FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar har verkligen blivit något här på salongen. Här ser ni ett set mandelformade i två härliga ljusa färger samt en glitterblandning med korn i olika storlekar. Hur mycket längtar man inte till våren nu?
Malin Sevelin 2015-02-16

Naturligt blond

Naturligt blond
Min fina kund kom in med en gammal ljusbrun hemmafärg som hade tvättats ur en hel del. Hon kände att det var dags att bli lite ljusare och få lite mer liv i håret, så vi körde på en väldigt soft sombre i lite svalare beiga toner för ett naturligt blont resultat! Lite böljande lockar på det så var hon redo för helgen och ljusare tider!
Paulina Andersson 2015-02-13

Sombre

Sombre
Min härliga kund var trött på sitt ofärgade och glanslösa hår och var sugen på en förändring, och eftersom att hon är mörk i sig själv så passar då en sombre perfekt. När hennes längder var helt ofärgade så kunde jag lägga slingor med både en färg som ljusar upp och med blekning för att få några slingor ännu lite ljusare. Sen för att få håret så glansigt som möjligt så la jag en toning både i botten och på längderna, och avslutade med en rejäl dos av SPs olja och plattade i genom håret och böjde till topparna med den breda GHD tången som är perfekt för långa och tjocka hår.
Jennie Andersson 2015-02-11

Gyllene sombre

Gyllene sombre
Den här gyllene sombren skapades genom att jag har lagt en varmare färg i botten med samma ljushetsläge som hennes naturliga hårfärg och sedan lagt slingor i längderna med en guldig ljusbrun färg. Stylingen skapade jag med en konformad locktång från Cera Wand, hårspray, glansspray och till sist en borste för att borsta igenom håret och få lockarna mjuka och följsamma :)
Malin Kvaernå 2015-02-10

Dags för bal!

Dags för bal!
Idag är det fredag och för min kund innebar det att det var dags för bal! Vals och långklänning stod på schemat och det matchades med en klassisk men avslappnad lägre uppsättning!
Paulina Andersson 2015-02-06

Chokladbrun

Chokladbrun
Det är alltid lika roligt med färgförändringar och idag var det gulliga Louise som gick från gulblont med utväxt till härlig brunett. Jag la en färg i botten liknande hennes naturliga men med lite mer djup och värme, sedan har längderna fått en aningen ljusare färg och en härligt glänsande chokladbrun ton. Underbart med lite sol efter allt mörker och se hur härligt färgen glänser!
Malin Kvaernå 2015-02-06

Varm caramel

Varm caramel
Idag var Renate hos oss på Peach Stockholm för första gången och kände sig trött på sitt långa blekta hår. Jag valde en varm caramelfärg för lyx och glans plus att den är perfekt för hennes ögonfärg och hudton. Jag klippte en page för att ge hennes hår ny styrka och mer form, och det blev en bra bit som klipptes av för en hel decimeter klipptes av innan förebilden. Roligt med förändring!
Malin Kvaernå 2015-02-02

Skänka hår

Skänka hår
Här har vi en modig ung tjej som ville klippa av sitt otroligt långa hår och skänka det till organisationen Änglahår som gör peruker till cancersjuka barn. Håret ska vara ofärgat och minst 30 cm långt, och man ska sätta gummisnoddar runt håret innan man klipper av det så att det inte trasslar sig. Vilken god gärning att skänka sitt svall till de som behöver!
Jennie Andersson 2015-01-30

Mönstrade naglar

Mönstrade naglar
Tidigare i veckan hade jag och Camilla några timmar tillsammans och fixade både nya naglar och fyllde på fransarna. Vi gick loss på en hel hög med glitter i två olika orangea toner och en rosa. Vi tog sedan fram penseln och skapade massa snygga mönster på de med vit akrylfärg. Se så snygg hon blev!
Malin Sevelin 2015-01-29

