bygger på djupet och skyddar även håret under färgbehandlingen så att håret faktiskt blir starkare och friskare av färgbehandlingen. På första bilderna ser ni en för och efterbild, och den en bild när håret endast är torkat med fönen och en med plattång och Frizzy Logic från O&M på längderna.
Vi på Peach Stockholm bara älskar Olaplex. Om det är något ni funderar över eller vill ha prisuppgifter på en Olaplex behandling för just ert hår är det bara att höra av er till oss, vi svarar mer än gärna på era funderingar :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-03-12

Vårens hårfärger 2015

Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Nu är det hög tid att kika på våren och sommarens hårfärger :)
Ronze: Här har vi en av salongens favoriter, nämligen vårens "trendalert" färg. Det är en gnistrande färg som blandar brons och rött och passar dig som vill ha en kopparbrun hårfärg som ändå känns mjuk och intensiv.
Naturliga färger: Härliga mjuka färger som inte ska ta överhanden utan där Du och ditt ansikte ska stå i fokus. Vi ser mustiga nyanser av en mer monoton helbrun, avskalad sval blond och naturliga utväxter á la sombre/ombre.
Karamellblond: Min personliga favorit, en färgglad och levande blond färg som passar så himla bra med de bohemiska 70-tals vågorna som vi ser mycket under 2015. Och superfint till sommarens första fräknar!
Skitig pastell: För den modige är det även fortfarande hett med en en eller flera pastellfärger i håret.
Tänk en lite punkig My Little Pony och du är rätt ute :)
Hoppas ni har fått lite inspiration till nästa färgförvandling, lycka till!
Camilla Lind 2015-03-11

Honungsblond

Honungsblond
Min superfina kund kom till mig och ville ge mig lite fria tyglar att liva upp hennes trista hårfärg. Jag la massa slingor i flera olika nyanser för att få mer rörelse i håret. Sedan tonade jag in hennes botten så hon inte är tokblond i botten när nästa utväxt kommer, utan en mer soft honungsblond som passade hennes hudton bra.
Camilla Lind 2015-03-11

Kall blond sombre

Kall blond sombre
Här har vi en härlig färgförändring i form av en kall blond sombre. Bort med tråkiga utväxter, gula pigment och slitna toppar. Kul med ny hårfärg såhär lagom till vårsolen! :)
Camilla Lind 2015-03-10

Kort hår

Kort hår
Igår hade jag en modig kund som var sugen på att klippa en kort frisyr som inte är för "gullig", och den här frisyren är snygg både med hennes egna lockar och plattad. Kul med vågade kunder :)
Jennie Andersson 2015-03-10