FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Flätor

Flätor
Flätor
Denna veckas favorit är flätor!
Det finns så många sätt att använda sig utav flätor, antingen som en liten detalj i ett utsläppt hår eller i en uppsättning, eller varför inte tupera längderna innan du flätar dem för att få en extra stor och rufsig fläta? Passar även fint nu i höst till en stickad mössa :)
Jennie Andersson 2015-09-09

Sombre lob

Sombre lob
Här hittade jag en pärla jag glömt att lägga upp på bloggen!
En mjuk sombre med mörkblond botten och havretonade längder toppat med några extra ljusa och krispiga slingor. En diagonal framåt lob och svepande lång gardinlugg satte pricken över i :)
Camilla Lind 2015-09-08

Blond pagefrisyr

Blond pagefrisyr
Idag var min gulliga kund Henrietta här och redo för nytt hår till hösten. En massa blonda slingor med Olaplex, en glänsande toning och en rejäl klippning fick detta hår att stråla! Denna klippning är verkligen en favorit just nu och tillsammans med den blonda färgen är den enligt mig som allra bäst :)
Malin Kvaernå 2015-09-07

Hösttrender 2015 naglar

Hösttrender 2015 naglar
Hösttrender 2015 naglar
Måndag, solen skiner men hösten är helt klart på ingång. Jag med er härliga kunder började redan förra veckan smyga oss på de mörkare färgerna på våra naglar. De vin-röda och bruna färgerna är ju riktigt passande till hösten och brukar vara storfavoriter men också grått, blått och grönt funkar väldigt bra, speciellt med ett matt överlack. Super snyggt! Kolla igenom kollagen med några av förra säsongens bilder och hitta en favorit. Nude, rosa och klara glitter i all ära men jag är så redo för dessa nu! :D
Malin Sevelin 2015-09-07

Blondette

Blondette
Blondette
Blondette
Min fina kund har ett helt magiskt hår och nu har hon fått en härligt slingad sombre. Det är svårt att säga om hon är ljusbrun eller mörkblond så jag kallar färgen för Blondette som är en blandning av dom båda :)
När vi sågs första gången var håret en inbiten mörk mahogny och skulle börja ljusas upp. Då valde vi att köra på en kopprig ombre för att få en sån fin färg som möjligt som ändå var inom realistiska ramar utan att man blekte håret för hårt. Nu var det dags för nästa steg. Sommarsolen hade hjälpt till en hel del men nu skulle vi försöka få en mer neutral ton på håret och med djup i botten. Jag gjorde super många tunna ljusa slingor i hela håret, och även färgade in en soft ljusbrun mellan slingorna. En kall beige toning på det som var mörkare i botten och ljusare på längderna gav den här fina mustiga nyansen. Borta är mahognyn och kopparn och håret har fått god tid på sig att ljusas upp så vi har kunnat spara på kvalitén dessutom. Allting är givetvis gjort tillsammans med Olaplex, för en så skonsam uppljusning som möjligt :)
Camilla Lind 2015-09-03

Glittriga naglar med nail art

Glittriga naglar med nail art
Checka in de här glittriga naglarna! Vi blandade ett lila/rosa glitter med lite större flakes av guld och koppar och fick fram detta. Det är alltid kul att bland lite och få fram sin egna färg. Här toppat med lite nail art i vitt :)
Malin Sevelin 2015-09-02

Naturlig sombre

Naturlig sombre
Caroline har ett tag haft en röd ombre men kände nu att det var dags för något mer i hennes egna toner så utväxten inte blir lika skarp. Jag valde att lägga en mörkare färg i botten för att matcha hennes egen och få bort de röda tonerna. Sedan la jag en toning på längderna som matchar i tonen med bottenfärgen och för att behålla en känsla av sombre.
Malin Kvaernå 2015-09-01

Varm blond hårfärg

Varm blond hårfärg
Varm blond hårfärg
Jag tänkte liva upp denna regniga dag med en härlig varm blond hårfärg med nyanser av kola och havre. Min kund var trött på sitt hår och ville ha en mustig färg med mycket liv i, så jag la en lite mörkare och varmare färg i botten och blandade sedan längderna med både lite ljusa och mörkare kola slingor för att få många olika nyanser. Lite färg kan alltid lysa upp en tråkig vardag! :)
Jennie Andersson 2015-09-01

Veckans favorit!

