FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Från sprött och trött brunrött...

Från sprött och trött brunrött...
...till strålande varm guldcharm! Denna fina tjej var hos mig för en rejäl uppfräschning av sitt långa och ganska så slitna hår - och med några penseldrag och rejäla saxklipp så var svallet som nytt! Hon hade en gammal avfärgning på längderna som jag skonsamt slingade upp för att ge håret mer liv, och tonade som avslutning in en härligt gyllene nyans full av glans till längderna. Några stora lockar på det och hon står redo att möta våren! ❤️
Sofie Graw 2014-02-27

Snygga gelenaglar och en goodiebag på köpet!

Snygga gelenaglar och en goodiebag på köpet!
Nu är det dags att fixa supersnygga gelenaglar till den stundande våren. Här ser ni ett prov på gelenaglar som vår duktiga nagelteknolog Malin har gjort. De 20 första som bokar in sig för ett nytt set gelenaglar får en goodiebag fylld med massa lyx!!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-25

Brun till blond

Brun till blond
Min fina kund har varit ljus i alla tider men färgade håret brunt för en tid sedan. Nu hade den bruna färgen tvättats ur och blivit lite fläckig och trist och hon var redo att bli lite ljusare igen till våren, om ändå inte helt blond. Hennes hår har tidigare färgats hos frisören, vilket gör att jag kan använda mig av riktigt skonsamma slingor utan onödigt slitage. När man går från brun till blond så får man tänka på vad man gjort med sitt hår de senaste åren och hur pass mycket man är villig att slita på det för att få det ljust. Här var det som tur nog inga problem. Resultatet blev en härligt beigeblond med vackra skiftningar och nyklippta fräscha toppar. Lagomt ljust utan för mycket slit :) Jag rekommenderar er som är sugna på att vara härliga blondiner i sommar att börja i tid med att göra er ljusare då man ofta får slinga håret i omgångar för att få det resultat man vill ha :)
Camilla Lind 2014-02-25

Blonda slingor

Blonda slingor
Min fina kund var hos mig för att hon ville korrigera sin ojämna färg. Jag lade in massa härliga blonda slingor för att jämna ut den fläckiga färgen. I schamponeringen avslutade jag med att lägga en nyansering med beige/guld ton. Resultatet blev en riktigt lyxig blond färg! Sen var det bara ut i vår solen och gnistra ☀️.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-25

Peach Stockholm välkomnar vår nya nagelteknolog Malin Sevelin!

Peach Stockholm välkomnar vår nya nagelteknolog Malin Sevelin!
Ännu en nykomling i gänget, men den här gången en nagelteknolog! Nu ska det fixas naglar i alla möjliga färger och former.
Mitt namn är Malin Sevelin och jag är uppvuxen i en liten ort strax utanför Västerås. Som gymnasieutbildad nagelteknolog hade jag tre fantastiska år på mig att lära mig massor om säkerhet, skapande, design och mycket annat inom nagel-och skönhetsbranschen. Efter studenten startade jag upp mitt egna nagelföretag och har drivit eget fram tills nu. Det ska bli helt fantastiskt att få möjligheten att jobba med teamet på Peach Stockholm :).
Min första dag är onsdag den 5 mars och ni kan redan nu boka tid hos mig via vår enkla onlinebokning.
Ser fram emot att få skapa fina naglar tillsammans med er!
Malin Sevelin 2014-02-22

Naturlig ombre

Naturlig ombre
En ombre kan man variera och anpassa efter varje kund. Här har vi en lite mer naturlig variant där jag arbetat med enbart slingor och på så sätt bevarat min fina kunds egna hårfärg som kommer som vackra skiftningar mellan de ljusare och mörkare partierna. En rejäl klippning på det och lite lockar så känns håret som nytt :)
Camilla Lind 2014-02-20

Ombre hår

Ombre hår
Här har vi en jätte fin tjej som har successivt arbetat sitt hår mot en ombre och idag blev den väldigt ljus och fin.
Camilla Lind 2014-02-19