Uppfräschning

Uppfräschning
Idag har jag fått pyssla om vår kollega Malin och hennes hår!
Hon kände att hon ville få en uppfräschning och lite mer djup i sitt koppriga hår, så vi färgade botten ett snäpp mörkare än tidigare och tonade ner längderna lite för en superlyxig kopparbrun nyans!
Paulina Andersson 2015-01-26

Pastellfärg

Pastellfärg
Min kära kollega Paulinas hår är alltid lika roligt att jobba med! Sist såg ni henne få en blandning av violett och blått men som ni ser på förebilden så tvättas Instamatics pastellfärger ut nästan helt. Det gör det dock lättare att prova nytt så idag bestämde vi att köra på en lila/rosa färg i hela håret. Är så förälskad i denna färg och hon bär upp den helt fantastiskt!
Malin Kvaernå 2015-01-26

Hår vår 2015

Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Hår vår 2015
Snart har vi gjort klart en av årets mörkaste och gråaste månader och det dröjer inte allt för länge tills vårsolen kikar fram. Så jag tänkte smygstarta med att visa lite hårtrender som gäller i vår.
Först tänkte jag kika på lite olika stylingar.
Vi ser en härlig mix av bohemiska frisyrer, modern romantik och punk. Alla de tre stilarna ska vara avslappnade och just sådär "lagomt" ofixade, en cool stil helt enkelt. Den slarviga knuten är super het i vår, speciellt om den sitter högt uppe på huvudet så halva håret "råkat" ramla ur (cool and casual) :). Vi ser även många håraccessoarer och olika blandningar på texturer i håret. Sjuttiotals vågorna är riktigt heta, tänk en avslappnad hippie med gårdagens kvarglömda fläta som kikar fram i underhåret till exempel? Flätorna är ståndaktiga och de håller även denna säsong. Dom går fint att både ha som en slarvig detalj i ett utsläppt hår men även upprullad till en romantisk knut.
Man är lekfull med den naturliga skönheten, den ska få ta plats och stråla i vårsolen och man ska helt enkelt inte lägga ner så mycket tid på sitt hår. Eller det ska i alla fall se ut som det... ;)
Håll utkik på bloggen för mer tips till ett trendigt 2015, lycka till!
Camilla Lind 2015-01-23

Kall ombre

Kall ombre
Kall ombre
Dags att lysa upp vintermörkret. Nya ljusa slingor och två olika toningar med askiga och violetta pigment gav oss den här fina färgen, en kall ombre. Sen lockade jag det med den konformade tången från GHD, underbart!
Camilla Lind 2015-01-21

Olika fransförlängningar

Olika fransförlängningar
Det finns så många olika alternativ när det gäller fransförlängning. Långa, korta, lite böjda, mer böjda, tunna, fylliga, naturliga, ja allt! Här är tre bilder på olika resultat.
Bild 1:
Här valde vi att lägga tunna och ganska korta fransar med en naturlig böj. Super snyggt om man själv inte har jätte mycket fransar i sig själv. Ett väldigt naturligt utseende.
Bild 2:
Detta set har vi lagt fransar med den samma böj som bilden ovan (B-fransar) men kört på dom som är lite tjockare samt någon millimeter längre. Det blir ganska stor skillnad på att bara byta tjocklek. Ganska mycket fylligare look.
Bild 3:
Långa och böjda! Vi använde oss av en böj som kallas "C" som är aningen mer böjda än "B" för att få effekten av ännu mer öppen blick. Kan vara bra att använda sig av dessa fransar då man naturligt har väldigt raka, ex. asiatiska ögon eller om man helt nedlett bara tycker att det är snyggt ;)
Malin Sevelin 2015-01-20

Påfyllning naglar

Påfyllning naglar
Härliga Maya var tillbaka på påfyllning igår med sina urvuxna naglar. Jag brukar få fria händer men favoriten är så klart glitter. Vi tog ner längden en bit och lekte loss med svart och vit färg samt rosa glitter. Titta så snyggt det blev!
Malin Sevelin 2015-01-20