Veckans favorit!
Förra veckan började vi med något vi valt att kalla "Veckans favorit" och denna vecka är det dags för mig att dela med mig av något jag är ett stort fan av just nu. Jag har alltid älskat rött hår både på andra och att bära den själv, och när jag för ett tag sedan såg en film med skådespelaren Julianne Moore var jag bara tvungen att söka igenom bilder på hennes hår. Bland alla dessa bilder hittade jag denna djupa, koppar-röda färg som är helt fantastisk! Så snygg till hennes bleka hy och i kombination med den mörkgröna färgen tas den till en helt ny nivå. Detta kommer garanterat bli inspiration till min egen hårfärg i höst och vinter! :)
Malin Kvaernå 2015-09-01

Beige ljusbrun hårfärg

Beige ljusbrun hårfärg
Beige ljusbrun hårfärg
Jag tycker det är så himla roligt att mina kunder är så modiga och vågar bli lite mörkare tillsammans med hösten. Här har vi dovat ner min fina kunds långa längder till en beige ljusbrun med toner av karamell, nougat och vanilj. En väldigt mumsig hårfärg tycker jag 😉
Camilla Lind 2015-08-31

Bröllopsuppsättning

Bröllopsuppsättning
Idag var det härliga Andreas stora dag! Vi följde bröllopets tema som var rosa, fluffigt och prinsessigt med volym och lockar och la pricken över i med lite flätor, pärlor och en tiara. Vilken härlig start på helgen! Vi på Peach önskar brudparet all lycka !
Jennie Andersson 2015-08-29

Naturligt blond hårfärg

Naturligt blond hårfärg
Här har vi ett exempel på vad lite kan göra mycket, min kund har sparat ut sina blonda slingor ett tag så då hade vi redan en naturlig ombre att jobba med. Det enda jag har gjort är att lägga en bottenfärg som är nära hennes egna men lite roligare och nyanserat längderna lite kyligare. En toppning och en Olaplexkur gjorde också susen för hennes sommarlängder. Måste säga att det är perfekt att köra med Olaplex när man försöker spara ut sitt hår så blir längderna starkare och orkar växa ut :)
Jennie Andersson 2015-08-29

Brun hårfärg

Brun hårfärg
Min kund hade en ombre med solblekta toppar och tyckte att nu när det närmar sig höst så var dags att bli mörkare igen. Jag la en ganska neutral brun färg som matchar hennes egna och sen sparade jag några slingor från det ljusa på topparna för att få lite extra liv i färgen. En rensning av slitna toppar och sen blev denna mumsiga bruna färg ännu bättre!
Jennie Andersson 2015-08-29

Isig blond med Olaplex

Isig blond med Olaplex
Önskar er en trevlig helg genom att visa den härliga förvandlingen jag fick göra på fina Sara. Efter massor av uppljusande slingor samt en lite dovare toning i botten och en isig blond på längderna fick håret helt nytt liv. Klippte även bort de slitna på längden för att få tillbaka en välmående känsla igen. Självklart har Olaplex används även denna gång :)
Malin Kvaernå 2015-08-28

Mörkblond med ljusbruna slingor

Mörkblond med ljusbruna slingor
Anna var hos mig med önskemål om att tona ner sitt blekta hår och få mer liv och lyster i kalla toner. Jag slingade bort utväxten och la in mörkare skiftningar i underhåret, det hela avslutades med en mörkblond toning på det blonda håret i längderna. Att hösten är påväg är svårt att undvika, men ett nytt hår gör kanske det hela lite lättare :)
Malin Kvaernå 2015-08-28