Vårens trendfrisyrer 2014

Vårens trendfrisyrer 2014
Ljusare, härligare tider stundar (äntligen!) och med det så lämnar vi de perfekt stylade frisyrerna bakom oss och omfamnar istället en mer avslappnad finish. Så här uppdaterar du ditt vårhår 2014!
Den älskade flätan tycks aldrig gå ur modet och i vår ser vi den komma i ny romantisk tappning med edge. För bästa resultat, fläta ett redan lockat hår och låt både små som större hårslingor få falla ur fritt. Enkelt och superfint!
Ännu en romantik-favorit som får extra schvung i vår är de busiga lockarna, som med fördel borstas ut ordentligt. Tupera gärna delar av längderna lätt och fixera som avslutning med en soft spray för att hålla dem på plats. Eller varför inte locka håret redan kvällen innan? Sov sedan på dem och dra fingrarna igenom på morgonen - voilá!
Vi ser också mycket lek med olika texturer i en och samma frisyr. Superhett just nu är att hålla det sleekt och blankt närmast hårbotten, både bakåtkammat som i bena, för att sedan låta längderna få hänga relativt orörda längs med huvudet.
Och som pricken över i - oavsett frisyr - så ser vi ett helt hav av olika accessoarer som ger din slutlook det där "lilla extra". Så våga pimpa! Alltifrån spännen, hårband, kedjor och glitter är helrätt och vi lovar att du kommer göra succé.
Sofie Graw 2014-02-18

Eldig kopparröd

Eldig kopparröd
Vår fina Jennie här på salongen var i ett stort behov av en vårrensning. Här har vi först blondortvättat Jennies kronparti som hade fått en något sotig och mättad färg och vi ville ha en jämnare resultat. Efter detta har vi färgat med Wellas högpigmenterade färg, så resultat blev ett härligt eldig kopparröd svall :)
Camilla Lind 2014-02-17

Alla hjärtans dag ❤️

Alla hjärtans dag ❤️
Alla hjärtans dag firar vi på Peach Stockholm på bästa sätt med lyxiga cupcakes och rosa bubbel. Titta in och känn kärleken med oss :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-14

Lyxig blondin

Lyxig blondin
Idag var denna härliga tjej hos mig för att få styr på sitt blonderade hår, vars nyans börjat dra åt det lite gulvarma hållet. Hon var också trött på sin markanta utväxt och önskade sig en lite mjukare övergång till längderna. Min lösning på problemet blev massvis utav finvävda folieslingor i utväxtpartiet, samt några slingor med en snällare blekningsstyrka en bit ut på några längder, för att därigenom trolla fram mer liv och rörelse till hårets helhet. Som avslutning nyanserade jag in hela håret i en lyxigt sandblond nyans med inslag av sval champagne för en naturligt vårfräsch look med riktigt fina highlights :)
Sofie Graw 2014-02-12

Brun ombre

Brun ombre
Min gulliga kund ville ha en uppfräschning av utväxten och så var hon sugen på en soft och mjuk ombre. Först la jag en bottenfärg som jag kammade ut på längderna för att bli av med utväxten och få mycket glans, sen valde jag att slinga längderna ljusa för att få den där mjuka övergången från mörkt till ljust. En lättare toning i schamponeringen gav slingorna en fin nyans och lyster.
Jennie Andersson 2014-02-12

Din åsikt är viktig!

Din åsikt är viktig!
Nu är det väl verkligen på tiden att vi släpper in er i vår blogg! Era åsikter är jätte viktiga för oss och vi vill att ni ska vara involverade i allt vi gör :).
Hur ska vi få till det på bästa sätt? Jo, nu kan du nämligen både gilla, dela och kommentera våra inlägg. Vi vill höra just din åsikt!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-11

Mjuka folieslingor

Mjuka folieslingor
Mjuka folieslingor
Underbara Patrice var hos mig för att få lite mer liv i hennes fantastiska hår. Som småbarns mamma var hon även noga med att få en lättskött färg. Vi bestämde oss för att göra en soft sombre. Jag blekte upp folieslingor i underhåret som jag sen nyanserade in i en mjuk karamell nyans. Genom att klippa upp överhåret i mjuka etapper så kom färgen fram väldigt fint. Resultatet blev precis som vi önskat - en soft färg med mycket liv men utan utväxt att underhålla :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-06

Årets första brud

Årets första brud
Idag hade jag årets första brud här på Peach, och det känns härligt att bröllopssäsongen snart drar igång på riktigt! Dagens uppsättning gick i rocka Billy tema och vi på Peach önskar Jennifer och hennes blivande make all lycka!
Jennie Andersson 2014-02-06